Sticky Password 6.0 za darmo

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4549
Miasto
Gdynia Orłowo
Jak to się ma do Firefoxa portable? Czy ktoś może się podzielić informacją?

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
239
@antbil007 Nie wiem jak 6 ale SP5 pięknie współpracował z liskiem portable. SP6 nie sprawdzałem ale doinstalowała mi wtyczkę do liska na penie.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
antbil007 napisał:
Jak to się ma do Firefoxa portable? Czy ktoś może się podzielić informacją?
Kiedy korzystałem z wersji portable FF (a było to nie pamiętam, koło v15) to nie zaobserwowałem anomalii z pluginem Stickyego. Wszystko działało jak należy. Nie wiem jak teraz, bo generalnie korzystam z wersji zainstalowanej na sztywno w systemie :)

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Emmers napisał:
Wersja 18.0.1 Firefoxa jest już kompatybilna z wcześniejszymi wtyczkami SP. Wygląda na to, że nic nie trzeba zmieniać. Taką otrzymałem odpowiedź i o dziwo u mojej żony na kompie wtyczka działa po aktualizacji Firefoxa do wspomnianej wersji. Ja nie korzystam z Mozilli.

Wygląda na to, że po licznych mękach i katuszach wreszcie wszystko działa poprawnie :)
Dzięki @Emmers za to info, bo inaczej siedziałbym na starszej wersji Firefox czekając na zapowiedzianą przez support Sticky Password aktualizację.
Pozdrawiam :)

A

Anonymous

W sumie to chciałem pochwalić producenta. Kilka postów wyżej prosiłem i kluczyk. jak było promo to złapałem dwie licki, na kompa i na lapa, i tą na lapa nie skopiowałem całego serialu, tylko połowę, napisałem do nich o tej sytuacji i o dziwo (chociaż powinno to być to normalne) podesłali mi kluczyk który był zarejestrowany na dany email. Super, małe a cieszy. Fajnie, bo to tylko dobrze świadczy o producencie tego softu.

maxell

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Mam pytanie do użytkowników Sticky Password czy hasła są przechowywane tylko na dysku komputera i jeśli nie będę miał kopii to po formacie wszystko trzeba będzie wprowadzać od nowa?

Dodam że promocja dalej jest aktywna.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56074
maxel napisał:
Mam pytanie do użytkowników Sticky Password czy hasła są przechowywane tylko na dysku komputera i jeśli nie będę miał kopii to po formacie wszystko trzeba będzie wprowadzać od nowa?

Witaj!!! tak na dysku ,zrób sobie kopie haseł zapisz na pendrajwa ,jeśli Ci padnie system z kopi wszystko przywrócisz...powodzenia ..

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
maxel napisał:

Masz dwie możliwości:
- wyeksportować hasła do pliku i umieścić go poza kompem potem import pliku wystarczy, aby przywrócić hasła)
- skorzystać z wersji portable na pendrivie z bazą haseł

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4347
Dla tych którzy wolą z różnych względów wersje 6 od 7 informuję że nadal jest ona rozwijana i aktualizowana .
Podobnie zresztą było z 5-tką gdy 6 była najnowsza .
Promocja nadal aktualna , klucz uzyskamy tu :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
a plik choćby tu :

A jeśli ktoś chce wersje 7 to , klucz na rok :

a plik :

I jeszcze jedno licencje profesjonalną :co jest? można było zdobyć za referencję programu , może dalej można dzisiaj nie mam czasu sprawdzić :
Hello Memmon,

how are you? You have recently participated in the Techtiplib giveaway and won a license of Sticky Password, how awesome!

I would like to ask you if you are willing to provide us with a testimonial about Sticky Password? If you would like to, we can give you the professional license for free

For our testimonials we'll also need your name, picture and your occupation. Final testimonials look like this:

Thank you for considering it and have a great day.

Regards
Pisać do :

Do góry