Sticky Password 6.0 za darmo

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
visit here

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Sticky Password to jeden z najlepszych programów służących do zarządzania naszymi hasłami i loginami z funkcją inteligentnego wypełniania formularzy. Dzięki Sticky Password nie tylko nie będziemy musieli zapamiętywać dziesiątek czy setek różnych haseł ale również nie będziemy musieli ich przepisywać do formularzy logowania. Sticky Password posiada bowiem funkcje dzięki której potrafi automatycznie wypełnić formularze i nasze dane logowania na stronach internetowych. Gdy się logujemy po raz pierwszy do witryny internetowej program zapyta nas czy zapisać dane logowania.
Coupon code :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:francuz

upy

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Thank you for registering with Sticky Password. You will receive your License Key for Sticky Password 5.0 into your registered e-mail in a short time.

Niestety klucz chyba do 5.0

upy

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
W email napisali że klucz do 6.0 ,więc wszystko ok. przepraszam za zamieszanie

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Brat z starał się zdobyć ten kluczyk, ale okazuje się, że mają tam jakieś problemy na serwerze :(

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
przyda się, mieli wysłać z beta testów a nie wysłali :)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
po rejestracji na nowo otwartej stronie napisane jest że kluczyk do wersji 5.0 ale w mailu od producenta z numerkiem seryjnym już widnieje wersja 6.0 :D
hehe niedawno nie pofarciło mi się w konkursie na ten program a tu taki prezent :klawik.
Thanks caxton :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Kamelka napisał:
Dzięki caxton. Przychodzi klucz do 6.0

Też potwierdzam przychodzi klucz do 6 i co ciekawe na nasze polskie adresy bo jak wysłałem na hotmail to nic a na interię przyszło piorunem :D

A

Anonymous

Tadek59 napisał:
Kamelka napisał:
Dzięki caxton. Przychodzi klucz do 6.0

Też potwierdzam przychodzi klucz do 6 i co ciekawe na nasze polskie adresy bo jak wysłałem na hotmail to nic a na interię przyszło piorunem :D

Tadziu Sprawdź sobie skrzynkę SPAM. :)
Do mnie na hotmail wiadomość doszła. :)

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
eeee, to ja podziekowal, automatyczna niszczarka haseł z rocznym opóźnieniem nie jest mi przydatna ....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30932
Miasto
Trololololo
a jaki problem nastukać kilka kluczy, często gęsto są na ten soft proma, konkursy......

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
marsellus napisał:
Promo działa :ok Z tym że są to licki OEM- na rok :gracz

Czyli program dalej będzie działał i zachowa swoje ustawienia i nasze hasła tylko nie będzie możliwa aktualizacja do nowszej wersji po roku dobrze myślę ?

Do góry