podejrzany sklep - electronik24.pl

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Re: nieuczciwy sklep - electronik24.pl

Jedyna rada to w tym wypadku rzecznik do spraw konsumenta
W tym przypadku rzecznik ?...nie tędy droga ..jeśli oszust to wizyta na policji i niech działają
Może i kasy nie odzyskasz ale istnieje szansa że do doopy mu się dobiorą
dane z regon`u
Numery identyfikacyjne, nazwa podmiotu, osoba prowadząca działalność gosp.:Numer identyfikacyjny REGON 221174878
Numer NIP 5832415978
Nazwa Complex Mirosław Domagała
Nazwisko DOMAGAŁA
Imię / imiona MIROSŁAW STANISŁAW
Adres siedziby:Województwo POMORSKIE
Powiat M. GDAŃSK
Gmina/Dzielnica lub Delegatura M. GDAŃSK
Ulica, miejscowość UL. POWSTAŃCÓW WARSZAWSKICH 12 lok.6 , GDAŃSK
Poczta 80-152 GDAŃSK
Pozostałe (udostępnione) dane:Kod i nazwa podstawowej formy prawnej 9 - OSOBA FIZYCZNA PROWADZĄCA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ
Kod i nazwa szczególnej formy prawnej 99 - BEZ SZCZEGÓLNEJ FORMY PRAWNEJ
Kod i nazwa formy własności 214 - WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH
Kod i nazwa przeważającego rodzaju działalności wg PKD 2007 4791Z - SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA PRZEZ DOMY SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ LUB INTERNET
Data powstania podmiotu * 2011-02-10
Data rozpoczęcia działalności ** 2011-02-10
Data wpisu do REGON 2011-02-17
Data zawieszenia działalności 2011-05-17
Organ rejestrowy / ewidencyjny PREZYDENT MIASTA GDAŃSK
Nazwa rejestru / ewidencji EWIDENCJA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ
Numer nadany przez organ rejestrowy / ewidencyjny 151636

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8

Spójrzcie, wszystkie opinie napisane w dniu dzisiejszym, wszystkie pozytywne. Przypadek? O co tu chodzi?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo

Sam sobie pewnie napisał żeby łowić dalej klientów :wariat

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

ktos napisal: ''dołączam się do grona poszkodowanych przez sklep Chipset [inny z jego sklepow] W lipcu 2010 r zamówiłam telewizor i wpłaciłam pieniądze na wskazane przez sklep pieniądze. Za dwa dni otrzymałam wiadomość iż telewizor został wysłany. Do dnia disiejszego oczywiście zamówienia nie otrzymałam ani zwrotu pieniędzy. Sprawę zgłosiłam na Policję w miejscu zamieszkania. Policja w toku śledztwa ustaliła wiele faktów świadczących o nieuczciwości sklepu oraz o zamiarze oszukania mnie. Niestety Prokuratura ie widziała złej woli sklepu i umorzyła sprawę czym mnie okrutnie zbulwersowała. Oczywiście złożyłam zażalenie i czekam do 7 lutego na posiedzenie Sądu na którym będzie rozpatrzone moje zażalenie. Ale ja nie spocznę dopóki właściciel nie zaprzesta swojej oszukańczej działalności i nie będzie odpowiednio ukarany za swoje czyny.''

trzeba przerwac ten proceder

"Sam sobie pewnie napisał żeby łowić dalej klientów"

mozna to zablokowac?, sam sobie pewnie pisze.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok

Kiedyś miałem podobny przypadek,z tego co pamietam to nalezy zglosic sprawe na policji ( i jezeli szkoda przekracza bodajze 250 czy wiecj zlotych to jest to przestepstwo).Potem nie pozostaje nic innego tylko czekac na wezwanie do sadu ( o ile policja ustali sprawce).

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8

Gdyby mnie coś takiego spotkało to bym typowi nie odpuścił, dla zasady.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

na podstawie tych danych nie mozna ustalic sprawcy?, policja pewnie moze w koncu musial podac dane osobiste rejestrujac dzialalnsc, podal falszywe?, to chyba jakis fenomen, czlowiek bez twarzy, bez tozsamosci, duch..

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8

Choć trudno w to uwierzyć, czasem zdarzają się takie przypadki. Ale to rzadkość, raczej nie w tym wypadku.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

jestes z Gdanska, czy pod tym adresem miesci sie naprawde ten sklep? electronik24.pl
Gdańsku, Ul. Aldony 2A/2 , tak pisze w regulaminie sklepu

przeciez ludzie tam nadal kupuja, wplacaja swoje pieniadze, ile jeszcze czasu mozna tak krzywdzic innych?

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648

Problem w tym że z tego co widać to nie bardzo pałkarzom się chce cokolwiek robić, prokuratura nic z tym nie robi, sąd się nie dopatruje niczego wielkiego, a koleś ma zawiasy. Czyli podchodzą do tego bezczelnie olewająco. Bo nie wierze że jeśli jakiś policjant był by oszukany przez wyżej wymieniony sklep na jakąś tam sumke to od razu by się kolesiowi nie dobrali do dupy. A te pozytywne opinie to może pisać sam lub wcale nie powiedziane że w tym procederze uczestniczy jakaś grupa osób.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

kuba-xp napisał:
Gdyby mnie coś takiego spotkało to bym typowi nie odpuścił, dla zasady.

trzeba przed tym uchronic innych..

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

alco napisał:
Problem w tym że z tego co widać to nie bardzo pałkarzom się chce cokolwiek robić, prokuratura nic z tym nie robi, sąd się nie dopatruje niczego wielkiego, a koleś ma zawiasy. Czyli podchodzą do tego bezczelnie olewająco. Bo nie wierze że jeśli jakiś policjant był by oszukany przez wyżej wymieniony sklep na jakąś tam sumke to od razu by się kolesiowi nie dobrali do du**. A te pozytywne opinie to może pisać sam lub wcale nie powiedziane że w tym procederze uczestniczy jakaś grupa osób.

za 200 zl na pol roku do paki:

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8

Stary, jeśli mam być szczery to pierwsze słyszę o takiej ulicy w Gdańsku. Sprawdziłem w Google Maps. Faktycznie, istnieje taka ulica. Co więcej, jest taki adres. Ale to kamienica, żadnego sklepu tam nie widzę.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

ciekawilo mnie raczej ewentualnie czy to miejsce ktos widzial osobiscie. google map jest jakie jest. Pod tym adresem jakies mieszkania widze.
Czyli nic nie jest prawdziwe, sklep bez siedziby?, poza kontem gdzie pieniadze od ludzi przyjmuje.

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648

Nie oszukujmy się, wątpie żeby koleś podał swój prawdziwy adres, no chyba że jest kompletnym idiotom.

Jeśli chodzi o to to nie pierwszy i ostatni idiotyczny wybryk naszego wymiaru sprawiedliwości.

Do góry