- Reakcje/Polubienia
- 355

Opis oprogramowania
Menedżer haseł, przeznaczony do zarządzania hasłami oraz prywatnymi danymi w bezpieczny sposób, więc używając go nigdy nie stracimy swych haseł i poufnych notatek i najważniejsze wszystkie hasła są przechowywane w jednym miejscu, w bezpiecznym środowisku szyfrowanym.

Przechowuje wszystkie hasła i notatki w jednym zaszyfrowanym pliku, która jest zabezpieczony jednym głównym hasłem, więc to ułatwia sprawę , bo trzeba tylko pamiętać jedno hasło dostępu do wszystkich Twoich prywatnych danych.
strona producenta softu :
http://www.passwordspro.com/
PasswordsPro Główne cechy:
Niezbędne narzędzie: Zwykli użytkownicy komputerów muszą pamiętać wiele haseł i innych danych osobowych z kont e-mail, sieci społecznościowych, for, blogów i tak dalej, w niektórych przypadkach możesz mieć nawet więcej niż 100 innych nazw, haseł , adresów do zapamiętania.
Bezpieczeństwo: Wszystkie dane są przechowywane w zaszyfrowanym pliku przy użyciu standardowych algorytmów szyfrowania branży, która zapewnia skuteczne zabezpieczenie.
Nie tylko hasła: Również może przechowywać notatki o dowolnej wielkości.
Łatwy w użyciu: To upraszcza życie, bo trzeba pamiętać jedno hasło, aby uzyskać dostęp do wszystkich nazw użytkownika, haseł, notatek i innych danych prywatnych.
User Friendly: Przejrzysty i intuicyjny interfejs sprawia, że jest to idealne narzędzie dla użytkowników, bez żadnych umiejętności technicznych.
Przenośny: Program może być instalowany i używany z wszelkich nośników wymiennych, takich jak pendrive, CD, DVD.
Konkurs
Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności PasswordsPro mam do rozdania 5 sztuk licencji .
Zasady bez zmian
1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być PasswordsPro
2.Komentarz w języku ojczystym , nie w jednym zdaniu proszę

3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 31.01.2015 godz.18
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie i wysłanie mi swych danych na które firma PasswordsPro wystawi licencje osobiste .
Wymagane dane od zwycięzców to :
1.Imie:
2.Nazwisko:
3.e-mail:
4.Miasto:
5.Kraj: