podejrzany sklep - electronik24.pl

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
mam z nim problem, zamowilem artykul ktory podobno byl dostepny w ciagu jednego dnia, wplacilem pieniadze i nie ma zadnej reakcji. Minely 2 tygodnie, napisalem kilka maili, nie odpowiada.
Prosilem o zwrot wplaty bo w zamowieniu zalezalo mi na szybiej realizacji i ze w miedzyczasie kupilem w innym sklepie.
Nadal nie otrzymuje ani maila ani zwrotu pieniedzy.
Zasugerowalem sie dostepnoscia a to musiala byc nieprawda, zwykly wabik, bo jaki to problem wyslac towar jesli sie go ma zaraz w sklepie ?. Zaczal sie wlasnie 3 tydzien. Przez caly ten okres czekania ten artykul byl nadal dostepny na stronie sklepu: w ciagu 24 h...tak, ze inni mogli ulec podobnej zachecie.
Dopiero teraz przeczytalem opinie o nim i sa negatywne, usunal to ze swoje strony.
czy spotkaliscie sie z podobna sytuacja, co dalej z tym zrobic? .

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Re: nieuczciwy sklep..

Jedyna rada to w tym wypadku rzecznik do spraw konsumenta - idziesz do niego przedstawiasz sytuację i on w twoim imieniu zajmuje się dalej już wszystkim.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo

a cóż to za sklep? podaj nazwę/adres ku przestrodze.
Ja tam jeszcze się nie przejechałem, może i dlatego że wszystko co w sieci kupuję to biorę za pobraniem :wariat

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19

Z taką sytuacją się jeszcze nie spotkałem,jeśli nie odpowiada to raczej oszust.
Sam jestem ciekaw nazwy sklepu...

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

wyglada, ze oszust, jest ktos z Gdanska?, moze mozna dobrac mu sie do tylka? , niech przynajmniej innych nie naciaga.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

nie moge zrozumiec jak moze tak dlugo ludzi kantowac?, tyle miesiecy i nadal mu to sie udaje. prosze wejsc na jego strone i zapytac o dostepnosc jakiegos jego artykulu. Nadal odpowiada na tak i wyciaga pieniadze.

Tak sie na tej swojej stronce obwarowal, ze nie ma kontaktu, tylko mozliwosc wyslania maila. bierze kase i nie odpowiada. Ludzie jednak to i owo sie dowiedzieli.
Jest tak bezczelny, ze ma nawet strone na facebook z tego co sie dowiaduje.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo

oj, zdziwiłbyś się jak długo można kantować ludzi.Masa ludzi nie zgłasza sprawy na policmajstrów, bo nie mają czasu włóczyć się po sądach ataki oszust czuje się coraz pewniej.Prosty przykład w szczecinie jest gość który od kilkunastu lat wałkuje ludzi "pomagając" im załatwić sprawy spadkowe i takie tam, bierze kupę forsy i oczywiście nic nie załatwia. :szydera Dodam że żyje mu się bardzo wygodnie :szef

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Niektorych naciagnal na ponad tysiac zl, jeszcze w styczniu skarzyli sie, to jak do licha tyle miesiecy to ustrojstwo jeszcze wykorzystuje ludzi?. Do piatku byl baner "slucham klientow" a tam troche pozytywnych opinii, pod sam koniec tyg. juz go nie widze. Kiedy do nich napisalem co sadze o sklepiej, baner usunal ze strony. Z Opinia.pl otrzymalem informacje: Twoja recenzja na stronie Opineo.pl została zakwestionowana przez recenzowany sklep., ze niby przelew zwrotny zostal wykonany,
czekam do jutra ale z tego co tam ludzie pisza to raczej zwykly wybieg by uniknac zlych opinii..
Myslalem, ze takie rzeczy sie juz nie zdarzaja a jednak ..

