MagicRAR za darmo

A

Anonymous

Tak dla informacji. Dla miłośników tego programu. Osobiście soft ten mnie "powalił" już przy instalacji i dlatego szybko się z nim pożegnałem.

merkaba

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
20
to chyba wszystkim przysłali
musieli sie przerazic ze nikt nie chce nawet za darmo tego programu

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
też dostałem maila z niby nowym kluczem tym razem przypisanym do mojego adresu mail z tym, że w miejscu klucza mam puste miejsce hmm :scratch ale z tego co wszyscy piszą chyba powinienem się cieszyć :fakolec

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Ten program wolę omijać z daleka szerokim łukiem.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
A można podać w paru punktach dlaczego? Sprecyzuj

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Także chciałbym poznać jakieś konkrety, które skłaniają cię do omijania tego programu szerokim łukiem. Otrzymałem działający kluczyk więc zainstalowałem ten program i działa całkiem nieźle. Nie pozostanę jednak przy nim bo mam oryginalną lickę na WinRar do tego jeszcze PowerArchiver i starczy jak ze mnie :)

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
No i odpowiedzi nie ma, czyli wszystkie poprzednie negatywne odpowiedzi można potraktować z przymrużeniem oka. Żadnych konkretów, tylko uprzedzenie, bo ktoś z Tipradaru zrobił błąd, a producent przez to ucierpiał.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
grummer napisał:

Po pierwsze i chyba najważniejsze: kojarzy podczas instalacji wszystkie archiwa(i nie tylko) z MagicRAR i potem ciężko to odkręcić. Szczególnie nie lubię jak mi program kojarzy jakieś rozszerzenia bez mojej zgody, a najbardziej ZIP i CAB, które wolę mieć skojarzone domyślnie z systemem. Po drugie mam oryginalny własny WinRAR 5.1 i darmowy HaoZip oraz Power Archiver 2012.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
giveawayday napisał:
Wkrótce za darmo MagicRAR 11 dla użytkowników portalu tipradar.com. Program będzie dostępny przez 7 dni.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A ja myślałam, że dają tylko na tydzień. :wariat

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Emmers napisał:
grummer napisał:

Po pierwsze i chyba najważniejsze: kojarzy podczas instalacji wszystkie archiwa(i nie tylko) z MagicRAR i potem ciężko to odkręcić. Szczególnie nie lubię jak mi program kojarzy jakieś rozszerzenia bez mojej zgody, a najbardziej ZIP i CAB, które wolę mieć skojarzone domyślnie z systemem. Po drugie mam oryginalny własny WinRAR 5.1 i darmowy HaoZip oraz Power Archiver 2012.

Nie ma to jak odpowiedź po roku czasu :jezyk. Coś co dla Ciebie jest wadą, dla innych może być zaletą. Nie wiem po co trzymać 3/4 archiwizery na dysku do każdego innego formatu. Ja też mam oryginalny WinRAR 4.2 i mi wystarcza w zupełności. Nie było jeszcze opcji, żeby sobie z czymś nie poradził ;)

Do góry