Możesz też spróbować Evorim Free Firewall czy Windows Firewall Controll
Może masz na kompie jakiś program (np. zaporę, antywir...) który powoduje konflikt.szawer4 napisał:może nie na temat - bo generalnie jesteście zadowoleni z programu, lecz ja mam problem z Zemana AntiLogger 2, bo po instalacji nie mogłem kopiować/wklejać, mysz nie działała a system się zawieszał /biały ekran/ - może ktoś podpowie jak mam rozwiązać problem bo apka jest super. Posiadam Windows 10 64-bit. Aplikację odinstalowałem.
Napisz do producenta w tej sprawie bo to jakiś poważny błąd, ewentualnie czekaj na nowsze wersje programu ( wczoraj wyszła nowsza wersja ) i sprawdzaj.szawer4 napisał:może nie na temat - bo generalnie jesteście zadowoleni z programu, lecz ja mam problem z Zemana AntiLogger 2, bo po instalacji nie mogłem kopiować/wklejać, mysz nie działała a system się zawieszał /biały ekran/ - może ktoś podpowie jak mam rozwiązać problem bo apka jest super. Posiadam Windows 10 64-bit. Aplikację odinstalowałem.
Może masz na kompie jakiś program (np. zaporę, antywir...) który powoduje konflikt.
Skoro pojawił się czarny ekran to system zapisał log a skoro jest log to warto podesłać go dla producenta, ten zapewne zadziała i poprawi to.Jeśli chodzi o pisanie na klawce obstawiam że to była wina funkcji - ochrona tożsamości - ponieważ ta funkcja odpowiada za szyfrowanie wszystkiego co klepiemy na klawce (działa jak KeyScrambler czy poprzednia Zemana Antilogger Free)wwd napisał:U mnie po instalacji zemany pojawił się najpierw problem z pisaniem - zamiast co drugiej pisanej litery pokazywała się liczba 2, wyszło update i ten problem ustał, natomiast teraz nie uruchamia się windows (czarny ekran + wskaźnik myszy) być może konflikt powoduje któryś z innych programów, na razie nie miałem kiedy sprawdzić.
System W10 ?? , parę osób na wildersach ma ten sam problem a może używasz jakiegoś innego programu do szyfrowania klawki HitmanPro.Alert (moduł), SPyShelter (moduł) lub KeyScrambler ?? Znając Zemanę to szybko producent naprawi ten błąd.spamtrash napisał:kochaś* przy włączonej ochronie tożsamości zablokował mi możliwość wpisania czegokolwiek w pasek adresu FF i IE... ja rozumiem: ochrona, ale to chyba przesada...?![]()
System W10 ?? , parę osób na wildersach ma ten sam problem a może używasz jakiegoś innego programu do szyfrowania klawki HitmanPro.Alert (moduł), SPyShelter (moduł) lub KeyScrambler ?? Znając Zemanę to szybko producent naprawi ten błąd.
Ircus napisał:System W10 ?? , parę osób na wildersach ma ten sam problem a może używasz jakiegoś innego programu do szyfrowania klawki HitmanPro.Alert (moduł), SPyShelter (moduł) lub KeyScrambler ?? Znając Zemanę to szybko producent naprawi ten błąd.
Mam windows 10 64 bit ZemanaAntilogger 2 ... SpyShelter Firewall ...nie robi żadnych problemów ,nawet na chwilę włączyłem KeyScrambler Professional i jest wszystko w porządku !!
Moduł szyfrowania w SS był włączony
Nie mam pojęcia po co Ci aż 3 programy do szyfrowania klawiszy...każdy z nich korzysta z tego samego urządzenia i nawet jak tylko 2 z nich działają aktywnie, to taka praktyka prosi się o kłopoty, bo tak naprawdę nie wiesz, który program naprawdę szyfruje i czy robi to skutecznie. Wiadome jest, że nadmiar aplikacji zabezpieczających wcale nie musi podnosić bezpieczeństwa...wręcz przeciwnie, bo dublujące się mechanizmy mogą konfliktować ze sobą i znosić wzajemnie działanie swoich technologii, co powoduje nie tyle jakieś widoczne błędy działania, co niewidoczne dla użytkownika luki, które potencjalnie może wykorzystać szkodnik. Przy okazji jeszcze...wzajemne wykluczenia wcale nie muszą byś skuteczne, bo każdy z tych programów ma inne, różniące się działaniem ustawienia.Ircus napisał:Moduł szyfrowania w SS był włączony
Oczywiście jest włączony, jak na razie nic spowalnia jest :Full zadowolony !
Nie mam pojęcia po co Ci aż 3 programy do szyfrowania klawiszy...każdy z nich korzysta z tego samego urządzenia i nawet jak tylko 2 z nich działają aktywnie, to taka praktyka prosi się o kłopoty, bo tak naprawdę nie wiesz, który program naprawdę szyfruje i czy robi to skutecznie. Wiadome jest, że nadmiar aplikacji zabezpieczających wcale nie musi podnosić bezpieczeństwa...wręcz przeciwnie, bo dublujące się mechanizmy mogą konfliktować ze sobą i znosić wzajemnie działanie swoich technologii, co powoduje nie tyle jakieś widoczne błędy działania, co niewidoczne dla użytkownika luki, które potencjalnie może wykorzystać szkodnik. Przy okazji jeszcze...wzajemne wykluczenia wcale nie muszą byś skuteczne, bo każdy z tych programów ma inne, różniące się działaniem ustawienia