System mam świeży, jeszcze dziś zrobię porządny obraz i aktywuję program tym kluczem (mam nadzieję, że go zresetowałeś) lub kompletnie nie jest przypisany do Twojego profilu - Dzięki
Dzięki za zainteresowanie waszą pomoc i wsparcie - już nie potrzebuję kluczyka, ale jeśli jest ktoś chętny na kluczyk do BitDefender IS, to pisać.
Ciekawa informacja, czy ktoś mógłby to potwierdzić, bo sam nie wiem, czy to jest jedynie błąd u mnie, czy też ta akcja serio działa...
Wejdźcie na stronę
i kliknijcie przycisk Get it now. Czy da się przejść proces zamówienia na 0 dolarów? Bez żądania o kartę kredytową? U mnie przeszło, nawet dostałem link do strony z kluczykiem z dnia dzisiejszego... Czyżby powtórzone tydzień po tej z pierwszego posta, promo, wystarczyło aż do dziś?
Pytam o potwierdzenie, bo u mnie działa to tylko w Waterfoxie, pomimo odświeżania z pominięciem cache, a w każdej innej przeglądarce widzę TrialPay Error...
Faktycznie działa, sprawdziłem na FF i kluczyk mi się wygenerował.
W poprzedniej promocji była określona pula kluczy która skończyła się następnego dnia.
Widocznie mają jakiś błąd o którym niewiedzą, więc ciachajcie klucze dopóki się nie pokapują.
Oblukałem i jedyne co na stronie cnetu co mają to upust 20%do Pandy cloud, więc ten trik z licką za free to pewnie jakiś błąd o którym jeszcze nie wiedzą.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.