PasswordsPro - KONKURS

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
boxppro.jpg

Opis oprogramowania

Menedżer haseł, przeznaczony do zarządzania hasłami oraz prywatnymi danymi w bezpieczny sposób, więc używając go nigdy nie stracimy swych haseł i poufnych notatek i najważniejsze wszystkie hasła są przechowywane w jednym miejscu, w bezpiecznym środowisku szyfrowanym.

interface67.png

3.jpg

Przechowuje wszystkie hasła i notatki w jednym zaszyfrowanym pliku, która jest zabezpieczony jednym głównym hasłem, więc to ułatwia sprawę , bo trzeba tylko pamiętać jedno hasło dostępu do wszystkich Twoich prywatnych danych.

strona producenta softu :

http://www.passwordspro.com/

PasswordsPro Główne cechy:

Niezbędne narzędzie: Zwykli użytkownicy komputerów muszą pamiętać wiele haseł i innych danych osobowych z kont e-mail, sieci społecznościowych, for, blogów i tak dalej, w niektórych przypadkach możesz mieć nawet więcej niż 100 innych nazw, haseł , adresów do zapamiętania.

Bezpieczeństwo: Wszystkie dane są przechowywane w zaszyfrowanym pliku przy użyciu standardowych algorytmów szyfrowania branży, która zapewnia skuteczne zabezpieczenie.

Nie tylko hasła: Również może przechowywać notatki o dowolnej wielkości.

Łatwy w użyciu: To upraszcza życie, bo trzeba pamiętać jedno hasło, aby uzyskać dostęp do wszystkich nazw użytkownika, haseł, notatek i innych danych prywatnych.

User Friendly: Przejrzysty i intuicyjny interfejs sprawia, że ​​jest to idealne narzędzie dla użytkowników, bez żadnych umiejętności technicznych.

Przenośny: Program może być instalowany i używany z wszelkich nośników wymiennych, takich jak pendrive, CD, DVD.

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość
dzięki hojności PasswordsPro mam do rozdania 5 sztuk licencji .

Zasady bez zmian

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być PasswordsPro
2.Komentarz w języku ojczystym , nie w jednym zdaniu proszę :szef :dziwak :piwko
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 31.01.2015 godz.18

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie i wysłanie mi swych danych na które firma PasswordsPro wystawi licencje osobiste .

Wymagane dane od zwycięzców to :

1.Imie:
2.Nazwisko:
3.e-mail:
4.Miasto:
5.Kraj:

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Konkurs zostaje przedłużony po negocjacji z producentem softu dotyczącej danych zwycięzców .Więc śmiało proszę uczestniczyć bo soft jest bardzo dobry i sam go używam na co dzień .Wymagane dane od zwycięzców to :

1.Imie:
2.Nazwisko:
3.e-mail:
4.Miasto:
5.Kraj:

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Używam sporo stron internetowych, gdzie potrzebne jest logowanie się, więc program jak najbardziej przydatny. Pzdr :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Ciekawy program , muszę przyznać że nigdy go nie używałem , kusi też jedno jest to licencja dożywotna i to co ważne można go potraktować jako zaszyfrowany sejf do naszych haseł i tajemnic wystarczy pamiętać jedno hasło a otrzymamy dostęp do naszego sejfu :klawik.

Biorę udział i :dziękuję za konkurs :)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Używam menadżera konkurencyjnej firmy, jednak kończy mi się licencja, dlatego chętnie go przygarnę.
Bardzo często korzystam z menadżera na różnego rodzaju forach internetowych.
Przyznam, że nie używałem dotychczas PasswordsPro i dlatego chętnie go potestuję. A skoro sam @sheriff go poleca, to biorę w ciemno :sarkazm

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Używam od długiego czasu menedżera konkurencyjnej firmy w wersji free i jestem bardzo zadowolony. Martwi mnie jednak, że po kolejnej aktualizacji okaże się, że jest on już wyłącznie płatny, z jakąś koszmarną ceną. Miałbym wtedy spory problem, gdyż nie wyobrażam już sobie korzystania z internetu bez programu tego typu. Po prostu haseł i różnych kont mam zbyt dużo, żeby je samodzielnie ogarnąć. Do wypróbowania PasswordsPro przekonuje mnie, że można go używać w wersji przenośnej, dożywotnia licencja (o ile Tadek59 się nie pomylił) i że używa go sheriff, któremu dziękuję za konkurs. :dziękuję

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I want this application because it seems only passwordspro the valid lifetime license, similar applications that I use must be renewed every year and it's not for me
Thank you for making this giveaway

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
0c9f4df9731e5e776e93480b7f8f0750.png

:hi witam rozlosowałem właśnie nagrody a że było tylko 5 uczestników, wszyscy zostają nagrodzeni .Nagrodzone osoby proszę o dostarczenie mi wymaganych danych na pw do poniedziałku do 22 . A ja je przekaże producentowi softu który wam prześle klucze . Gratuluje :ok

1.Imie:
2.Nazwisko:
3.e-mail:
4.Miasto:
5.Kraj:

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wow :dziękuję gratulacje dla pozostałych :klawik.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Dzięki i gratulacje dla pozostałych zwycięzców :piwko

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:hi Dane zostały przekazane do producenta programu PasswordsPro.Niebawem pewnie do tygodnia dostaniecie swoje nagrody w postaci kluczy na pocztę mail . :szef :ok

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Właśnie dostałem potwierdzenie że lista z danymi dotarła i wciągu kilku dni zostaną klucze rozesłane na podane adresy mail

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Jak aktywować zainstaluj wersje test .Potem z maila plik PasswordsPro.lic pobieramy na pulpit to jest licencja - nie zgubić . Wchodzimy w moje dokumenty i szukamy katalogu o nazwie PasswordsProData i tam podmieniamy plik oryginalny na ten z maila PasswordsPro.lic. po podmianie włączamy program i jest wszystko już aktywowane .

Do góry