Penisia natura

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4429
Miasto
Polska
Penisia natura

TJFGoXK.jpg

Autor: Maja Koniczyna
Źródło: Logo

Mój penis jest pokaźny, ale odchyla się w prawo, co - zdaje się - nie jest normalne? Drugie pytanie: chłopak z dużym penisem chyba powinien mieć duży popęd? Moja dziewczyna twierdzi, że mam przeciętny. Zaczynam się martwić... JÓZEF

No to przestań się martwić! Dziewczyna pewnie tylko się z tobą droczy, duży członek nie oznacza większego popędu, mały - mniejszego. A penisy często się odchylają, taka ich penisia natura.

Należysz też do mniejszości, więc masz następny powód do radości. Zazwyczaj - tak wynika z badań przeprowadzanych od czasu do czasu na całym świecie - mężczyźni oceniają swój członek jako mniejszy, niż powinien być, mniejszy, niż mógłby być, mniejszy, niż chcieliby mieć. Ty swój widzisz jako bardzo dużego - i bardzo dobrze.

Nawiasem mówiąc - i dla twojego uspokojenia - wiara w to, że duży penis oznacza, że właściciel ma nadzwyczajne potrzeby seksualne i potrafi je realizować lepiej od innych, to jeden z najstarszych, chyba niezniszczalny mit na temat tego, skądinąd miłego, organu. Nie da się wysnuć wniosków ani na temat potrzeb, ani zdolności erotycznych mężczyzny na podstawie długości jego penisa. Choć trzeba przyznać, że byłoby to wygodne.

Hormony rządzące popędem nie są produkowane w członku. Duża część testosteronu powstaje w jądrach - też bez względu na ich wielkość - a reszta w nadnerczach. Ale ochota na seks to nie tylko hormony. To także różnego typu uwarunkowania psychologiczne, przyzwyczajenia, interakcja z partnerką, emocje, które się odczuwa przed seksem i po nim, uczucia. Zupełnie osobną sprawą jest sposób realizowania popędu. Sztukę kochania można wzbogacać całe życie bez względu na długość penisa. Jako ciekawostka: w starożytnej arabskiej sztuce miłości wśród opisów i nazw wielu rodzajów członków można znaleźć "śpiocha" - jest to penis duży i długi, z wyglądu bardzo dziarski, lecz wiotczejący i zasypiający, czasem nawet jeszcze w pochwie.

Natomiast faktem jest, że człowiek ma największy penis spośród reprezentantów gatunku. Niektórzy naukowcy uważają, że nasi odlegli przodkowie prezentowali przyrodzenie innym samcom w stadzie i przywabiali nim samice. A te odchylenia w prawo, w lewo, zakrzywienia i pogrubienia natura stworzyła po to, by mężczyzna dał kobiecie więcej przyjemności - i dzięki temu zatrzymał ją przy sobie jak najdłużej. Jak wiadomo, ośrodek rozkoszy u pań panie bywa rozmieszczony rozmaicie. Dziś to nie ma wielkiego znaczenia, mężczyźni są na ogół uświadomieni, kobiety rozmowne i znają swoje ciało, więc zawsze można dopieścić partnerkę palcami, językiem lub dopasowaną do jej właściwości nasadką na prezerwatywę. Ale kiedyś seks był czynnością szybką i jaskiniowa dama prawdopodobnie odczuwała rozkosz jedynie dzięki temu, że członek partnera w czasie erekcji odchylał się. Np., jak u ciebie, w prawo, co dawało większy nacisk na tę ściankę pochwy, którą mogła mieć lepiej unerwioną. Różnorodność penisów pomogła w przetrwaniu i rozwoju ludzkości!

A tak poza wszystkim, pamiętaj, że im większy penis, tym więcej uwagi powinno się zwrócić na grę wstępną przed stosunkiem. Pochwa jest elastyczna, lecz rozszerza się i wydłuża dopiero wtedy, gdy dochodzi do silnego pobudzenia. A to - szczególnie na początku współżycia - rzadko jest możliwe wyłącznie w wyniku patrzenia na najlepiej nawet zbudowanego partnera. :papież

A

Anonymous

antbil007-ale dowaliłeś do pieca :gracz
Nie wiem jak jest z gayami (niech się tu wypowiedzą).Ale jeżeli chodzi o kobiety (wszystkie które pytałem-szeroki przedział wiekowy),wszystkie zgodnie stwierdziły :

Nie liczy się wielkość tylko jakość a dopiero w którejś tam kolejności-bardziej grubość a nie długość.

Jeżeli Forumowe Panie mają inne doświadczenia to proszę o korektę.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Hornet napisał:

Hornet, teraz to zagrałeś! Chyba nie liczysz, że się dziewczyny dadzą na to nabrać? :p

A

Anonymous

Areopagita napisał:
Hornet napisał:

Hornet, teraz to zagrałeś! Chyba nie liczysz, że się dziewczyny dadzą na to nabrać? :p
Oczywiście,że nie liczyłem...wszystkie tutejsze Panie znam z imienia,nazwiska i miejsca zamieszkania...więc trudno,żeby zwierzały się z tak intymnych spraw.
Chryste Panie...a ja myślałem,że mamy XXI wiek i rewolucję seksualną a nie XIX wiek i zaściankową Litwę :eek: .

A

Anonymous

Czasami jak wchodzę na PZD, to mam wrażenie że się pomyliłem i wlazłem na jakąś samosie albo innego oneta :szydera

A

Anonymous

Marsellus-to może tutaj nie wchodź :scratch Żartowałem :szydera .
Przecież kochasz Gardiaskę i Cegiełkę,więc nie wiem w czym problem :hippie .

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Hornet napisał:
Areopagita napisał:
Hornet napisał:

Oczywiście,że nie liczyłem...wszystkie tutejsze Panie znam z imienia,nazwiska i miejsca zamieszkania...więc trudno,żeby zwierzały się z tak intymnych spraw.
Chryste Panie...a ja myślałem,że mamy XXI wiek i rewolucję seksualną a nie XIX wiek i zaściankową Litwę :eek: .

Hornet, ja też żartowałem, ale teraz to już nie wiem czy załapałeś czy nie :D.Wolę założyć, że załapałeś :).
Heh rewolucję seksualną to mieliśmy, ale w latach 50 i potem, teraz to już jest krajobraz po apokalipsie :szydera

PS. Mój Pradziadek był z Litwy, więc bez takich zaścianków :pala

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4429
Miasto
Polska
Hornet napisał:
antbil007-ale dowaliłeś do pieca :gracz
Nie wiem jak jest z gayami (niech się tu wypowiedzą).Ale jeżeli chodzi o kobiety (wszystkie które pytałem-szeroki przedział wiekowy),wszystkie zgodnie stwierdziły :

Nie liczy się wielkość tylko jakość a dopiero w którejś tam kolejności-bardziej grubość a nie długość.

Temat jak każdy. Nie jestem pruderyjny i o d.pie Marynie też mogę pogadać :wariat :eek:o

marsellus napisał:
Czasami jak wchodzę na PZD, to mam wrażenie że się pomyliłem i wlazłem na jakąś samosie albo innego oneta
Odpowiem w podobnym stylu jw. Źródło jak każde. Ważne, aby było autentyczne, interesujące i przyswajalne dla intelektu. Ale chętnie poznam inne. :)

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Być może nie odpowiedziały na te pytanie , ponieważ są tu same dziewice to skąd mają wiedzieć :klawik.

A

Anonymous

Areopagita napisał:
Hornet, ja też żartowałem, ale teraz to już nie wiem czy załapałeś czy nie :D.Wolę założyć, że załapałeś :).
Heh rewolucję seksualną to mieliśmy, ale w latach 50 i potem, teraz to już jest krajobraz po apokalipsie :szydera

PS. Mój Pradziadek był z Litwy, więc bez takich zaścianków :pala
Areopagita-załapałem :zawsty . A Litwę opacznie zrozumiałeś...przecież często na Forum wspominam Wilno,więc : Szacun dla Pradziadka :hippie .

Likwis napisał:

Być może nie odpowiedziały na te pytanie , ponieważ są tu same dziewice to skąd mają wiedzieć :klawik.

Likwi-dobrze wiesz jak szanuję Twoje zdanie...ale jakie dziewice ??
Mieszkam nieopodal gimnazjum...i zaprawdę powiadam Ci : nie uświadczysz w nim żadnej dziewicy :szydera .

Do góry