podejrzany sklep - electronik24.pl

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Re: nieuczciwy sklep - electronik24.pl

Czasem lepiej jest zapłacić trochę więcej w pewnym i solidnym sklepie netowym niż łaszczyć się na parę groszy i stracić wszystko na rzecz cwaniaczka :szef

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

swiete slowa remool, gorzej gdy w innych nie jest cos od razu dostepne, wtedy mozna sie nabrac bo gdzies jest praktycznie..od reki, albo kupowac za pobraniem o czym wspominal Oxy :)

A

Anonymous

Destry5-po kiego zamawiałeś w takim sklepie ?? Kontakt : "napisz do nas" :szydera To na kilometr pachnie sztosem nie przyszło Ci to do główki ? Piszesz : "internet to cenne źródło wiedzy" to dlaczego nie zajrzałeś do niego zanim tam zamówiłeś ?.Niezbyt to wszystko ogarnięte z Twojej strony :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30028
Miasto
Trololololo

W sumie dziwi mnie fakt że tam ludzie i po kilka kafli stracili i żaden nie wpadł na pomysł aby się tam przejechać....

adiksw

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Dzięki destry5 za odpowiedź. Na razie wysłałem mu wiadomość ze strony. Jak nic nie odpisze to podziałam Twoją drogą. A nie masz jakichś więcej danych od niego? Np numer który odbiera?

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Hornet, powiedzmy, ze bylem wtedy pod wplywem euforii ME i piwa :), niech to bedzie takie abstrakcyjne uzasadnienie. Po prostu nie spodziwalem sie, ze jeszcze tacy ludzie moga "oficjalnie" funkcjonowac w obrocie gospodarczym i nie spotyka ich za to sankcja prawna. Chyba przywyklem juz do normalnosci poza granicami kraju :)

adiksw, tez kilka wyslalem bez odpowiedzi. Tu jest poruszany ten temat w sensie ze tak powiem ..globalnym:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Destry5-to trzeba było od razu walić z grubej rury,że jesteś : poza granicami kraju u nas jest : syf,kiła i mogiła a normalność będzie :scratch 100 lat po naszej śmierci :dziwak , drobny przykład :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Hornet, przeciez to uzywajac terminologii astronomicznej czarna dziura ktora wszystko zasysa.. :wariat

adiksw

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Oddali mi kasę! Napisałem im maila, za godzinę odpisali i kasa od razu była no moim koncie.

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Dziwne to wszystko. Może gość przeczytał ten wątek i się wystraszył. Jest w Google dość wysoko.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30028
Miasto
Trololololo
adiksw napisał:
Oddali mi kasę! Napisałem im maila, za godzinę odpisali i kasa od razu była no moim koncie.

:ok :ok :piwko

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
/Dziwne to wszystko. Może gość przeczytał ten wątek i się wystraszył/

ze czyta to raczej pewne, w cytowanym wczesniej linku gdzie ludzie sie skarza na handlowca tez sam zadeklarowal pomoc jako osoba postronna, ze sciagnie szybko kase z tego sklepu w ciagu 5 dni (swojego sklepu o ironio :)), okazalo sie, ze to adres e-mail jego poprzedniego sklepu..
Szkoda ze nie widac opinii osob o sklepie z poczatkow czerwca gdzie ludzie czekaja i ani towaru ani pieniedzy ..

Karola19

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Mam do was prośbę....pod jaki adres mailowy się do niego odzywaliście? Wychodzi na to że ja też mogę zostac oszukana, ale chciałabym się z nim skontaktować. Będę próbować przynajmniej....a jeżeli to nie pomoże to będzie trzeba podjąć odpowiednie kroki. Pozdrawiam.

Karola19

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki:) zobaczymy czy to coś da...W sumie mam pewne obawy. Jeżeli ten gościu jest taki dobry w te klocki, to nie wiadomo czy potem nie będzie próbował się odegrać jakoś:/ Nie myslałam, że kiedys mnie to spotka....

Do góry