Nie ma takiej możliwości,nie przyjmuje drugiego klucza.Andy napisał:Panowie czy licencje z tej promocji sumują się czy po wpisaniu drugiej licencji subskrypcja zwiększa się o kolejne 6 miesięcy czy nie?
Nie ma takiej możliwości,nie przyjmuje drugiego klucza.Andy napisał:Panowie czy licencje z tej promocji sumują się czy po wpisaniu drugiej licencji subskrypcja zwiększa się o kolejne 6 miesięcy czy nie?
Dzięki za infoAguarius napisał:Nie ma takiej możliwości,nie przyjmuje drugiego klucza.
zrobiłem tak jak napisałeś i problem pozostał...Securitas napisał:Przy problemie z blokowaniem aplikacji powinno pomoć :
Zaawansowana konfiguracja-Zapora-Definicje filtrow-Reguły aplikacji(w oknie po prawej stronie przewin az znajdziesz reguły aplikacji) wybieramy dodaj lub edytuj w zależności od potrzeby.
Dodaj-dalej-utwórz nową regułę niestandardową-dalej-Można wpisac nazwę ( np aqq) dalej-wybieramy w obu kierunkach , zaznaczmy zezwalaj, rejestruj dopasowanie reguły-dalej-dalej-dalej-odznaczamy Używaj dowolnej aplikacji( nie chcemy aby firewall zezwalał wszystkim aplikacjom na dostęp), przeglądanie, szukamy aplikacji która nas interesuje-dalej-zakoncz.
To jest Twoja refleksja .Oniketek napisał:Przecież nadal jest dostępna na forum legalna wersja na rok AVG Internet Security ,więc po co tym gorszym programem zawracać sobie głowę![]()
gregprog napisał:Potwierdzam - strasznie muli. Miałem TrustPort2012 było znośnie, ale 2013 wyrzuciłem po kilku dniach.
Żeby nie było wątpliwości procek:2500k, 8GB RAM.
Oniketek napisał:Przecież nadal jest dostępna na forum legalna wersja na rok AVG Internet Security ,więc po co tym gorszym programem zawracać sobie głowę![]()