Posypała się do mnie lawina prywatnych listów z podobnym jak to zapytaniem:
Kolega giveawayda troszeczkę się pomylił co do mojej osoby, ale nie zamierzam się z nim spierać czy kłócić. Bardzo bym jednak prosił by nie rozpowszechniał kłamstwa a wspomnianego zajecnupagadi , jak już nie o prawdziwy nick to o jakieś sprostowanie , że nim nie jestem. Długo pracowałem na swoją reputację , nie tylko na tym forum i jest mi bardzo przykro, że jednym nieprzemyślanym wątkiem, ktoś mi ją zepsuł, pewnie dlatego, że mu nadmiar słońca uderzył do głowy.
Ze zdziwieniem zerknąłem do zamkniętego już wątku i przyznaję, że większych bzdur nie było na tym forum. Wszystkich zainteresowanych chciałbym poinformować, że nie miałem, nie mam i nie zamierzam mieć innych kont na PZD. Wszędzie gdzie się pojawiam występuję pod jednym nickiem: Emmers i nie mam nic wspólnego z zajecnupagadi. Jeśli coś robię staram się pomagać profesjonalnie i na temat. W wolnych chwilach testuję soft , trochę tłumaczę i nie zajmuję się duperelami w stylu kto, komu i za co przyznał pochwałę lub nie. Nie wstawiam tłumaczeń i instalek dla pochwał tylko po to by wszyscy zainteresowani mogli mieć dostęp do wyników mojej pracy, która czasami trwa tygodniami ale przynosi mi dużo radości tworzenia, nie dla siebie a dla innych.Była taka dyskusja na forum, link poniżej:
a dzisiaj przez przypadek zauważyłem, że w podpisie giveawaydaya jest fraza:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
zajacnupagadi=emmers
![]()
wszedłem więc jeszcze raz na tę dyskusję, a tam giveawayday coś niekoniecznie miłego wspomina na temat zająca, czyli niby Ciebie.
Kolega giveawayda troszeczkę się pomylił co do mojej osoby, ale nie zamierzam się z nim spierać czy kłócić. Bardzo bym jednak prosił by nie rozpowszechniał kłamstwa a wspomnianego zajecnupagadi , jak już nie o prawdziwy nick to o jakieś sprostowanie , że nim nie jestem. Długo pracowałem na swoją reputację , nie tylko na tym forum i jest mi bardzo przykro, że jednym nieprzemyślanym wątkiem, ktoś mi ją zepsuł, pewnie dlatego, że mu nadmiar słońca uderzył do głowy.