Program ma dobrą renomę wśród forumowiczów a ja nie lubię pozostałości po programach i śmieci internetowych. Teraz używam odinstalowywacza systemowego. Czyli spróbuję sił w konkursie. 10 licencji - sporo, dzięki dla sponsora i organizatora konkursu.
Nie będę dużo pisał,powiem tylko że program jest zarąbisty! Mam go na jednym kompie i przydałaby się licka do drugiego kopmputera. Dlatego zgłaszam swój udział.
Dziękuję za konkurs!
Thanks Neo for the giveaway.
I have used Revo, Advanced Uninstaller Pro, Your Uninstaller so far. Revo was undoubtedly the best candidate because of its performance and findings.
Przede wszystkim dziękuję za zorganizowanie konkursu. A że trwać on będzie 2 tygodnie, to przez ten okres połudzę się nadzieją, że stanę się szczęśliwcem.
Używam wersji free tego programu od początku, jak tylko się pojawił na rynku. To solidne narzędzie, swoistego rodzaju mini kombajn służący nie tylko do deinstalacji, z przyjemną dla oka grafiką. Gdyby oczekiwania użytkownika skorelować z niezawodnością działania programu, to wynik takiego badania byłby na poziomie nie mniejszym niż 9, w skali od 0 do 10.
Miałem przyjemność testować wersję pro. Od dawna staram się pozyskać licencję. Może tym razem się uda.
Na początku dziękuję za zorganizowanie przez kolegę kolejnego konkursu , w który można wygrać ten zacny program.Deinstalator Windowsa nie usuwa dokładnie śmieci .Zostają pozostałości w rejestrze ,w folderach.Revo Unistaller Pro znakomicie się nadaje do usuwania programów.Przemawia za nim :4 tryby odinstalowania ,przywracanie systemu przed odinstalowaniem programu,przejrzysty interfejs ,dodatkowe narzędzia takie jak autostart, narzędzia Windows i Usuwanie zbędnych plików. Do tego zainstalowane programy możemy w Revo grupować. Dlatego proszę o uwzględnienie mnie w konkursie
Program jest świetny! kIedyś miałem styczność z tym softem przy okazji walki z jakimś trudnousuwalnym programem. Aplikacja ta należy do światowej czołówki w zakresie programów/deinstalatorów. Obecnie używam COMODO Programs Manager, ale nie jesem zniego zadowolny.
Cały czas używam wersji Free, która sprawia, że człowiek ma apetyt na więcej. Revo Uninstaller Pro należy w mojej opinii do programów kategorii must have. Klonów tego programu jest sporo, żaden jednak nie zbliża się nawet do poziomu pierwowzoru. Dlatego bardzo bym się ucieszył, wygrywając licencję Revo Uninstaller Pro. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i redakcję.
Na Ozyrysa i Apisa czy ja dobrze widzę 10 licencji Revo Uninstaller
Wielkie dzięki
Grzechem by było nie brać udziału w tak atrakcyjnym konkursie gdzie wygraną jest Król a może nawet Joker deinstalatorów. Cechy za które cenię program: prosty w obsłudze, szybki w działaniu, bezpieczny a co najważniejsze zawsze skuteczny.
Używam darmowej wersji Revo.
Do odinstalowania i czyszczenia pozostałości po programach używam JetClean i jv16 Power Tools. A biorę udział w tym konkursie, ponieważ Revo Uninstaller Pro to kompletna aplikacja - sama załatwi należycie sprawę, a ja nie będę musiał instalować kilku podobnych aplikacji na komputerze. Dziękuję za konkurs, pozdrawiam
Witam
Obecnie nie używam programu do odinstalowywania aplikacji. Ręcznie wyrzucam śmieci po programach. Kiedyś używałem wersji free Revo i chwaliłem sobie. Jednak z tego co mi wiadomo obecnie wersja free nie obsługuje aplikacji 64-bitowych a na systemie 64-bitowym właśnie pracuje. Poza tym program ułatwiłby mi to pozbywanie się zbędnych aplikacji i zmniejszył częstotliwość przywracania systemu
Witajcie. Konkurs się zakończył więc poniżej zamieszczam wyniki :
GRATULACJE !!!
Wygrali: Ola, HrabiaDracula, antbil007, karmi32, uph, k1ub2a, win98, szpon5, pof, witwoj77. Laureatów proszę o potwierdzenie na PW Na wiadomość czekam do 13.09.2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.
Congratulation !!!.
They won: Ola, HrabiaDracula, antbil007, karmi32, uph, k1ub2a, win98, szpon5, pof, witwoj77. The winners please confirm the PM. The message waiting for hours on 13.09.2012 y. 23:59, no answer at this time will result in transferring the license to another person.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.