Total Uninstall Professional - Konkurs

MyDreams

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Podobno jest to najlepszy program tego typu i kiedy instaluje się różne programy, trzeba mieć dobry program do pozbywania się śmieci jakie po sobie pozostawiają. Dzięki takiemu programowi można korzystać legalnie z niektórych dobrych antywirusów instalując je co jakiś czas na nowo bez używania jakichś dziwactw typu trial reset, crack itp. i nie narażać się na infekcje tymi wynalazkami.
Dlatego biorę udział i w tym losowaniu.

Ora

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Total Uninstall Professional to najlepszy program do gruntownej deinstalacji. Wiem co piszę, bo posiadam starszą wersję :D Bardzo chciałabym ją zaktualizować do najnowszej wersji - wygrana by mi w tym pomogła :) Ślicznie dziękuję Sheriffowi za zorganizowanie konkursu :) - tym samym dołączam i życzę szczęścia pozostałym współzawodnikom ;)

vorilhon

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam i zgłaszam się do konkursu. Nigdy nic poważnego nie wygrałem, a wiem, że program należy do czołówki, może teraz się uda? Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego!!!

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
to jest wspaniały program dokładne analizuje zainstalowane programy, aby odinstalować je całkowicie,czyści bezpiecznie system,a poza tym jest bardzo dokładny w tym co robi ,więc warto miec ten program u siebie w soim systemie takze bardzo bym chciał wygrac ten soft. :ok

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dzięki za konkurs Szeryfie :dziękuję
Total Uninstall Professional to najwyższa półka razem z Revo jeśli chodzi o programy do deinstalacji. Jest bardzo dokładny dzięki tworzeniu migawek w trybie instalacji monitorowanej. Tworzy migawkę przed instalacją programu a podczas jego odinstalowywania porównuje jakie zmiany zostały wprowadzone w systemie przez instalowaną aplikację.
W trybie normalnym też dobrze sobie radzi, Menedżer autouruchamiania to też przydatna rzecz.
Widzę, że konkurencja duża, ale trzeba powalczyć bo program pierwsza klasa :ok

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.

It is better than other removal programs that I have tried. I can also monitor data, file & registry changes for programs that require a reboot to install. It can restore a program from backup, without having to reinstall it.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
total means is there is nothing left, I wanted to use the uninstaller application that actually total clean up my computer from the rest of the software that I uninstall, thank you

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Total Uninstall znam od lat. Kupiłem licencję Pro siedem lat temu kiedy pojawiła się v5 szkoda tylko że update jest na rok od daty zakupu, ale co zrobić. Program do monitorowania zmian które wprowadzają instalowane aplikacje oraz deinstalacji z użyciem logu instalacyjnego, albo bez niego jak kto woli. Sam program jest bardzo dobry ale bardzo ważne jest poprawne skonfigurowanie programu. To co jest świetne w tym programie a czego nie oferują inne aplikacje tego typu to podgląd miejsc w systemie gdzie instalowany program zapisał swoje pliki czy klucze w rejestrze.
Program w wersji Trial ma więcej dostępnych opcji niż wersja Standard za 30 $ trochę to dziwne. Bardzo chciałbym stać się posiadaczem licencji Professional na ten program.

Dziękuję za rewelacyjną propozycję na konkurs. Proszę mnie liczyć do konkursu
:dziękuję

Wlodar

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Zgłaszam swój udział w konkursie na Total Uninstall Professional.

Program jest bardzo dobrym narzędziem do gruntownego odinstalowania niechcianego programu, łącznie z wyrzuceniem przy okazji wszystkich wpisów w rejestrze związanych z tym niechcianym programem. To czyni go doskonałym narzędziem tego typu. Z tego względu miło byłoby wygrać do niego licencję.

Pozdrawiam.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Total Uninstall Professional chciałbym wygrać dlatego że mam świeżutko postawiony system i tylko kilka zainstalowanych aplikacji. Aplikacji będzie przybywało z czasem, bo jestem ciekaw działania różnych softów a Total Uninstall Professional wyczyści mi kompa i przyczyni się do sprawnego działania systemu po wywaleniu niepotrzebnych programów.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Po testowałem wersję Free, przyznam że program bardzo mi się spodobał. Nawet bez pełnego monitorowania i bajerów wersji Pro jest bardzo ciekawy. Na tę chwilę pozbyłem się darmowego Revo na rzecz TU. Chętnie bym też przytulił powyższą licencję.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Sporo chętnych na ten program, ale oczywiście zasługuje na swoją renomę.
Swego czasu robiłem na swój użytek testy z paroma deinstalatorami. Wykorzystałem do tego kilka dość różnorodnych
softów i muszę stwierdzić, że Total Uninstall był o krok przed Revo Pro. Nie była to jakaś duża różnica, ale mniej śmieci zostawił (ociupinkę :klawik.).
Zgłaszam się i dzięki za organizacje konkursu.

withit

Świeżak
Reakcje/Polubienia
14
Program w wersji pro, posiada opcje w sam raz dla mnie. Porównywanie migawek systemu,uruchamianie na maszynie wirtualnej- bezwzględnie potrzebne dla sprawnie działającego systemu operacyjnego, który ciągle mordowany jest przez coraz_to_nowe instalowanie i deinstalowanie nowości programowych.
Jeśli go wygram, będzie miał u mnie dużo pracy.

A

Anonymous

Używam darmowego Revo. Nie do końca jestem zachwycona, ale z braku laku...
Z braku czasu, systematyczności instaluję jakiś program. Za moment jest on mi niepotrzebny a śmieci po nim pełno.
Szukam takiego programu, który obnażyłby :) :bea :) wszystkie te niepotrzebne wpisy i usunął je :pala do końca.
Myślę, że nie ma takiego programu, ale z prób TU wiem, ze jest on najbardziej zbliżony do ideału. :buziakk
Dzięki sheriff :dziękuję za ten konkurs, sądząc po liczbie wpisów - mega.
Życzę wszystkim powodzenia, sobie przy okazji również. :papież

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wielkie :dziękuję ,za kolejny super konkurs sheriffie i podziękowania dla firmy
Gavrila Martau za licencję.
Total Uninstall jest uważany za jeden z czołowych deinstalatorów , niektórzy uważają ,że najlepszy.
Dlaczego chciałbym go wygrać,ponieważ niedługim czasie kończy mi się licencja na ten program /aktualizacje/,
jestem z niego bardzo zadowolony,a co go wyróżnia w stosunku do Revo to możliwość monitoringu instalacji
programu, po restarcie komputera.
Więc, proszę mnie wrzucić do maszynki losującej :)

Do góry