Oh Grzesiek! Nie mam ci ja szczęścia w Twoich konkursach, jednakże upartości mi nie brakuje.
Cały czas testuję wersję free. Czas by się przesiąść na pełną wersję.
Udział w tym konkursie z takimi znakomitościami jak Hornet, to dla mnie znak Boży i zaszczyt. Może tym razem mi się uda. Pozdrawiam.
Dzięki za zorganizowanie konkursu.
Do ochrony komputera używam AppGuarda jednak jak to gdzieś napisał SE7EN nie można nigdy polegać na jednym programie i do zabezpieczenia komputera warto używać kilku. Dlatego też chciałbym wygrać Sandboxie ze względu na jego prostą obsługę i wysoką skuteczność.
Nie używałem sandboixa ale może czas w końcu sprawdzić. Program podobno jest świetny i robi to co do niego należy, czyli dba o bezpieczeństwo naszego PC prze podejrzanym softem. A już sie uda i będę szczęśliwym posiadaczem wersji pełnej wersji sandoixa
Zapisuję się do konkursu. Nie miałem jeszcze okazji próbować tego programu, choć od jakiegoś czasu przymierzam się do darmowej wersji. Dobrze byłoby znowu jak za dawnych lat czko pobawić się w "piaskownicy". Do ochrony wykorzystuje obecnie:
1) McAfee TP
2) Emsisoft Mamutu
3) Webroot Secure Anywhere
Hi! I'd like to win a license of Sandboxie because I need a reliable extra-layer protection tool, running in the background, which silently prevents malicious files from performing any unwanted changes to the registry of my system through a virtualization approach, and this magic tool perfectly matches my needs.
So hope to be just for once lucky, so that I can visit any website and download any programs or open any email attachments out there without being worried about anything anymore.
Please count me in your awesome contest!!
Przydałby mi się ten program, ponieważ jest to zacny program a przyda mi się tym bardziej, że nie używam żadnego oprogramowania tego typu które bardzo by mi się przydało
Hi!! I want to win a key license of "Sandboxie" because is the best tool using the sandboxie approach ever released so far in order to protect your browser while surfing the web.
Key benefits ==> SECURE WEB BROWSING, ENHANCED PRIVACY OPTIONS and MORE SECURE EMAIL USAGE
I'm currently using "Wondershare Time Freeze" which is now a little bit outdated though.
Witam! Chciałbym bardzo podziękować, że jest możliwość wygrania licencji na sandboxie.
Sandboxie używałbym do przeglądania stron www. Jako, że mam system 64 bitowy jestem niezmiernie ciekawy czy potrafi tak dobrze chronić system jak 32 bitowy.
Jeszcze raz dziękuję za konkurs i życzę wszystkim powodzenia. Oby los był łaskawy
Witam!
Jest to fajny sofcik bardzo szczelny nic nie przepuszcza i w dodatku jest po polsku i łatwy w obsłudze.Używam tego programu do przeglądania internetu oraz do instalacji(wirusów do testu programów zabezpieczających).Mam nadzieję że wpadnie licka będę bardzo szczęśliwy
Dziękuję za organizację kolejnego konkursu Sandboxie używam od ok. 2 miesięcy niestety okres testowy się skończył i teraz używam wersji darmowej. Nie jest to może jakaś tragedia bo "nag screen" nie jest upierdliwy - a spodziewałem się, że będzie uruchamiał się za każdym razem jak uruchomię przeglądarkę, a tu proszę miła niespodzianka - nag pojawia się tylko raz Na razie jakimś cudem od wersji, którą zainstalowałem nie pojawiła się żadna aktualizacja - no ale jeżeli się pojawi to niestety nie będę (raczej bo tego nie wiem na 100%) mógł jej zainstalować Dlaczego w ogóle zainstalowałem SBIE? Odpowiedź jest prosta. Kiedy pojawiła się nowa wersja KIS2013 z zaskoczeniem zauważyłem, że zrezygnowali z modułu Bezpieczne uruchamianie dla aplikacji i Bezpiecznego surfowania - taki "ich" sandbox. Trzeba było znaleźć jakąś alternatywę. Wybór okazał się prosty SBIE. Napisałem prosty... i już bym skłamał bo żeby aplikacja działała tak jak powinna to musimy ją odpowiednio skonfigurować. Tutaj z pomocną dłonią przyszedł mi SE7EN i jego poradnik. Sądzę, że gdyby nie ten tutorial to pewnie bym narzekał - co to za izolowane środowisko, które przepuszcza wszystko jak sito itp. Jednak dzięki instrukcją z poradnika i pomocnym odpowiedzią użytkowników skonfigurowałem SBIE jak należy. Teraz gdy przeglądam sieć czuję się znacznie bezpieczniejszy - po zamknięciu przeglądarki wszystko co nie zostało w szybkim przywracaniu idzie w "kosmos". Co prawda do tej pory nie miałem do czynienia z żadnym malware ale wierze w to, że jeżeli się jakieś zdarzy to SBIE skasuję go podczas usuwania zawartości piaskownicy. W zasadzie to SBIE u mnie jest jako dodatkowa linia obrony przed malware. Dlaczego chciałbym wygrać licencję na wersję - nazwijmy ją PRO? Ponieważ wersja zarejestrowana oferuję bardzo ciekawą funkcję jaką jest automatyczne uruchamianie danego programu(ów) pod kontrolą SBIE - czyli dodaje sobie do listy programy i wiem, że zawsze będą pod kontrolą SBIE - super! Kolejną funkcją (w wersji zarejestrowanej) jest możliwość uruchamiania kilku programów pod kontrolą SBIE (więcej niż jedna piaskownice na raz)- ta funkcja jest bezpośrednio związana z pierwszą. Czyli uruchamiam sobie izolowaną np. przeglądarkę + foobara + przeglądarkę plików .pdf - czy co kto ma pod ręką jednocześnie. O możliwości testowania oprogramowania nie wspominam bo sam niewiele instaluję ale jeżeli nadarzy się okazja przetestowania jakiegoś ciekawego programu to bezpiecznie będzie można go uruchomić pod kontrolą SBIE i następnie w razie jakiejś wtopy pozbyć się go przez kliknięcie: Usuń zawartość . Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem
Do tego typu celów używam piaskownicy działającej w CIS Pro 2012, Wondershare Time Freeze oraz VirtualBoxa. Wiele się dobrego naczytałem na temat tego programu i dlatego biorę udział w tym konkursie. Z uwagi, że z końcem roku mija mi licencja na pakiet Comodo, chcę zmienić dotychcasową strategię zabezpieczeń na swoim komputerze, w której Sandboxie znalazłoby właściwe miejsce. Serdecznie dziękuję za konkurs, pozdrawiam
Thanks for the contest, grzesiek1920.
Sandboxie is a reference for this kind of software.
I am using a little bit different "virtualization" program, Mojopac, but it has many limitations and it is not supported anymore.
For a number of times in the past few months I was tempted to try Sandboxie, maybe if I win a license I will do that.
Pity that licenses are only for one year and not lifetime ones ... maybe for the next time!
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.