Konkurs ! - Pięciolecie PZD [1]

Status
Zamknięty.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
809gratulacje.gif

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Gratki dla Zwycięzcy!

:piwko

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Informuję że zwycięzca tego konkursu - Fanatyk do dnia dzisiejszego nie potwierdził swojej wygranej.
W związku z tym postanowiłem że nagrodę otrzyma użytkownik Lucca za najciekawszy moim zdaniem wpis konkursowy.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
ORGANIZAT0R napisał:
Informuję że zwycięzca tego konkursu - Fanatyk do dnia dzisiejszego nie potwierdził swojej wygranej.
W związku z tym postanowiłem że nagrodę otrzyma użytkownik Lucca za najciekawszy moim zdaniem wpis konkursowy.

I słusznie! Tak trzymać. :)

Lucca, moje gratulacje. :england

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
ORGANIZAT0R napisał:

Uff.. nie zauważyłem w tym natłoku postów na forum, że wygrałem. "ORGANIZAT0R" mogłeś do mnie napisać pw, to bym się na pewno zgłosił. :) No cóż... szkoda, mam czego żałować. Jeżeli byłaby jeszcze szansa to teraz potwierdzam "wygraną", a jak nie to gratulacje dla kolejnego zwycięzcy. :ok

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
ORGANIZAT0R napisał:

Zawstydzasz mnie ! :zawsty

PZD to klimatyczne miejsce i charyzmatyczni użytkownicy ,to miejsce na ziemi tworzą „zakręceni” ludzie i dlatego długo będzie niezwykłe i magiczne .

Wielkie dzięki za wyróżnienie i super program ,który otrzymałam "tylnymi drzwiami " :dziękuję :dziękuję

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Przyłączam się do wszystkich wcześniej złożonych życzeń i życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji pięciolecia PZD . Zwycięzcy gratuluję wygranej !

Status
Zamknięty.
Do góry