Narzędzia Auslogics Disk Defrag Pro za darmo

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Niestety u mnie po pobraniu aktualizacji także liencja 19 dniowa.I tak długo się nacieszyłem roczną licencją.

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
Krzysiekk napisał:
Wersja 4.2.1.0 zablokowała licencję. Powtórne instalki nic nie dają. I co teraz?

Witam, czy mój sposób na licencję coś pomogł ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
pewnie trzeba by było całkiem usunąć program, razem z wpisami w rejestrze i zainstalować 4.2 a nie 4.2.1 a następnie bloknąć mu aktualizację czy tam wyłączyć w opcjach programu.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
senior38 napisał:
Niestety u mnie po pobraniu aktualizacji także liencja 19 dniowa.I tak długo się nacieszyłem roczną licencją.
Napisałem do suportu w tej sprawie.Przeprosili przesyłając nowy kod aktywacji i jest o.k. :ok

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Aktywowałem wersję 4.01.5 ponieważ taką miałem informację,że klucz jest do tej wersji.

ONR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Mi też wersja 4.2.1.0 zablokowała licencję. Powtórne instalowanie nic nie dało, nawet wersji portable.Zrezygnowałem i zainstalowałem darmowy Smart Defrag 2.Zostaję przy tym programie.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam i mam pytanie czy kod będzie działał po ponownym formacie kompa????? oraz gdzie szukać, w rejestrze, jeżeli tak to jak jest zapisany?????? prosze o pomoc. Musze postawić system na nowo, meila z kodem skasowałem a nie wiem gdzie szukać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
Hrabio, przeczytaj uważnie temat a znajdziesz tam kod jak i info gdzie jest klucz w rejestrze.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
Although the giveaway key can no longer be used, we really want you to be able to test the program’s full functionality and see the benefits it can provide for your hard drives. Therefore, we would like to give you a new license code free of charge, which you can use to activate the software you received from giveawayoftheday.com.
:ok

Krzysiekk

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Tomek-T-M-F napisał:
Krzysiekk napisał:
Wersja 4.2.1.0 zablokowała licencję. Powtórne instalki nic nie dają. I co teraz?

Witam, czy mój sposób na licencję coś pomogł ?

Niestety nie, ale udało mi się cofnąć do wersji 4.05...która przyjęła darmowy klucz, następnie odinstalowałem ją i wgrałem od nowa 4.2.1.0 i poszło. Klucz wgrał się z automatu po starej wersji :yahoo
Wielkie dzięki za pomoc :yes master

Do góry