Ponury Rumcajs
Bardzo aktywny
Dzięki za info Emmers.
Dobra, to w takim razie robię obraz partycji i jedziemy z aktualizacją FireLisa
Dobra, to w takim razie robię obraz partycji i jedziemy z aktualizacją FireLisa

Kiedy korzystałem z wersji portable FF (a było to nie pamiętam, koło v15) to nie zaobserwowałem anomalii z pluginem Stickyego. Wszystko działało jak należy. Nie wiem jak teraz, bo generalnie korzystam z wersji zainstalowanej na sztywno w systemieantbil007 napisał:Jak to się ma do Firefoxa portable? Czy ktoś może się podzielić informacją?
Emmers napisał:Wersja 18.0.1 Firefoxa jest już kompatybilna z wcześniejszymi wtyczkami SP. Wygląda na to, że nic nie trzeba zmieniać. Taką otrzymałem odpowiedź i o dziwo u mojej żony na kompie wtyczka działa po aktualizacji Firefoxa do wspomnianej wersji. Ja nie korzystam z Mozilli.
maxel napisał:Mam pytanie do użytkowników Sticky Password czy hasła są przechowywane tylko na dysku komputera i jeśli nie będę miał kopii to po formacie wszystko trzeba będzie wprowadzać od nowa?
Dodam że promocja dalej jest aktywna.
maxel napisał:Mam pytanie do użytkowników Sticky Password czy hasła są przechowywane tylko na dysku komputera i jeśli nie będę miał kopii to po formacie wszystko trzeba będzie wprowadzać od nowa?
Dodam że promocja dalej jest aktywna.
Hello Memmon,
how are you? You have recently participated in the Techtiplib giveaway and won a license of Sticky Password, how awesome!
I would like to ask you if you are willing to provide us with a testimonial about Sticky Password? If you would like to, we can give you the professional license for free
For our testimonials we'll also need your name, picture and your occupation. Final testimonials look like this:
Pisać do :Thank you for considering it and have a great day.
Regards