TrustPort Internet Security 2013 za darmo

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Andy napisał:
Panowie czy licencje z tej promocji sumują się czy po wpisaniu drugiej licencji subskrypcja zwiększa się o kolejne 6 miesięcy czy nie?
Nie ma takiej możliwości,nie przyjmuje drugiego klucza.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Przy problemie z blokowaniem aplikacji powinno pomoć :
Zaawansowana konfiguracja-Zapora-Definicje filtrow-Reguły aplikacji(w oknie po prawej stronie przewin az znajdziesz reguły aplikacji) wybieramy dodaj lub edytuj w zależności od potrzeby.
Dodaj-dalej-utwórz nową regułę niestandardową-dalej-Można wpisac nazwę ( np aqq) dalej-wybieramy w obu kierunkach , zaznaczmy zezwalaj, rejestruj dopasowanie reguły-dalej-dalej-dalej-odznaczamy Używaj dowolnej aplikacji( nie chcemy aby firewall zezwalał wszystkim aplikacjom na dostęp), przeglądanie, szukamy aplikacji która nas interesuje-dalej-zakoncz.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Securitas napisał:
Przy problemie z blokowaniem aplikacji powinno pomoć :
Zaawansowana konfiguracja-Zapora-Definicje filtrow-Reguły aplikacji(w oknie po prawej stronie przewin az znajdziesz reguły aplikacji) wybieramy dodaj lub edytuj w zależności od potrzeby.
Dodaj-dalej-utwórz nową regułę niestandardową-dalej-Można wpisac nazwę ( np aqq) dalej-wybieramy w obu kierunkach , zaznaczmy zezwalaj, rejestruj dopasowanie reguły-dalej-dalej-dalej-odznaczamy Używaj dowolnej aplikacji( nie chcemy aby firewall zezwalał wszystkim aplikacjom na dostęp), przeglądanie, szukamy aplikacji która nas interesuje-dalej-zakoncz.
zrobiłem tak jak napisałeś i problem pozostał...
ale zauważyłem, że jak ustawię zaporę na "zezwól na wszystkie połączenia" i potem jak dam na reguły, to danego adresu już nie blokuje, ale musiałbym wszystkie adresy tak robić, a to mija się z celem...
ps. mam internet radiowy

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Niemam zielonego pojęcia dlaczego masz taki problem...pierwszy raz się z tym spotykam i jak narazie niemam rozwiazania.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977

gregprog

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Potwierdzam - strasznie muli :( . Miałem TrustPort2012 było znośnie, ale 2013 wyrzuciłem po kilku dniach.
Żeby nie było wątpliwości procek:2500k, 8GB RAM.

Oniketek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Przecież nadal jest dostępna na forum legalna wersja na rok AVG Internet Security ,więc po co tym gorszym programem zawracać sobie głowę :)

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Oniketek napisał:
Przecież nadal jest dostępna na forum legalna wersja na rok AVG Internet Security ,więc po co tym gorszym programem zawracać sobie głowę :)
To jest Twoja refleksja .
Wybór pozostaw uzytkownikom !!

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44672
Miasto
Gdzieś w Polsce
gregprog napisał:
Potwierdzam - strasznie muli :( . Miałem TrustPort2012 było znośnie, ale 2013 wyrzuciłem po kilku dniach.
Żeby nie było wątpliwości procek:2500k, 8GB RAM.

A ja już drugi rok na starym blaszaku używam TrustPort Internet Security, 2012 a teraz 2013 i nie muli.

Oniketek napisał:

A na to to nie zamienię :nea

leszek0070

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry program. Na rocznym laptopie z raczej średniej półki, chodzi bardzo płynnie.

A

Anonymous

TrustPort to o wiele wyższa pulka od AVG i porównywanie ich jest w moim mniemaniu lekkim nadużyciem :piwko
brać i nawet się nie zastanawiać :)

Do góry