wlodeusz
Bardzo aktywny
Ponownie apeluję do "kumatych". Niech któryś, wyciągnie instalkę pełnej wersji Gaotd!....
Nie wiem, albo udajesz głupa, albo rzeczywiście nie rozumiesz.wlodeusz napisał:Ponownie apeluję do "kumatych". Niech któryś, wyciągnie instalkę pełnej wersji Gaotd!....
No to masz od Gutka i jest git. Koniec apeli i innych dyrdymałków.gutek85 napisał:OrdinarySoft Start Menu X Pro 5.30
Instalka ze zintegrowaną aktywacją prosto GOTD:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Skąd taki ZIELONY i NIEKUMATY jak ty wie, co jest sensowne i co działa należycie? Bo do tej pory z tym SUPERPROSTYM programikiem nie umiałeś i nie umiesz się ogarnąć, trzeba ci 'kawę na ławę wyłożyć'. A wystarczy poruszać ŁEPETYNĄ, co w twoim przypadku jest trudnawe.wlodeusz napisał:Gutkowi85 bardzo serdecznie dziękuję za soft. To jedyna sensowna i działająca należycie instalka, z całej gamy tu wrzucanych!. Chodziło mi właśnie o to!. O nic innego i wymyślnego!....Podziękowałem i nie mam zamiaru z nikim innym, nawet geniuszem, polemizować. "Dobrymi chęciami" piekło wybrukowane!.
wlodeusz napisał:Ponownie apeluję do "kumatych". Niech któryś, wyciągnie instalkę pełnej wersji Gaotd!....
Piszesz o braku własnej kindersztuby? Cóż za samokrytyka.wlodeusz napisał:Kultura osobista człowieka, jest zawsze wyniesiona z domu rodzinnego. Warunkiem oczywistym, jest urodzenie się w rodzinie kulturalnej!. I tu nie mam swoim antenatom, nic do zarzucenia!. Na podstawie tego, co kto pisze i w jaki sposób traktuje innych, kulturalny człowiek wyciąga wnioski daleko nawet idące. Szkoda, że szefowie pozwalają swoim protegowanym, bezkarnie i chamsko łomotać zielonych!....Zielony, nie znaczy głupi!.![]()
wlodeusz napisał:Zielony, nie znaczy głupi!.![]()
Zgadzam sięgutek85 napisał:Panowie, wyjdźcie na zewnątrz, dajcie sobie po razie i wróćcie tutaj, jako poważni uczestnicy forum, do to już nawet śmieszne nie jest... :nea
gutek85 napisał:
Chyba nie muszę przez Wasz pryzmat, Panowie, filtrować swoich poglądów? Pozwolicie, że sam osądzę, co jest śmieszne, a co nie?jorn napisał:
- ten link i tak niestety prowadził do nieczynnej już dziś promocji ze strony GOTD, a nie oznaczał oddzielnej akcji dla SOS.Kamelka napisał:
Bezpośredni link do instalki (rozpakowanej, bez Themidy) ze strony dystrybutora. Warto zwrócić uwagę na ciekawą nazwę pliku:Kamelka napisał: