Mam pytanie odnośnie tego sterownika Mocnego Akcentu.
Czy jak go pobiorę i zainstaluję jakoś to on zastąpi dotychczasowy totalnie-łącznie z open officem?A może tylko ograniczy się do tego nowego?Czy mocno namiesza w systemie?Czy jego usunięcie jest bezproblemowe i łagodne dla komputera z XP?
Dzięki.
Zmienia się tak
Windows 2000: Klawiatury > Opcje regionalne
Windows XP: Opcje regionalne i językowe > Języki > Szczegóły > Ustawienia
Windows Vista: Opcje regionalne i językowe > Klawiatury i języki > Zmień klawiatury
Windows 7: Region i języki > Klawiatury i języki > Zmień klawiatury
Nic ci nie namiesza, łatwo to odinstalować, zresztą nawet nie trzeba usuwać wystarczy tylko zmienić, polski akcent dodaje tylko nową kombinację reszta zostaje po staremu.
Dzięki.
Ale jak to z "Zielonym" pojawia mi się :ramka Polski (Akcent) ztakim napisem-Błąd odczytu z pliku C.\Pliki_nowe moje\Akcent3\i386\akcent.dll.Zweryfikuj czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp. Spróbuj lub anuluj.
Miałem wkleić zdjęcie ale nie wiem jak to zrobić.
W pliku txt nie ma żadnych rewelacji.Pobrać,rozpakować,exe dotknąć.Jestem administratorem,na takim koncie,swoim próbuję to cholerstwo wgrać i nic z tego.Żeby nie było to pobrałem to- Akcent3.zip [270 kB — Windows 2000/XP/Vista/7 (32/64) — wygodny instalator] - Ten plik dll coś nie pasuje.Tyle.Niemniej dzięki.
Przy okazji może wiesz jak się pozbyć na stałe tych czerwonych podkreśleń tekstu.
Może tutorial pomoże.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.