Narzędzia Auslogics Disk Defrag Pro za darmo

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
mam teraz dobre porownanie bo byl na to czas: perfect disk, auslogic disk defrag i oo defrag .
Wedlug mojego subiektywnego odczucia oraz percepcji - zachowania sie systemu po defragmentacji (bardzo stary komp i nowy) najlepszym defragmentatorem jest oo defrag w tym sensie, ze zauwazalne sa najwyrazniej efekty poprawy po defragmentacji, czasem jest to znaczace przyspieszenie (start, uruchamianie aplikacji, zamykanie systemu).
Kiedy czytalem kiedys opinie na dobreprogramy.pl mialem sceptyczne zdanie a wrecz niechetne do tego mniej mi znanego programu. Dzis majac porownanie moge z cala odpowiedzialnoscia stwierdzic, najwiekszego speeda daje mi defragmentacja tym niemieckim programem.

A

Anonymous

Szanując : obiektywne odczucia i percepcję kolegi...pozwolę się nie zgodzić...start, uruchamianie aplikacji, zamykanie systemu...bardziej zależą od : odchudzenia systemu z różnego balastu,optymalizacji usług,wyłączenia mulących procesów...a nie od : defragmentacji.

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Auslogics Disk Defrag Pro 4.6 przez 30 godzin

Przyspieszanie pracy dysków. Możliwości aplikacji Auslogics Disk Defreg Professional wykraczają znacznie ponad to, co oferuje systemowy Defragmentator dysków czy też darmowe narzędzia dostępne w internecie. Program umożliwia wykonywanie defragmentacji bazując na jednym z wielu dostępnych profili optymalizujących działanie dysku. Oprócz tego dzięki funkcji Boot-time Defrag pozwala on defragmentować pliki systemowe, do których dostęp jest normalnie zabroniony. Specjalny algorytm optymalizuje również zawartość dysków SSD a funkcja terminarza pozwala skonfigurować zadania automatycznej defragmentacji, dzięki którym program w określonych odstępach czasowych będzie sam przeprowadzał czynności konserwacyjne stale utrzymując wydajność dysków na najwyższym poziomie.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Klucz:

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Oczywiście, że 10-tka łyka ten świetny sofcik :guma

maxel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
W takim razie to u mnie jest jakiś problem.

Ale właśnie bez problemu zainstalowałem wersję 4.3.9.0 którą miałem z wcześniejszej promocji.

Do góry