MagicRAR za darmo

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Programu jak na razie ani jednym ani drugim kluczem nie można zarejestrować. Dostałem dwa, bo wpisałem dwa komentarze- kluce są różne. Sam program, to absolutnie nic ciekawego i odkrywczego, kilkanaście aplikacji wrzuconych do jednego wora, zdecydowanie wolę Power Archiver Standard, który mam z promocji i nawet 7-zip, którym bez problemu mogę rozpakować nawet dyski maszyn wirtualnych nie mówiąc o plikach instalacyjnych Windows 7 i Windows 8 o rozszerzeniu: *wim

konku

Wygadany
Reakcje/Polubienia
27
Miasto
Tutejszy
Czytaliście licencje tych niby "open source updates"? Ciekawa lektura - szczególnie RAR'a... ;-) Ja jednak zostaje przy HaoZip.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
To jest ciekawostka, że mogę aktywować, ale nie swoim mailem, tylko pierwszym z brzegu :jezyk

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Ta (gratis) lista maili przysłana od producenta i fakt, że rejestracja odbywa się nie za pomocą własnego maila, a pierwszego z brzegu świadczą o totalnym braku profesjonalizmu w podejściu do tematu. Zdecydowanie odpuszczam sobie te "twór" :|

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
marsellus napisał:
Nom nie ma w nim nic ciekawego, a do tego wygląda odpychająco :chory

No nie zgodziłbym się z tym, ponieważ ma wiele fajnych funkcji (m.in. obliczanie, które archiwum jest najmniejsze, oraz podgląd archiwum poprzez windowsowskiego explorera), a jego wygląd imo jest ok. Zainstalowałem, na próbę, ale pomyłka z licencją totalnie mnie zniechęciła. Ponieważ mam legalnego WinRARa, odpuściłem sobie ten soft jak na razie. Co do licencji WinRARa, to po prostu jest to wklejona licencja od producenta i nie znaczy, że stracimy możliwość korzystania z niego po 40 dniach. Wtedy nie widziałbym sensu kupowania tego softu. To samo z WinZipem. Dlatego jako nieliczny soft opensource, ten jest płatny ze względu na wykorzystanie zamkniętego kodu. Proszę też nie szerzyć tutaj herezji odnośnie jakichś trefnych aktualizacji. Fakt jest jednak taki, że pojechali z tymi licencjami po bandzie, a to raczej nie wina producenta softu, ponieważ jego strona wygląda na poważną i ciekawą ofertę i mnie np. zachęciła. Mimo wszystko napisałem im stosownego i krótkiego maila. Ciekawe czy zareagują.

EDIT: Ok, jeśli chodzi o strone producenta, to brakuje tam jednego -> SUPPORTU

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
marsellus napisał:

Całkowicie się zgadam z tą opinią. Soft jest beznadziejny i zrobiony "bez głowy" , a promocja też nie wypaliła.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Emmers napisał:
marsellus napisał:

Całkowicie się zgadam z tą opinią. Soft jest beznadziejny i zrobiony "bez głowy" , a promocja też nie wypaliła.
Przyłączam się do tej opinii. Z pewnością nie jest wart nawet mojego adresu e-mail :dziwak

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Nie wiem, czemu ktoś skasował mego posta, ale sprostowanie od samego Mike'a, który dokonał tego incydentu:

"I sent a few license codes out to members because I was told by Simon these keys were universal and do not have a limit on the number of activations. Now I'm told each license is connected to individual email addresses. Simon is going to send us a link to where you can go to their website enter your email address that you used during the giveaway period and your license code will show for you. Sorry about all the confusion and if you downloaded you will shortly be able to retrive your license code before your 30 days is up.

Mike-"

Tłumaczenie
"Wysłałem parę kodów licencji do użytkowników, ponieważ Simon (producent MagicRAR) powiedział, że są one uniwersalne i nie mają limitu w ilości aktywacji. Teraz dowiedziałem się, że każda licencja jest przypisana do indywidualnego adresu e-mail. Simon wyśle nam linka, gdzie będziecie mogli podać adres email użyty podczas trwania promocji i pokaże się wasz indywidualny kod licencji. Przepraszam za zamieszanie. Jeśli ściągnęliście program, dotrze do was kod licencji podczas 30 dni próbnego użytkowania."

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30610
Miasto
Trololololo
Ja skasowałem, ten zresztą też zaraz skasuję.Na forum jesteś od 2010 roku i wypadało by wiedzieć że linki zewnętrzne podaje się w tagu CODE.Znudziło mi już się poprawnianie po was, teraz będę kasował.Czas start 10 minut.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Poprawione i wielkie sorry :zawsty

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Mi też przysłali... hmmm... w sumie może leżeć, może u siostry zainstaluję ;)

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
No ja też dostałem od nich maila.

Do góry