Nie używałem nigdy tego programu, ale wydaje się on być dobrym rozwiązaniem do zabezpieczenia systemu i chętnie bym wszedł w jego posiadanie by móc się o tym przekonać.
First of all I would like to thank Caxton who has given me the opportunity to use sandboxie paid version, I can not imagine browsing the internet without using sandboxie, because I feel safer and I can not just rely on antiivirus to secure my computer while browsing the internet
My current key sandboxie stay a few more months for that I am very grateful to grzesiek1920 who have made this giveaway, so I have the opportunity to continue to be able to use sandboxie, may I be one of the lucky participants
Thank you for this contest. I believe Sandboxie would add great value to my software library. I am often trying software for short periods of time then removing. The downloads come from a large number of sites, some of which I have questions about. Sandboxie would provide me a greater degree of comfort in trying these programs. Sandboxie integrates well with the operating system, adding sandboxing capabilities. Applications installed and run can not perform direct hardware access, such as direct disk access. without Operating System permission. Some can trick the OS into allowing dangerous direct disk access. Because Sandboxie is integrated into the OS, the program can perform its functions in the sandbox that is created. Once Sandboxie is ended, the sandbox and anything dangerous is gone.
Please allow me to enter the competition. Regards, willieboy
1. aktualnie nie używam żadnego programu posiadającego opcję "piaskownicy".
2. jestem zainteresowany Sandboxie, ponieważ umożliwia uruchamianie programów w zabezpieczonym środowisku - znaczy - piaskownicuje.
Chciałbym wygrać pełną wersję Sandboxie, ponieważ to wygodna aplikacja do testowania aplikacji, dzięki której można uniknąć infekcji i niepotrzebnych śmieci w rejestrze i na dysku. Kiedyś zainstalowałem do tego celu Returnil Pro, ale w porównaniu do Sandboxie był beznadziejny. Obecnie nie używam tego typu programów i komputer zaczyna się "zamulać".
Wirtualizacji na moim kompku gości od dawna i to zarówno systemu ( SD ) jak i przeglądarki ( Sbie ) dlatego kluczyk jak najbardziej wskazany aby odpalić w Sbie dodatkowe funkcje
O Sandboxie dowiedziałem się z tego forum, przeczytałem krótki poradnik użytkownika programu oraz wskazówki zamieszczone przez innych Userów, ustawiłem, spróbowałem i jestem mile zaskoczony lekkością, funkcjonalnością i skutecznością Z chęcią wypróbowałbym na jednym z komputerów dość niekonwencjonalne rozwiązanie jak dla mnie czyli instalacje samego SB bez żadnych antywirków i innych "ochraniaczy" działających w tle Na Tipradarze się nie poszczęściło, tutaj też spora konkurencja ale trzeba być dobrej myśli
Chcę wygrać Sandboxie ponieważ jest to najlepszy tego typu program na rynku, świetnie współpracujący z już zainstalowanym oprogramowaniem zabezpieczającym oraz dobrze je uzupełnia, dzięki niemu mój komputer jest dużo lepiej zabezpieczony.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.