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo

Stronka niczego sobie ale dziwi mnie trochę brak jakiegoś nr.telefonu i adresu tej "firmy"
Dziwne też jest to że ludzi ponaciągał na tyśka i oni nic z tym nie zrobili, oj widzę bogato bogato w tym naszym kraju skoro tysiek wyrzucają w błoto

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8

Złodziej żyje w tym kraju lepiej, niż uczciwy człowiek. Walcz o swoje. Zacznij od policji.

PS. Może dodaj w tytule nazwę sklepu? Żeby się chociaż inni nie nacięli, jeśli będą szukać w sieci opinii o tym nieuczciwym sklepie. Z drugiej strony stronka zrobiona całkiem profesjonalnie. Pajac się postarał. No ale czego się nie robi, żeby zdobyć kasę...

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

poczytaj o nim w linku:

Pisza ludzie od wielu miesiecy kantowani i dalej ktos taki w internecie ludzi moze naciagac?.
Przeciez nawet dzisiaj mogl zgarnac od niczego nieswiadomych ludzi niemala sumke w przelewach.
Zobaczcie tutaj, same pozytywne opinie, negatywnych z podobnymi problemami nie widze a byly na jego stronie pare dni temu:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo

Czytałem, dużo ludzi naciągnął na niemałe pieniądze i żyje sobie dalej chłop nie przejmując się niczym.

a kupiłem u Karola w PROFESJONALNYM SKLEPIE KOMPUTEROWYM - grzejnik łazienkowy !!!!Sam pękam ze śmiechu.... :) A teraz z kim tańczymy ????
:sarkazm :sarkazm

to jest dobre,ciekawe czy to on czasem tego nie napisał
Napisane przez: falccon dnia 18-06-2012 01:06
Witam, też zostałem poszkodowany i odzyskałem szybciutko pieniądze. Wysyłajcie maile na adres :

to otrzymacie zwrot w przeciągu 5 dni maks jak to było ze mną.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

trafne spostrzezenie Oxy.
"Witam, też zostałem poszkodowany i odzyskałem szybciutko pieniądze. Wysyłajcie maile na adres : chipset-sklep@hotmail.pl
to otrzymacie zwrot w przeciągu 5 dni maks jak to było ze mną."

chipset-sklep@hotmail.pl
ul. Powstańców Warszawskich 12 lok. 6

"Ten człowiek prowadzi jescze inne sklepy internetowe. All-auto.pl oraz electronik24.pl. Historia ta sama jak Wasza. My daliśmy się nabrać w sklepie electronik24.pl. Niskie ceny, przyjęte zamówienie i potwierdzone mailem a potem brak kontaktu. Obecny adres firmy która te sklepy prowadzi:
Aldony 2A, 80-438 Gdańsk. Jego sklepy mogą też być zarejestrowane na Mirosława Domagałę.
Jego adres na facebooku:

Adres pod którym można go też złapać to:
UL. POWSTAŃCÓW WARSZAWSKICH 12 lok.6 , GDAŃSK"

adres sie zgadza, jest ten sam
UL. POWSTAŃCÓW WARSZAWSKICH 12 lok.6 , GDAŃSK"

to ta sama osoba, jest tam perfidna, ze deklaruje pomoc w swojej sprawie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30027
Miasto
Trololololo
Re: nieuczciwy sklep - electronik24.pl

Podejrzewam że pod tymi adresami go raczej nikt nie złapie, no chyba że jest przekonany że nikt do niego nie przyjedzie.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: nieuczciwy sklep - electronik24.pl

pod jakims musi byc jesli ma zamiar dalej ludzi naciagac. Trzeba ten proceder przerwac dla dobra innych.

Ten jego sklep Elektronik: „ELECTRONIK” z siedzibą w Gdańsku, Ul. Aldony 2A/2, posługującą się numerem NIP 583-241-59-78 i REGON 221174878 i zarazem określa warunki oraz zasady prowadzonej przez Sklep sprzedaży.

sadze, ze ten adres mailowy wystawil po to na stronie ludzi poszkodawanych by wiedziec, ze oni juz wiedza z kim maja do czynienai i ze nie da sie ich juz zwodzic

Do góry