Total Uninstall Professional - Konkurs

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Cześć sheriff, dziękuję za kolejny konkurs i możliwość wygrania doskonały program.
W ciągu ostatniego roku miałem przyjemność korzystać z Total Uninstall. Niestety licencja na program wkrótce się skończy. Dzięki konkursowi u mnie pojawiła się możliwość kontynuowania korzystać z programu. W przypadku jeśli mi się poszczęści :scratch
Pozdrawiam.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Rzadko się zdarza żeby deinstalator jakiegoś programu nie pozostawił czegoś po sobie w systemie. Są to zarówno pozostawione wpisy w rejestrze jak i pliki na dysku twardym. Programy do czyszczenia systemu z różnych pozostałości po odinstalowanych programach, również nie radzą sobie z tym co pozostaje. Najlepszym rozwiązaniem są zaawansowane deinstalatory, do których należy właśnie Total Uninstall Professional.
Mam wprawdzie zakupionego Revo Uninstaller Pro, jednak pewne funkcje bardziej podobają mi się w TU Professional z którego miałem możliwość skorzystać klika razy (tylko kilka razy, bo program nie był mój) w jakiejś starszej wersji tego programu i gdyby Total Uninstall Professional (licencja family na 4 stanowiska) był dostępny w takiej promocyjnej cenie zakupu w jakiej bywa dostępny program konkurencji, to dawno bym go już zakupił.
Jest jak jest i dlatego dobrze że jest konkurs.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Sheriff gratuluję kolejnego konkursu na świetny soft :hi , a firmie Gavrila Martau dziękuję za przekazanie licencji na konkurs :dziękuję . Chciałbym wygrać Total Uninstall Professional, bo to bardzo dokładny program do usuwania aplikacji zainstalowanych w systemie i pozostałości po nich. Często instaluję różne aplikacje w celu przetestowania, a w związku z tym dużo z nich muszę później odinstalować, aby nie spowodować drastycznego spowolnienia systemu. Pełna deinstalacja przy użyciu standardowych deinstalatorów aplikacji nie jest jednak możliwa. Dlatego bardzo by się mi przydał Total Uninstall. Podoba mi się w nim kilka rzeczy: opcja tworzenia i analizowania logów zainstalowanych programów, monitorowanie zmian wprowadzanych w systemie podczas ich instalacji, tworzenie obrazu systemu przed instalacją, obsługa odinstalowywania wsadowego, pozwalająca na sporą oszczędność czasu. Cenię sobie też w Total Uninstall jego łatwość użytkowania mimo wielu zaawansowanych funkcji, dzięki przejrzystemu, intuicyjnemu interfejsowi oraz menu dostępne także w języku polskim. Zatem zważywszy na duże zainteresowanie konkursem, można jedynie wyrazić żal, że tylko 5 licencji i jednocześnie wdzięczność, że w ogóle mogą być taką znakomitą nagrodą w konkursie na Forum. Powodzenia dla wszystkich. :hippie

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję za konkurs! :dziękuję
Bardzo dobry program do deinstalacji programów z systemu a także pozostawione wpisy do rejestru, pliki czy też niepotrzebne skróty. Może także być użyteczny przy transferze programów na inny komputer.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Total Uninstall Professional jest jednym z najlepszych programów do usuwania programów z systemu bez pozostawiania pozostałości po nich. W związku z tym, że zdarza mi się czesto testować nowe programy, to na kompie po tych operacjach pozostaje jeden wielki smietnik. Bardzo chciałbym tego uniknąć, bo bardzo spowalnia to komputer, w zwiazku z tym biorę udział w konkursie.
Ogromnym plusem TU jest to, że przed instalacja tworzy on migawkę systemu. Po zakończeniu instalacji programu wykonuje dodatkową migawke systemu. Porównuje te dwie migawki i wyświetla wszystkie zmiany, oznaczając wszystkie wartości rejestru i pliki, które zostały dodane, zmienione albo usunięte.Deinstalator zapisuje te zmiany i w przypadku usuwania programu, to przywraca wszystkie zmiany sprzed instalacji. Program robi kopię zapasową odinstalowywanego programu, którą można przywrócić.
Dziekuję sheriffie za organizację konkursu.

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Dzięki za szansę wygrania tak znakomitego programu :dziękuję
Cenię ten program za dużą dokładność z jaką usuwa wszystkie pozostałości po odinstalowanych programach.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie korzystam z Revo Uninstaller, ale wolę Total Uninstall. Wypróbowałem jego wersję trial i chętnie wygrałbym licencję. Dzięki za konkurs

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44
Chciałabym mieć ten program, znam go co nie co, startuję, może się uda. :)
:)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
1png_wespnaw.png
2png_wespewn.png

:hi A oto chwila najbardziej emocjonująca dzisiaj . Losowanie się odbyło i mamy pięciu zwycięzców
31.gif
. Nawet nie sądziłem że tyle osób weźmie udział w konkursie co jest dla mnie wielką nagrodą i docenieniem mojej pracy . Gratuluje wszystkim i tym co wygrali że los im dziś sprzyjał a przegranym cóż mogę życzyć tylko szczęścia w kolejnych konkursach przezmianie organizowanych .

Sonia twoje zgłoszenie przyszło po czasie do jakiego można było wpisy robić 21 dziś. Jak już zamknąłem losowanie i miałem finalistów - wiec nie mogłem cie dopisać do listy .

3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 11.04.2015 o godzinie 21 czasu Polskiego

Osoby wylosowane mają 24 godziny na potwierdzenie odbioru nagrody i wysłanie mi na pw wymaganych danych przez producenta Total Uninstall Professional .Wymagane dane to :

Dane wymagane przez firme to imię i adres e-mail

Data required by the company that the name and e-mail

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56602
Gratulacje dla szczęściarzy !!

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia