wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
A ja mam teraz tylko Outpost Security Suite Pro 9.1 na rok z promo na naszym forum, bardzo częste aktualizacje bazy i po pl, jestem bardzo zadowolony. Już jest u mnie ok. pół roku i zero śmieci. Acha a to że "Wszystkie te comodo to "krowy" dla komputera" -miałem, Comodo , Avasta i AVG i jeszcze trochę innych i też były krowy.

A

Anonymous

Przypomniał mi się pewien dowcip :
Dwóch facetów siedzi w barze i jeden mówi do drugiego :
-Chciałem zaprosić żonę na kolację ale trochę pomyślałem i stwierdziłem : a na cholerę mi to ?
Dlatego wywaliłem EXE Radara i została sama legenda (na kompie & lapku) czyli GW :klawik. .

A

Anonymous

Quassar -AG+SS+NVTER :eek: ? A i widzę jeszcze SD i Sandboxie.Dobrze się czujesz ??

A

Anonymous

już od dawna:
Webroot SecureAnyware
Malwarebytes Anti-Exploit

do tego na żądanie :
Malwarebytes Anti Malware
Zemena AntiMalware

i nic nie łapie :klawik.

A

Anonymous

jorn napisał:
już od dawna:
Webroot SecureAnyware
Malwarebytes Anti-Exploit
Nie będę Ci słodził bo jesteś Modem :dziwak dlatego odniosę się merytorycznie do Twojego combo : lekko,łatwo i przyjemnie.

A

Anonymous

A u mnie jest tak na Windows 8.1 x64:

- Windows Defender
- Windows Firewall
- UAC na max
- IE z Adguard
- HitmanPro.Alert
- HitmanPro, Zemana Anti-Malware
- VPN

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
U mnie w związku z tym że nie wygrałem Vpn-nie mam Vpn(chwalcie mnie)
Jedno nie zapomne jak poszedłem sobie kupić Emsisoft AM to gość wytrzeszczył oczy co to jest więc wyszedłem. Dodam że mieszkam w mieście . EDIIT: 40-tysięczne miasto bez licek:) Ale dobra- zdobyłem licke -zamuliła mi kompa. Nie poddałem się. Wygrałem WinPrivacy. Na początku muł systemu ale nie-to nie ona-to jakiś inny barbarzyńca. No i skromnie został WinPrivacy podparty Esetem i Zemaną którą testuje więc kocham ponad życie. Kochajcie mnie :dziwak

A

Anonymous

Quassar napisał:
AppGuard nie ma nic do rzeczy całkiem inaczej działa od reszty
-A reszta nie mniej jednak NVT jak i SS mogą sie dublować komunikaty z racji że oba chronią w zakresie procesów
nie mniej przy głębszej analizie program NVT chroni nie co w innym zakresie niż Spyshelter dlatego może zablokować szkodnik którego SS przepuści i odwrotnie. Obra programy są lekkie więc nie widze problemu by oba stosować
Quassar-szkoda,że wiekowo nie załapałeś się na Forum Aviry...tam byś w mig wszystko zrozumiał :klawik.
Faktycznie NVT jest typowym anti-exe ale AG w identyczny sposób blokuje uruchamianie plików wykonywalnych (dodając do tego różne restrykcje w newralgicznych punktach systemu) z kolei SS ma namiastkę HIPS-a...ale bardzo skuteczną namiastkę.Łączenie tych softów to przerost formy nad treścią i nie ma najmniejszego sensu...a dodawanie do nich jeszcze piasku i virtulizatorka to już klasyczny hardcor :wariat .

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
To ja się też pochwalę... :yhy

1) system to XP i zero aktualizacji
Webroot SecureAnywhere, Kerio Personal Firewall i... Ad Muncher na żądanie :szydera

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12480
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Quassar a na tym pierwszym kompku zostało Ci jeszcze miejsca żeby chociaż AIPMa zainstalować?

A

Anonymous

Dusiek napisał:
U mnie tyle albo aż tyle Webroot SecureAnywhere + Zemena AntiMalware :dziwak
Dokladnie tak jak u mnie :klawik.
System zainstalowany w marcu 2012 czyli ju 3 lata i zero syfu :piwko
Tak naprawde syfka ktory doprowadzil u mnie do formatu zalapalem z 5 lat temu...więc nie wiem czy jest sens instalowac "super mega" zamulajace pakiety :dziwak dla mnie ,nie :hi

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Jorn po gifie widze że Ty stary metal to może to Ci konserwuje system.

Do góry