Kingsoft Office Suite Professional 2012 za darmo

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
oxy napisał:
grummer napisał:
Sprawa z polską pisownią niby rozwiązana. Wystarczy skopiować ze słownika openoffice słowa do słownika main.dic i program sprawdza pisownię po polsku. Można tak zrobić z każdym językiem. Jest tylko problem z polskimi czcionkami, ponieważ program je omija, nie da się ich wprowadzać, przez co błędnie sprawdza pisownię z polskimi literami. Jeśli ktoś ma rozwiązanie, proszę napisać jak można to zrobić.

Niby można wczytać inny słownik, ale żaden mi nie zadziałał. Można też dodawać pojedyncze słowa do custom.dic ale bez polskich znaków, Dodałem trochę słów z OO ale sprawdza tylko bez polskich znaków.

main.dic nie mogę znaleźć ??
Jak zrobiłeś pełny słownik na podstawie OO to wrzuć na jakiś hosting. Ja się trochę męczyłem ze słownikiem z OO ale rezultaty są średnie, z powodu kodowania ciężko przekopiować słowa i jak pisałem ciągle nie sprawdza tych z polskimi znakami.

E:\Sandbox\User\DefaultBox\user\all\Dane aplikacji\Kingsoft\office6\buildins

W katalogu buildins znajduje się main.dic. Włącz przeszukiwanie katalogu. Wystarczy skopiować słownik z LO i wkleić do main.dic. Niestety jak napisałem nie sprawdza polskich znaków.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
sebastian1988 napisał:
Kliknijcie "Vote" na stronie

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

aby zagłosować za dodaniem obsługi naszego języka w tym programie, na razie jesteśmy na 4 miejscu wśród wszystkich pożądanych funkcjonalności jakie należy wprowadzić do programu.
GŁOSUJCIE!!! :eek:o

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Tutaj wprowadzenie polskich znaków, co może się szybko pojawić, więc głosujcie ;)

slawsi5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Poznań
Fajny ten pakiecik office - mam do nie go dożywotni kluczyk który dostałem od producenta w ramach przeprosin a chodziło o to że wykupiłem ich pakiet na android a po dwóch dniach zrobili z płatnej wersji darmową. Oczywiście pieniążki zwrócili i dorzucili jeszcze dożywotni kluczyk w wersji na PC. Obecnie używam office 2007 Enterprise od MS ale z chęcią przetestuję ten pakiecik jak tylko wyjdzie w pełni polska wersja bo pakiet od Microsoftu to kobyła która dużo miejsca zajmuję :jezyk

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Zgodność jest bardzo dobra. Lepsza niż w LO i Softmaker, chociaż co do tego 2 to zdania pewnie będą podzielone.

A

Anonymous

Kingsoft Office Suite Professional jest naprawdę świetny, jak pierwszy raz go uruchomiłam to doznałam szoku, że tak szybko się uruchamia itp...
Mam nadzieję, że w miarę szybko dodadzą polski język, już jesteśmy na drugim miejscu :)

witek21

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
berni42 napisał:
Jesteśmy pierwsi :yahoo :yahoo
oby tak dalej,
i ciekawe na jak długo... a nawet jak przejdzie to na 1miejscu dla Nas to kiedy to wprowadzą w nowej edycji (2013?) czy w jakimś update?
a i ps tego linku na wcześniejszych stronach, tam jest dodany plik instalki z licencją już wgraną? wersja pro?

facecik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Ale niestety , chyba był określony czas na instalację, bo jak wczoraj zainstalowałem to lipa już, i nie da się aktywować .

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Ja zainstalowałem i działa. Nie wyciągnąłeś instalki

facecik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
grummer napisał:
Ja zainstalowałem i działa. Nie wyciągnąłeś instalki
Jak to nie wyciągnąłem instalki ?
Mozesz jaśniej :scratch
Mam właściwy instalator , instaluje i dupa , wyskakuje, że nie da się aktywować.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Działa w porządku :dziwak "facecik" użyj linku tego co podał "caxton" :dziwak

Do góry