grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
SE7EN napisał:
AppGuard, Sandboxie, Shadow Defender, HitmanPro, 1Password, Acronis True Image Home 2014, Secunia PSI, SecurityKISS
BitDefender TrafficLight, ScriptSafe, Adblock Plus

Jezus Maria

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30257
Miasto
Trololololo
grummer napisał:
NIe znam tego programu :scratch , to jakiś nowy :scratch, sam antywirek czy cały pakiet ?? :wariat

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Jezus Maria to często powtarzał niejaki Józef Szwejk. On się najczęściej zabezpieczał piwem.
Dobrze, że "7" podał w zestawie Acronisa, bo on też działa (no, jakąś cegiełkę dokłada :dziwak )
Kiedyś tenże ATI wykrył mi przed robieniem kopii trojana agentX. Sprawdziłem skanerkami i CCE potwierdził (tylko on). Tak więc wszystko się przyda :wariat.

mat

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
To i ja się pochwalę :)

W7x64

Norton Internet Security 2014, Malwarebytes Anti-Malware Pro, HitmanPro, HitmanPro.Alert, MCShield, Acronis True Image 2013, AnVir Task Manager, AdMuncher

i pytanie.. czy jest sens pakować w to jeszcze Zemane AntiLogger?

Pozdrawiam.

A

Anonymous

grummer napisał:
SE7EN napisał:
AppGuard, Sandboxie, Shadow Defender, HitmanPro, 1Password, Acronis True Image Home 2014, Secunia PSI, SecurityKISS
BitDefender TrafficLight, ScriptSafe, Adblock Plus
Jezus Maria
Podejrzewam,że AG & Sandboxie ma realu a SD w odwodzie...SE7EN to stary tester,więc musi mieć fest bunkier :klawik. .

mat napisał:

W7x64

Norton Internet Security 2014, Malwarebytes Anti-Malware Pro, HitmanPro, HitmanPro.Alert, MCShield, Acronis True Image 2013, AnVir Task Manager, AdMuncher

Pozdrawiam.
Absolutnie : nie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30257
Miasto
Trololololo
mat napisał:

Pozdrawiam.

nie bo Zemana Antilogger (płatna) na systemach 64 bitowych nie zapewnia praktycznie żadnej ochrony :jezyk

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Nie to, żebym się chwaliła, ale lapek odzyskał wigor.
Normalnie ożywił się po tym jak odinstalowałam Bitdefender Total Security, SpyShelter Premium, a MBAM Pro wyłączyłam i używam tylko na żądanie.
Zainstalowałam: Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete i właśnie testuję AppGuard.
Co myślicie o dodaniu AppGuarda? :scratch

A

Anonymous

tofana napisał:
Zainstalowałam: Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete i właśnie testuję AppGuard.
Uwielbiam Panie z poczuciem humoru :jezyk.Nie istnieje nic lepszego na tym świecie w nurcie HIPS-ów (wyłączając DW na 32 bity) od AppGuarda.
Idealny wybór.

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5368
Używałem niedawno avast, ale nowa wersja 9.0 (2014), ze względu na wzrost zapotrzebowania na ram i procesor poleciała do kosza. Dzięki forum :dziękuję znalazłem lickę na AVG Internet Security 2014, który używam już 3 miesiące i jestem więcej niż zadowolony. Lekki (może nie ram, ale procesor) świetnie kosi i dobrze wykrywa (zablokował u mnie popularną policję)..

Zostawiłem też Malwarebytes antimalware teraz już w nowej 2 odsłonie :ok

A

Anonymous

Przestań bo pęknę ze śmiechu. Co Mu ma tam obciążać? Norton, MCShield, czy Hitman ?? :szydera

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Przesiadlem sie jakis czas temu na Win 8.1 x64 i szukam zamiennika Zemany ,bo jak wiadomo na x64 prawie przed niczym nie chroni,

A

Anonymous

Securitas napisał:
Przesiadlem sie jakis czas temu na Win 8.1 x64 i szukam zamiennika Zemany ,bo jak wiadomo na x64 prawie przed niczym nie chroni,
SpyShelter działa bez zarzutów na x64.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Hornet napisał:
tofana napisał:
Uwielbiam Panie z poczuciem humoru :jezyk.Nie istnieje nic lepszego na tym świecie w nurcie HIPS-ów (wyłączając DW na 32 bity) od AppGuarda.
Idealny wybór.

Wielkie dzięki Wielki Hornet!
Przez moment zastanawiałam się, czy mamy podobne poczucie humoru i jednak wolę się upewnić.
Czy już skończyłam szkołę? :gracz

A teraz na temat: mam rozumieć, że zestaw Webroot + AppGuard jest OK i complete?? :zawsty

Sprzedam SpyShelter, żeby kupić AppGuard! :jezyk

A

Anonymous

tofana napisał:
Przez moment zastanawiałam się, czy mamy podobne poczucie humoru i jednak wolę się upewnić.

A teraz na temat: mam rozumieć, że zestaw Webroot + AppGuard jest OK i complete?? :zawsty

Tofana-podejrzewam,że już skończyłaś szkołę...ale tak naprawdę,to nie ma żadnego znaczenia...znam Panie które daaawno skończyły szkołę a biją na głowę wszystkie gimnazjalistki :jezyk .
Tak : Webroot + AppGuard to complete.
Powiem więcej : nic lepszego nie znajdziesz i na moją odpowiedzialność możesz klikać sobie w co chcesz i gdzie tylko chcesz.
AppGuard-cały czas w "Locked Down". A "Install" albo "Off"-tylko i wyłącznie podczas instalowania softu z zaufanych żródeł !

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Hornet napisał:
tofana napisał:

Tofana
AppGuard-cały czas w "Locked Down". A "Install" albo "Off"-tylko i wyłącznie podczas instalowania softu z zaufanych żródeł !

Mam ustawione na Medium, a na czas instalacji Install. Czy Medium to za mało na co dzień?
A Locked Down na specjalne okazje? :)

Do góry