Start Menu X Pro za darmo !

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Chciałbym się dowiedzieć, jak uchronić na przyszłość program, przed nieuchronnym zbanowaniem klucza. Czy komuś udało się zachować, działający plik instalacyjny Goatd?. Tzw. gotowiec?....Naszej najdzielniejszej uploaderce Kamelce, serdeczne dzięki!...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12724
Miasto
Somewhere over the rainbow.
wlodeusz napisał:
Chciałbym się dowiedzieć, jak uchronić na przyszłość program, przed nieuchronnym zbanowaniem klucza. Czy komuś udało się zachować, działający plik instalacyjny Goatd?. Tzw. gotowiec?....Naszej najdzielniejszej uploaderce Kamelce, serdeczne dzięki!...

Jak chcesz to ja mam jeszcze instalkę z poprzedniej promocji. Jest to wersja 5.0.2 i działa bez problemu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Dzięki mam zachowaną nowszą, wersja 5.16. Warto stworzyć z wersji 5.30, niestety, trzeba być bardziej kumatym niż ja!...

wlad

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Niestety autoryzacja klucza nie wchodzi w trakcie instalacji. Komunikat-sprawdz połączenie internetu. :(

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12724
Miasto
wlodeusz napisał:
Dzięki mam zachowaną nowszą, wersja 5.16. Warto stworzyć z wersji 5.30, niestety, trzeba być bardziej kumatym niż ja!...

Sprawdź to z dzisiejszej promocji:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12724
Miasto
wlodeusz napisał:
Mój komputer nie obsługuje rozszerzeń msi. Tylko exe. Więc dupina blada!...
Jak może nie obsługiwać? Jak masz wybór w jaki sposób otworzyć plik to wybierz "Instalator Systemu Windows".

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Zainstalowałem portable podany przez Antbila007. Nie mogę uruchomić instalatora msi, komunikat "Ten pakiet instalacyjny, nie jest obsługiwany przez ten procesor. Skontaktuj się, ect'......

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30860
Miasto
Trololololo
wlodeusz napisał:
Zainstalowałem portable podany przez Antbila007. Nie mogę uruchomić instalatora msi, komunikat "Ten pakiet instalacyjny, nie jest obsługiwany przez ten procesor. Skontaktuj się, ect'......
przyczyną może być próba instalacji 64-bitowej wersji oprogramowania na 32-bitowy systemie operacyjnym

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
wlodeusz napisał:
Oxy ma rację.
Spróbuj ten

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
554
Miasto
okolice Krakowa
Witam!
Uruchomiłem Portable. Jest OK ale Free. Z tego pliku MSI też się ładnie instaluje ale woła o rejestrację. Podaje kod żeby pisać maila. Nie wiem czy pomaga bo nie pisałem.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
tedi13 napisał:
Witam!
Uruchomiłem Portable. Jest OK ale Free. Z tego pliku MSI też się ładnie instaluje ale woła o rejestrację. Podaje kod żeby pisać maila. Nie wiem czy pomaga bo nie pisałem.
Teraz trzeba najzwyczajniej zarejestrować kluczem z promocji. :)
Nie załączyłam wersji preaktywowanej.
Jeśli będą problemy z aktywacją, odpowiem co zrobić na PW.

Do góry