podejrzany sklep - electronik24.pl

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Odegrać? Niby jak miałby się odegrać? Bez przesady...

pepesiful

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
adiksw słuchaj a wysłałeś mu maila przez stronę? czy tego electronik@windowslive.com??? jutro będę do niego pisać ;) mam nadzieję, że mi też odeślą, bo nie chcę być w plecy tyle kasy ;/ jestem tylko studentem... ale znam się trochę na prawie więc wydaje mi się, że nie będzie chciał ze mną zadzierać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
Ciekawe ile jeszcze osób wyrolował..........
Maile ma na darmowych skrzynkach co jak na sklep jest trochę dziwne.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
pepesiful napisał:
adiksw słuchaj a wysłałeś mu maila przez stronę? czy tego electronik@windowslive.com??? jutro będę do niego pisać ;) mam nadzieję, że mi też odeślą, bo nie chcę być w plecy tyle kasy ;/ jestem tylko studentem... ale znam się trochę na prawie więc wydaje mi się, że nie będzie chciał ze mną zadzierać.

Faktycznie, bycie studentem trochę znającym prawo to zajebisty straszak. :p
Napisz mu maila, że Władimir Kliczko to twój brachol, wtedy zapewne od razu narobi w pory i odeśle Ci kasę razem z odsetkami plus prezent gratis. :dziwak

pepesiful

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Cóż wiadomość wysłałem mu o 8 rano i już mam zwrot pieniędzy, więc jednak poskutkowało ;)

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
pepesiful, zalozyles konto w czasie kiedy powstal tu ten watek, w tym czasie zamiesciles 2 posty w tym wlasnie temacie, jesli martwiles sie o swoje pieniadze to dlaczego napisales, ze "jutro bedziesz do niego pisac" i robisz oczko?, ja bym po prostu natychmiast zazadal zwrotu dowiadujac sie z kim mam do czynienia.
Ten "sprzedawca" z tego co pisali inni na cytowanej stronie potrafil podobno podrabiac nawet dokument nadania pieniedzy, naigrywac sie z niedoskonalosci polskiego prawa a kiedy znalazl w internecie temat w sprawie swoich praktyk, zadeklarowal pomoc jako anonimowa osoba w siagnieciu pieniedzy od..samego siebie. Ma zatem zdolnosc do wyjatkowo perfidnych zagran. jaka mozna miec pewnosc, ze nie robi teraz tak samo?. Druga sprawa, biorac pod uwage niepotrzebny rozglos moglo to zwiekszyc jego ostroznosc i przez jakis przynajmniej czas bedzie zachowywal sie prawidlowo jak na handlowca przystalo. Dlatego zacznaja sie pojawiac wpisy szczesliwcow: mnie zwrocil natychmiast pieniadze, jakie to szczescie prawda?, o stresie, braku odpowiedzi na wysylane maile, zmarnowanym czasie, dlugim czesto oczekiwaniu na zamowienie nie warto wspominac, wazne, ze laskawie zwrocil nam w koncu nasze pieniadze..
Dla przypomnienia doswiadczenia innych ze "sprzedawca":

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Z jego strony zginal trwale odnosnik do Opinia.pl na temat jakosci swiadczonych uslug :
s%C5%82ucham-swoich-klient%C3%B3w.jpg

inni pisza, ze pousuwal negatywne opinie o sobie na Opinia.pl , podobno jest webmasterem i studentem informatyki.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Z takimi oszustami się nie dyskutuje ... takich się w mo*de leje :szef

A

Anonymous

remool napisał:
Z takimi oszustami się nie dyskutuje ... takich się w mo*de leje :szef
Remool nie dawaj młodzieży ekstremalnych rad-to nie Legia Cudzoziemska :) "dasz w mordę" a potem frajer będzie Cie ciągał po sądach :dziwak . Jak chcesz się na kimś zemścić to trzeba zastosować bardziej wysublimowane i skuteczne metody :ok

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Hornet tak trzeba dać żeby nie wiedział kto, co i jak ...może kasy nie odzyskałbym ....ale satysfakcja po czyjej stronie ?? ....... :p
ale fakt ...nie bierzcie przykładu :aniołek

girlfriend_in_a_coma

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Co napisaliście mu w tym mailu? Bo ja pisałam kilkukrotnie, niestety bez rezultatów... :(
Proszę o Was o pomoc...

kondra

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hej! Właśnie próbowałam wystawić opinię na Opineo.pl i nie można, czy ktoś próbował wystawić my opinie na jakichś portalach? Dobrze by było rozdmuchać tą sprawę jak najbardziej. Ja zostałam oszukana na 350zł i nie daruję, choć wątpię, że je odzyskam i radzę wszystkim aby nawet 100 zł nie odpuszczali. Polecam też wszystkim zarejestrować się na stronie pozwijgo.pl (

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
) gdzie są zbierani ludzie do wystosowania pozwu zbiorowego przeciw jego naciąganiu ludzi na pieniądze.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
No niestety w naszym kraju naciągaczy nie brakuje, najlepiej jest kupować za pobraniem + rozpakowanie towaru przy kurierze.

Karola19

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hejka! Mam dobrą wiadomość, właśnie odzyskałam pieniądze!(ok. 300zł)Już straciłam nadzieję...trochę nerwów było. Miałam zamiar już to zgłosić, a tu dzisiaj takie zaskoczenie:D Nie miałam zamiaru odpuścić, to były pieniądze ze stypendium, a nie po to się uczyłam żeby teraz ktoś z tego korzystał. Sporo się napisałam zanim pieniążki pojawiły się na moim koncie:) Trzymam kciuki za resztę!

Do góry