Zmiany, zmiany, zmiany....

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
W domyślnym stylu Flat dodałem waszą upragnioną opcję "nowe posty" sprawdźcie czy jest ok, do innych styli też muszę dodać.

:yahoo:yes master:bea:guma

Dlaczego nie wstawia linku z filmem w opcji "rozpocznij od"?
https: //youtu.be/9DZ3SBZxFGM?t=8s

Ostatnia edycja:

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Panowie spokojnie. :) Widzimy Waszą pracę i doceniamy. Oczywiście, na wszystko trzeba czasu.
W domyślnym stylu Flat dodałem waszą upragnioną opcję "nowe posty" sprawdźcie czy jest ok, do innych styli też muszę dodać.
Ok. Umiejscowienie dobre. Szkopuł w tym, że kliknięcie na więcej otwiera okno "Nowe posty". Kliknięcie jakiegokolwiek tematu w "Nowych postach" usuwa go z listy. Ja wolałbym, żeby pozostały przypięte.
Na tym forum:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

masz belkę "more". Po kliknięciu wysuwają się nowe tematy i "more" i znów nowe bez przełączania do innego okna, a kliknięcie na wybrany temat nie usuwa go z listy. Wiem, że trochę to zajmie, ale pogłówkujecie i wierzę, że się uda.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
W darku może być problem bo z tego co wynalazłem ten dodate
Dobrze to wygląda. Dodaj do Darka to zerknę.
Dodałem do wszystkich styli, flat dark całkiem ładnie się prezentuje

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44656
Miasto
Gdzieś w Polsce
Oxy, Al, dorzućcie z boku pływającą strzałkę do szybkiego przenoszenia do góry, a najlepiej zablokujcie przed chowaniem przy przewijaniu belek z Home i Oznacz fora, etc. Tak jak tu:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Zdaje się o to chodzi
E3USJeH.jpg

Przypięta belka to fajny pomysł. :ok

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12366
Miasto
Somewhere over the rainbow.
@Zeno to weź sobie temat do obserwowanych i odwiedzaj go kiedy chcesz i ile tylko chcesz. Nie zniknie na pewno.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
@Zeno to weź sobie temat do obserwowanych i odwiedzaj go kiedy chcesz i ile tylko chcesz. Nie zniknie na pewno.
Ja bym wolał, żeby nie znikały nowe posty z listy po kliknięciu na nie. Wiem, że w tym skrypcie da się to zrobić i być może trochę to zajmie. W kwestii obserwowanych, muszę przyznać, że niestety wiele opcji w "Panelu użytkownika" nie działa. Mogę klikać, a efektu nie ma np. skoro są powiadomienia, to wyłączyłem otrzymywanie e-maili z powiadomieniami - nadal mi przychodzą. Dodałem kilku userów do obserwowanych - nie otrzymuje powiadomień o ich postach. Odhaczyłem wszystkie opcje, które pokazywałyby moją obecność na forum, ale wszędzie widać (nawet dla nie zalogowanych), czy na forum jestem, które tematy wyświetlałem i które aktualnie wyświetlam. I pewnie jeszcze trochę kwiatków znajdę.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Nowe posty ustawiłem teraz w taki sposób że będą się tam pojawiać tylko posty które nie zostały przez was przeczytane na razie ustawiłem w domyślnym stylu.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12366
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ja bym wolał, żeby nie znikały nowe posty z listy po kliknięciu na nie. Wiem, że w tym skrypcie da się to zrobić i być może trochę to zajmie. W kwestii obserwowanych, muszę przyznać, że niestety wiele opcji w "Panelu użytkownika" nie działa. Mogę klikać, a efektu nie ma np. skoro są powiadomienia, to wyłączyłem otrzymywanie e-maili z powiadomieniami - nadal mi przychodzą. Dodałem kilku userów do obserwowanych - nie otrzymuje powiadomień o ich postach. Odhaczyłem wszystkie opcje, które pokazywałyby moją obecność na forum, ale wszędzie widać (nawet dla nie zalogowanych), czy na forum jestem, które tematy wyświetlałem i które aktualnie wyświetlam. I pewnie jeszcze trochę kwiatków znajdę.

Nie znikają na stałe. Wystarczy w widoku nowych postów po prawej stronie kliknąć "Najnowsze posty" i wszystkie będą widoczne. Mnie np. odpowiada to, że znikają bo mi przeszkadzają przy przeglądaniu a jak ktoś woli żeby pozostały to skorzysta z tego co wyżej napisałem.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
1.Show New Posts block above forum list

If checked, New Posts block will move from sidebar to above forum list position. NOTE: next option must be disabled.

2.
Show only New Posts block above forum list

If checked, only new (unread) posts will show in block above forum list. NOTE: previous option must be disabled.

to można wybrać

Do góry