Panda Cloud Antivirus Pro za darmo ! (1 rok)

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Ja w zamian dam klucz do BitDefendera Internet Security na rok - ma ktoś nieaktywowany kluczyk do Pandy Cloud?

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Licka aktywowana 19.07.2012 czyli hmm...2 ? dni temu do oddania. Chętni?

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jam jest chętny, tylko zresetują proszę.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
System mam świeży, jeszcze dziś zrobię porządny obraz i aktywuję program tym kluczem (mam nadzieję, że go zresetowałeś) lub kompletnie nie jest przypisany do Twojego profilu - Dzięki

Dzięki za zainteresowanie waszą pomoc i wsparcie - już nie potrzebuję kluczyka, ale jeśli jest ktoś chętny na kluczyk do BitDefender IS, to pisać.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Niema problemu z aktywacją programu sprawdziłem darując licke znajomemu wszystko OK. :ok

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Ciekawa informacja, czy ktoś mógłby to potwierdzić, bo sam nie wiem, czy to jest jedynie błąd u mnie, czy też ta akcja serio działa...
Wejdźcie na stronę

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i kliknijcie przycisk Get it now. Czy da się przejść proces zamówienia na 0 dolarów? Bez żądania o kartę kredytową? U mnie przeszło, nawet dostałem link do strony z kluczykiem z dnia dzisiejszego... Czyżby powtórzone tydzień po tej z pierwszego posta, promo, wystarczyło aż do dziś?

Pytam o potwierdzenie, bo u mnie działa to tylko w Waterfoxie, pomimo odświeżania z pominięciem cache, a w każdej innej przeglądarce widzę TrialPay Error...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29952
Miasto
Trololololo
Faktycznie działa, sprawdziłem na FF i kluczyk mi się wygenerował.
eUqMA.jpg

W poprzedniej promocji była określona pula kluczy która skończyła się następnego dnia.
Widocznie mają jakiś błąd o którym niewiedzą, więc ciachajcie klucze dopóki się nie pokapują.
Oblukałem i jedyne co na stronie cnetu co mają to upust 20%do Pandy cloud, więc ten trik z licką za free to pewnie jakiś błąd o którym jeszcze nie wiedzą.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Sprawdziłem promocja działa :)

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Albo pula wytrzymuje, bo Polacy (do teraz) nie wiedzieli :D