Start Menu X Pro za darmo !

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
wlodeusz napisał:
Ponownie apeluję do "kumatych". Niech któryś, wyciągnie instalkę pełnej wersji Gaotd!....
Nie wiem, albo udajesz głupa, albo rzeczywiście nie rozumiesz.
Wstawiłem linki do wersji nieinstalacyjnych: 32- i 64-bitowej. Sprawdziłeś?
Napisałem, że gdyby były problemy z aktywacją, odpowiem na PW. Nie otrzymałem żadnej informacji.

Emmers wstawił post z tutorialem

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Spróbowałeś skorzystać?

Bo ten Twój apel to jest z gatunku: "to weźmy się i zróbcie...". :p

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
gutek85 napisał:
OrdinarySoft Start Menu X Pro 5.30

Instalka ze zintegrowaną aktywacją prosto GOTD:

No to masz od Gutka i jest git. Koniec apeli i innych dyrdymałków. :papież

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Gutkowi85 bardzo serdecznie dziękuję za soft. To jedyna sensowna i działająca należycie instalka, z całej gamy tu wrzucanych!. Chodziło mi właśnie o to!. O nic innego i wymyślnego!....Podziękowałem i nie mam zamiaru z nikim innym, nawet geniuszem, polemizować. "Dobrymi chęciami" piekło wybrukowane!.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
wlodeusz napisał:
Gutkowi85 bardzo serdecznie dziękuję za soft. To jedyna sensowna i działająca należycie instalka, z całej gamy tu wrzucanych!. Chodziło mi właśnie o to!. O nic innego i wymyślnego!....Podziękowałem i nie mam zamiaru z nikim innym, nawet geniuszem, polemizować. "Dobrymi chęciami" piekło wybrukowane!.
Skąd taki ZIELONY i NIEKUMATY jak ty wie, co jest sensowne i co działa należycie? Bo do tej pory z tym SUPERPROSTYM programikiem nie umiałeś i nie umiesz się ogarnąć, trzeba ci 'kawę na ławę wyłożyć'. A wystarczy poruszać ŁEPETYNĄ, co w twoim przypadku jest trudnawe.
Ogarnij się człowieku, miast powiedzieć dzięki za wysiłki, ty bierzesz się pouczanie i ocenianie. Więcej takich jak ty i wielu odejdzie ochota na udzielanie pomocy.
I jeszcze jedno. Jak masz problem, to korzystaj z magicznego słowa 'proszę' i buduj zdania w tonie proszącym, bo twój ostatni post nie jest zachęcający do udzielenia ci pomocy, a wręcz przeciwnie, i de facto jest raczej wkur*iający. :k...... To nie jest forum do spełniania zachcianek, życzeń, poleceń czyichkolwiek, twoich również. Przeczytaj go sobie raz jeszcze, cytuję go specjalnie dla ciebie:

wlodeusz napisał:
Ponownie apeluję do "kumatych". Niech któryś, wyciągnie instalkę pełnej wersji Gaotd!....

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Kultura osobista człowieka, jest zawsze wyniesiona z domu rodzinnego. Warunkiem oczywistym, jest urodzenie się w rodzinie kulturalnej!. I tu nie mam swoim antenatom, nic do zarzucenia!. Na podstawie tego, co kto pisze i w jaki sposób traktuje innych, kulturalny człowiek wyciąga wnioski daleko nawet idące. Szkoda, że szefowie pozwalają swoim protegowanym, bezkarnie i chamsko łomotać zielonych!....Zielony, nie znaczy głupi!. :szydera

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
wlodeusz napisał:
Kultura osobista człowieka, jest zawsze wyniesiona z domu rodzinnego. Warunkiem oczywistym, jest urodzenie się w rodzinie kulturalnej!. I tu nie mam swoim antenatom, nic do zarzucenia!. Na podstawie tego, co kto pisze i w jaki sposób traktuje innych, kulturalny człowiek wyciąga wnioski daleko nawet idące. Szkoda, że szefowie pozwalają swoim protegowanym, bezkarnie i chamsko łomotać zielonych!....Zielony, nie znaczy głupi!. :szydera
Piszesz o braku własnej kindersztuby? Cóż za samokrytyka. :jezyk
Dla mnie możesz być CZERWONY, ale na razie należysz do Zielonych tego forum. :jezyk
NIEKUMATYM sam się określiłeś, czego, przy mojej wrodzonej grzeczności, z przyjemnością nie zaprzeczę. :szydera

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
wlodeusz napisał:
Zielony, nie znaczy głupi!. :szydera

I tak a propos. Policzyłeś, ile osób z tego forum odpowiedziało na twój "grzeczny i kulturalny" apel i pospieszyło ci z pomocą?
3. Słownie : trzy w tym ja. :szydera
Porażające. :jezyk

gutek85

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Gdańsk
Panowie, wyjdźcie na zewnątrz, dajcie sobie po razie i wróćcie tutaj, jako poważni uczestnicy forum, do to już nawet śmieszne nie jest... :nea

A

Anonymous

gutek85 napisał:
Panowie, wyjdźcie na zewnątrz, dajcie sobie po razie i wróćcie tutaj, jako poważni uczestnicy forum, do to już nawet śmieszne nie jest... :nea
Zgadzam się :ok :papież

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
gutek85 napisał:
jorn napisał:
Chyba nie muszę przez Wasz pryzmat, Panowie, filtrować swoich poglądów? Pozwolicie, że sam osądzę, co jest śmieszne, a co nie? :jezyk
O tym, że jest to forum poważne z natury, wiem od dawna, praktycznie od samego jego zaistnienia. Forum z definicji służy do wymiany poglądów. Ja prezentuję takie, wlodeusz inne, a Wy jeszcze inne. Nie będziecie mnie zatem z niego wypraszać, tym samym ja nie muszę nigdzie wychodzić.
To Wy weszliście w naszą polemikę, nikt Was do tego nie zmuszał ani nie przywoływał, zatem nie powinna ona być przedmiotem Waszej troski. I jak na razie :
NIE MA OBOWIĄZKU CZYTANIA WSZYSTKICH POSTÓW. :dziwak

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: Start Menu X Pro za darmo

Kamelka napisał:
Start Menu X PRO v5.46 na SOS

- ten link i tak niestety prowadził do nieczynnej już dziś promocji ze strony GOTD, a nie oznaczał oddzielnej akcji dla SOS.
Kamelka napisał:
Start Menu X Pro 5.46 na GAOTD

Bezpośredni link do instalki (rozpakowanej, bez Themidy) ze strony dystrybutora. Warto zwrócić uwagę na ciekawą nazwę pliku: :zaciesz

- która nie dziwi, jeśli zauważyć, że:
Wskazówka 1:
Program powstał na Ukrainie.
Wskazówka 2 (dla ciut mniej kumatych): Pierwsze trzy litery ostatniego wyrazu odpowiadają - fonetycznie - polskiemu odpowiednikowi tego słowa. :dziwak

Dane licencyjne preaktywowanej pełnej wersji (Pro)- tej z wczorajszej promocji na GOTD - trafiają do rejestru:

Dobra wiadomość jest taka, że program nie wymaga aktywacji online. :)

Do góry