Sticky Password 6.0 za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30934
Miasto
Trololololo
Tadek59 napisał:
marsellus napisał:
Promo działa :ok Z tym że są to licki OEM- na rok :gracz

Czyli program dalej będzie działał i zachowa swoje ustawienia i nasze hasła tylko nie będzie możliwa aktualizacja do nowszej wersji po roku dobrze myślę ?
Promocji na ten program będzie trochę pewnie więc nie bój żaby hasła nie przepadną nawet gdyby licencja była tylko na rok używania programu (a tego nie wiem)Hasła i inne duperele zapisane w tym programie można przenieść do nowszej / starszej wersji Sticky i pewnie kilku innych menedżerów haseł.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Trzeba brać jak dają a za rok będzie się myslało dalej. Jak pisze OXY zapewne pojawi sie kolejne promo.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Program jak program ...ale ja i tak wole otwartego KeePass`a ...i chociaż nie muszę martwić się o licki :dziwak

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
An error has occurred while sending your question. Please try again later. We apologize for any inconvenience.

Czy ma ktoś podobny problem bo ja już próbuje od paru godzin. :scratch

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam,
ja miałam zainstalowaną Sticky Password Pro 5. Po zainstalowaniu tej wersji z promocji (bez wcześniejszego odinstalowywania wcześniejszej wersji) - wszystkie hasła zostały automatycznie przeniesione, nic nie zginęło :)
A gdyby ktoś się jednak obawiał o swoje hasła - jest przecież wersja portable, którą można potraktować jako kopię zapasową. Licencja jest ważna do 12-09-2012.

P.S. Caxton - wielkie dzięki za informację o tej promocji :dziękuję . SP to świetny program, a jeszcze w polskiej wersji językowej...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30934
Miasto
Trololololo
Ha,

Thank you for your interest in Sticky Password.
The coupon you have entered is valid only for readers of Computer Bild Russia,
but we have a very special promotion for you today as well.

Czyli promo jest dla Rossija "komputer bild" czytelników.Z polskiego IP już nie można dostać kluczyka bo wprowadzili ograniczenia, trzeba lecieć z Rosyjskiego

Początek kodu kuponu CPTRBD - czyli Computer Bild :wariat

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Witam. no właśnie się spóźniłem, przedwczoraj miałem problem z uzyskaniem klucza a wczoraj nie miałem czasu :ireful . I stąd moje pytanie czy miał by ktoś może jakiś wolny klucz bo to jeden z lepszych softów tego typu. A program u mnie jak najbardziej przydatny.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
bez proxy, tylko z twojego linka i przychodzi email
jak ktoś ma problemy pisać PW to podam klucz bo ten mi zbędny [Oddany]

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30934
Miasto
Trololololo
Wysyłają normalnie klucze tylko ten kod kuponu trzeba wpisać na tej stronie co retro podał.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Działa normalnie, nie trzeba zmieniać IP.

Do góry