To może te osoby mają wyłączoną opcję żeby ich nie śledzić.Np. @waldi zamieścił posta rano, a powidomienia nie dostałem, żadnego również o postach @Kamelki oprócz tematów, w których sam coś pisałem i domyślnie są dodawane do obserwowanych przeze mnie.
to można wybrać
Kliknąłem odpowiedz, ale screena Szefa już nie dorzuciło... Przydałoby się w związku z tym może coś oprócz "Odpowiedz" również w stylu "Cytuj", gdzie przenosiłoby całego posta. A pytanie, czy te opcje ma każdy, czy tylko @oxy jako administrator?
Ok. Dzięki za wszystkie informacje, myślę że nie tylko ja z nich skorzystam, ale wszyscy czytający. Póki co będę korzystał z przycisku "Najnowsze posty" do odświeżania listy. Niemniej będę się przypominał z przypięciem belki "Home", dolnymi belkami z "Pokaż więcej" w Nowych postach, czy postach na profilach bez odsyłania do nowego okna oraz ewentualnie przyciskami na belkach Działów "zwiń/rozwiń".
Wracając do tematu jeszcze chciałbym wiedzieć, czy ja też mam gdzieś te opcje w Ustawieniach?
1.Show New Posts block above forum list
If checked, New Posts block will move from sidebar to above forum list position. NOTE: next option must be disabled.
2.Show only New Posts block above forum list
If checked, only new (unread) posts will show in block above forum list. NOTE: previous option must be disabled.
Przy okazji znalazłem coś takiego w FloatAwesome:
![]()
"Kanał wiadomości" - bardzo fajna rzecz.Wejdź w "Twój kanał wiadomości" i będziesz miał wszystko czego chcesz i kogo obserwujesz.![]()
@oxy jedno "ale" - w tej chwili czarne tło logo w Dark kontrastuje z jaśniejszym tłem na górną belką. Czy możesz spróbować jeszcze wgrać to:DO stylu flat dark wgrałem logo (dzięki hocik)
Z przykrością informujemy, że wykorzystał Pan już możliwość składania próśb i pisania zażaleń na najbliższy miesiąc. Prosimy o kontakt w kwietniu.@oxy jedno "ale" - w tej chwili czarne tło logo w Dark kontrastuje z jaśniejszym tłem na górną belką. Czy możesz spróbować jeszcze wgrać to:
![]()