Sticky Password 6.0 za darmo

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Ale Ty pierw odinstalowywałeś zupełnie całkowicie Sticky Password czy instalowałeś tą poprawioną wersję na starszą? Ja instalowałem na starszą (właściwie to na oficjalną) wersję, tak jak ma to miejsce w przypadku oficjalnych aktualizacji.

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Przeczyszczę rejestr i spróbuję raz jeszcze.

EDIT:

U mnie bez zmian:

iBoJDQ

iBoKRU

Prześlę im raz jeszcze logi i wracam do Firefox 17 i wcześniejszej wersji Sticky Password. Jak to w 100% naprawią i będzie oficjalna aktualizacja, to sprawdzę ponownie czy działa.

A

Anonymous

Te promo chyba już nie działa.
При отправке вопроса произошла ошибка. Повторите операцию позже. Извините за доставленное неудобство.
Ma ktoś może wolną licke do udostępnienia?

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Blokowanie wtyczek to zapewne dobra zabawa dla twórców i programistów Firefox, każda aktualizacja to kolejna niekompatybilna lub niebezpieczna wtyczka, wczoraj była jeszcze bezpieczna z wcześniejszą wersją również ale już dziś albo jutro...proszę szukać rozwiązań na własną rękę. Przeciętny użytkownik chce by przeglądarka działała stabilnie i dziś i jutro i za tydzień. Codziennie mam po kilka maili i telefonów czemu nagle nie można pograć na Kurniku, czemu nagle film, który oglądano na You Tube nie działa itp...

A

Anonymous

Ale brednie, a co do niekompatybilnych wtyczek mają programiści firefoxa? Jeśli ktoś nie potrafi zrobić kompatybilnej wtyczki przez cały cykl wydawniczy bety, tylko czeka aż wyjdzie stabilna, a potem dopiero myśli. To tak jest. A od zawsze dostaje się za to mozilli. I bez przesady, jeszcze się nie zdarzyło chyba żeby był niekompatybilny flash, java jest wyłączona wiadomo z jakiego powodu, a jak ktoś chce to może sobie włączyć.

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
239
Właśnie chłopaki z Czech włączyli aktualizacje Stickie-go, zobaczymy co tym razem zmodzili :yhy

Po zainstalowaniu aktualizacji, wymagany jest reboot, a potem można aktualizować Firefoxa do 18.1 i trzeba koniecznie z poziomu SP6( w opcjach) odinstalować starą wtyczkę (z liska) i zainstalować ponownie.

Sticky Password 6.0 release notes
Build 6.0.7.436 (January 24, 2013)

Languages available: English, Russian, Spanish, Czech, German, French, Polish, Japanese, Brazilian Portuguese and Dutch

implemented fixes for Firefox 18 crashes
added support for Firefox/Thunderbird 19 and Seamonkey 2.16
added support for Yandex browser 1.5
added possibility to move Account to a Group from search results page
added possibility to install Firefox plugin to all user profiles, not only to default one
fixed support for Comodo Dragon 23.x
fixed occasional crashes while using Password Generator
fixed popup window size - it is now limited by screen size
improved auto fill on sites such as equabanking.cz and others

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Nie jestem odosobniony w swoich przekonaniach co do Firefoxa:
Firefox: jeden z autorów przeglądarki internetowej krytykuje jej rozwiązania - słusznie? [Aktualizacja]

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ostra krytyka przeglądarki Firefox.

Tak się dzieje z dobrymi programami jak się do nich dorwie niedouczona gówniażeria.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
FrantiQ napisał:
Właśnie chłopaki z Czech włączyli aktualizacje Stickie-go, zobaczymy co tym razem zmodzili :yhy
Po zainstalowaniu aktualizacji, wymagany jest reboot, a potem można aktualizować Firefoxa do 18.1 i trzeba koniecznie z poziomu SP6( w opcjach) odinstalować starą wtyczkę (z liska) i zainstalować ponownie.
Ja nie musiałem restartować Windowsa XP, natomiast Windows 7 owszem - wymagał restartu. Wtyczki też nie reinstalowałem ręcznie, poszło z automatu. Co ciekawe, u mnie EMET ma pod kontrolą StickyPassword i na Windows XP ani bzyknął, natomiast na Windows 7 krzyczał coś o DEP... musiałem odznaczyć DEP. Po restarcie zanim jeszcze pojawia się pulpit krzyczy coś o niezaładowanych bibliotekach dll, jakieś ocx, nie pamiętam dokładnie. Problem rozwiązało całkowite wyjęcie Stickiego spod kontroli EMET. Dziwne :co jest?

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
W moim przypadku zrobiłem tak:
1. Instalacja poprawki (SP6)
2. Wymagany reboot XP
3. Instalacja nowej wersji FF
4. Koniec. Wszystko póki co działa (logowanie na fora czy mejle).

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
slawektor napisał:
Oficjalna aktualizacja Sticky - Build 6.0.7.436:

No ok, to jest wersja FREE a zna ktoś link do wersji PRO?

Ja 22 stycznia dostałem od nich takiego linka w e-mailu
Dear Ponury Rumcajs,

We have just released a new unofficial build of Sticky Password 6 which should fix the Firefox 18 issue. You can download it at:

Sticky Password 6 PRO

If you will install it, please let us know if it fixed your problems. We will release it also officially this week.
Make sure that our plugin is updated correctly in your browser.
Thank you.
Best regards,

---------------
Ondrej Novak
Sticky Password Team

...i innych linków nie przysyłali. Z poziomu Sticky Password także żadnych aktualizacji nie ma. Jak ktoś zna najnowszego linka do tej oficjalnej wersji, to podajcie, dobra?
Pozdr.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Wersja 18.0.1 Firefoxa jest już kompatybilna z wcześniejszymi wtyczkami SP. Wygląda na to, że nic nie trzeba zmieniać. Taką otrzymałem odpowiedź i o dziwo u mojej żony na kompie wtyczka działa po aktualizacji Firefoxa do wspomnianej wersji. Ja nie korzystam z Mozilli.

Do góry