Konkurs ! - Pięciolecie PZD [1]

Status
Zamknięty.

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
Zawsze pamiętajmy ,że to Forum jest czymś wyjątkowym ,niepowtarzalnym ,najkreatywniejszym ,najciekawszym miejscem dla nas wszystkich .Jedynie co musimy tu robić to kontynuować to co zapoczątkował genialny administrator i ...............pozwolić innym poznać jacy jesteśmy :)

Lecz dzięki Wam panie i panowie PZD ma taki niezwykły charakter .Gdyby nie kreatywny Admin OXYGEN THIEF , moderatorzy i  jego nietuzinkowi użytkownicy,Forum nie miałoby  klimatu i tego “ nieuchwytnego promyczka ” co czyni go jedynym ,niepowtarzalnym ,niezwykłym ,niezawodnym ,co każdego z nas do niego  przyciąga i nie pozwala o nim zapomnieć  .Zaglądamy tu nie z potrzeby ,lecz również z wielką ciekawością i wielka przyjemnością ,może nawet staliśmy się PZD -holikami (takie specyficzne IAD)

Ten kreatywny klimat to zasługa Admina z niebanalnym poczuciem humoru ,intrygującą osobowością ,ciekawym spojrzeniem na świat i nas w nim ,dyspozycyjnością i chęcią służenia innym i Was drodzy użytkownicy ,
kocham Was i za to dziękuję

To  co tu się dzieje jest niezwykłe ,pomagamy sobie ,dzielimy się z innymi ,rozwiązujemy problemy ,służymy radą ,obdarzamy spokojem ,swoimi przemyśleniami ,refleksjami i szczyptą humoru itp. 

A kreatywność tego forum to .........” wymyślanie ,eksperymentowanie ,wzrastanie ,ryzykowanie ,łamanie zasad ,popełnianie błędów i dobra zabawa  “ .(  Mary Lou Cook ) I to właśnie tu się to wszystko dzieje .

Wielkie dzięki wszystkim

Na Forum jest miejsce dla dużych i małych i dlatego ja się też tu z Wami znalazłam ,na Forum jestem od 13 grudnia 2012 r.

InJbq5o.jpg

yWXMT7E.jpg

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Trafiłem na PZD zupełnie przypadkowo. Tylko dziękować losowi za takie przypadki i za takie klimatyczne miejsce w necie. Wielkie dzięki, że jesteście. Świetna robota OXY :ok

Uczczę to moim 500-nym postem.
Na forum od 15.10.2012 :hi
.............................................................
Proszę mnie nie uwzględniać w konkursie.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Dzięki za kolejny świetny konkurs :piwko

Podziękowania też dla Oxygena za pomysł i wykonanie!

Na forum od 18 Sie 2010

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Na forum od 29 Mar 2011.

Z okazji Pięciolecia składam serdeczne gratulacje Kierownictwu i Załodze PZD :piwko

Pozdrawiam :england

PS. Proszę mnie nie brać pod uwagę w konkursie.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
to już tyle lat minęło :eek:
no ale rzeczywiście, jak tak sięgam pamięcią wstecz to blog odkryłem dość przypadkowo hmm chyba jesienią roku 2009, szukając czegoś co zastąpi TrialResetera w moim najulubieńszym w ten czas AV od Kasperskiego :zawsty
dodam, że na PZD oczywiście znalazłem zamiennik i to w pełni legalny na ponad rok (promo z jakiejś zagranicznej gazety z kluczykami na 3 miesiące) :D
na forum z tego co widzę jestem w grupie pierwszych, stałych bywalców, rejestracja 29 Maj 2010 14:39, może moje statystyki w porównaniu z resztą "old userów" nie powalają :zawsty ale było kilka rozłąk, dłuższych i krótszych... jednak zawsze z chęcią tu wracam :friends

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PZD !! !! !!
i obyśmy za kolejnych pięć lat mogli świętować w tym samym, zacnym gronie :piwko

rohflesh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Dolny Śląsk
To już 5 lat !!
ale 100 LAT 100 LAT !!! odśpiewam dla PZD :dziwak :suuper
Pozdrówka dla Założycieli :piwko i Forum :piwko - zaglądam tu codziennie OBOWIĄZKOWO

:francuz

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

nnDm5EL.jpg

Zwycięzce proszę o potwierdzenie wygranej

gratulacje :piwko

Mirko