Zemana AntiLogger 2 za darmo (dożywotnia licencja)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
sowa napisał:
Przy włączonej ochronie tożsamości, gdy kliknę start i najadę kursorem na wolne pole, to obok kursora na chwilkę pojawia się niebieskie kółeczko
FileDownloadHandler.ashx

co (około) sekundę. To samo mam w rejestratorze gry online. Troszkę mnie to denerwuje.
Problem znika gdy wyłączę ochronę.
zaraportuj im to z poziomu programu (opcja na dole - prześlij opinię), znając ich to pewnie szybko naprawią. :ok

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Conti napisał:
... Niech korzystają z instrukcji w Twoim pierwszym poście a nie z sharewareonsale ...

SharewareOnSale = SoS

Ale czy da się uniknąć w przeszłości "wspomagacza pobierania" z SoS ??
Zauważyłem, że podczas instalacji programu promocyjnego z SoS ten wspomagacz sam się zainstalował podczas (jak sądziłem) instalacji właściwego programu. Nie było tam linku bezpośredniego, a nie zawsze wersja programu z SoS jest zgodna z wersją z oficjalnej strony producenta.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
Ten cały wspomagacz pobierania to jeden wielki wałek :zaciesz , piszą że nie zawiera syfu tylko będzie powiadamiał o promocjach, wciskają go na siłę.Koniec końców to taki reklamiarz i tyle.

a ta "ich promocja" na zemanę to już całkiem przegięcie bo na końcu i tak trzeba zrobić to samo co napisałem w pierwszym poście
That said, to get your free license of Zemana AntiLogger Premium, do the following:

Click here to go to Zemana Beta Program Google Group page and join the group
Once you are in their Google Group, click here to go to the registration page, enter the email address of the account you joined the Google Group with, fill in the CAPTCHA and click "Send"
At the next screen, you will be given your license key -- copy it and put it in a safe place

Once you have your license, download and install Zemana AntiLogger Premium and register it with your key. Enjoy!
programy-z-promocji-freebies-f6/zemana-antilogger-2-za-darmo-do-ywotnia-licencja-t28684.html#p199691

Czyli w skrócie zamiast szybciej pozyskać licencję u nich to pozyskuje się dłużej + podajesz im maila i resztę danych ( dla nich to kaska) + dodatkowo otrzymujecie jakiś reklamo-powiadamiacz :p .

Wniosek z tego taki : korzystajcie z linków bezpośrednich, jest szybciej, łatwiej i bezpieczniej. :szef a strony typu shareware......., topsoftbargians olewajcie.

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Jeśli chodzi o wspomagacze pobierania (w tym ten z SOS) to ja używam do nich darmowej wersji Sandboxie i pobrany plik przenoszę w inne miejsce. Może to nie jest rozwiązanie idealne, ale polecam.

malwina7

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
extern.int napisał:
Jeśli chodzi o wspomagacze pobierania (w tym ten z SOS) to ja używam do nich darmowej wersji Sandboxie i pobrany plik przenoszę w inne miejsce. Może to nie jest rozwiązanie idealne, ale polecam.
ludzie dlaczego norton security wola ze to trojan?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
malwina7 napisał:
extern.int napisał:
ludzie dlaczego norton security wola ze to trojan?
bo norton tak ma (zawsze był nadpobudliwy) + w sumie pewnie sklasyfikowali tego reklamiarza tak.Ja odradzam instalowanie takich pomocników dla pobieraczy

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
Promocja na dożywotnie kluczyki do Zemany Antillogger zakończona :guma :bea

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
Mam 2 kluczyki na zbyciu... jak ktoś chce, to oddam.
PS Nie wiem czy zadziałają.
--------------------------------------------------------------------
jeszcze 1 został
-----------------------
rozdane

mariuszsaj

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam . Używa może ktoś Zemanę AntiLogger z SpyShelter Firewall ? Wyłączyłem ochronę tożsamości w Zemanie i chciałem używać tylko modułu ochrony rezydentnej ale niestety podczas wpisywania tekstu wyskakują całkiem inne literki , jednak dwa grzyby w barszczu to za dużo .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
restart robiłes ?? Zawsze możesz wyłączyć szyfrowanie w spyshelterze a zostawić :guma w zemanie

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
239
Ja używam Zemany ze SpyShelter FW, nie miałem takiego problemu jak ty, raczej jest wszystko Ok. Mam jeszcze w zestawie AppGuarda i to jest razem z SSFW podstawa mojej ochrony. Zemankę mam dodatkowo co by czasem jakiś skanik strzelić. Obecnie używam ZAM z ostatniej promocji, bo i tak w ZAL z antiloggera nie korzystałem a SSFW ma lepszy.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
mariuszsaj napisał:
Witam . Używa może ktoś Zemanę AntiLogger z SpyShelter Firewall ? Wyłączyłem ochronę tożsamości w Zemanie i chciałem używać tylko modułu ochrony rezydentnej ale niestety podczas wpisywania tekstu wyskakują całkiem inne literki , jednak dwa grzyby w barszczu to za dużo .

Od kilku dni miałem to samo, mimo wyłączonej ochrony tożsamości w zemanie program dokładał literki, musiałem wyłączyć w SS Anti keyloger.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30872
Miasto
Trololololo
Na XP zauważyłem dziwne spowolnienia przy zestawie ZAL + SSFW i nie jest to wina dwóch modułów szyfrujących klawkę.Problem znika jak wyłączy się SS / odinstaluje się.Na początku myślałem że to mozilla skopała coś z nowymi wersjami przeglądarki ale jednak nie, namieszał tu SS, co ciekawe pomijając już kwestie spowolnień to szyfrowanie działa nawet jak są włączone dwa moduły ( ten w ZAL i ten w SS ) :bea

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4347
wwd napisał:
mariuszsaj napisał:

Od kilku dni miałem to samo, mimo wyłączonej ochrony tożsamości w zemanie program dokładał literki, musiałem wyłączyć w SS Anti keyloger.
U mnie najpierw wyskakiwały inne literki i znaki . Potem już nic , jakby klawiatura nie działala . Pomogło wyłączenie ochrony tożsamości w ZAL . W SSPremium nic nie zmieniałem . Co ciekawe problem istniał tylko w przeglądarkach . Mejla nie mogłem napisać w żadnej ale już w kliencie poczty tak . Notatnik też działał :dziwak , mogłem pisać w nim i wkejać do przeglądarki :D .

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Sprawdziłem na VM ZAL i SSFW (bo na fizycznym dysku używam ZAM i SSFW) i po wyłączeniu Ochrony tożsamości wszystko działa. Oczywiście, gdy Ochrona tożsamości jest włączona, to nie działa :jezyk
Wobec tego, dołączyć z listy proces ZAL.exe w Szyfrowaniu klawiszy w SSFW i nawet przy włączonej Ochronie tożsamości już nie powinno być podgryzania się :guma

Do góry