Konkurs !!! / Giveaway !!! - Revo Uninstaller Pro

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Super program,używam wersji free ale pro to jest dopiero luksus,dlatego chcę wygrać 1 licke

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Program ma dobrą renomę wśród forumowiczów a ja nie lubię pozostałości po programach i śmieci internetowych. Teraz używam odinstalowywacza systemowego. Czyli spróbuję sił w konkursie. 10 licencji - sporo, dzięki dla sponsora i organizatora konkursu.

thx
t.

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Nie będę dużo pisał,powiem tylko że program jest zarąbisty! Mam go na jednym kompie i przydałaby się licka do drugiego kopmputera. Dlatego zgłaszam swój udział.
Dziękuję za konkurs!

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks Neo for the giveaway.
I have used Revo, Advanced Uninstaller Pro, Your Uninstaller so far. Revo was undoubtedly the best candidate because of its performance and findings.

Please count me in the giveaway.

Thanks,
Grr

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program legenda , a obecnie używam systemowego bo nic innego dobrego nie mam

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4550
Miasto
Gdynia Orłowo
Przede wszystkim dziękuję za zorganizowanie konkursu. A że trwać on będzie 2 tygodnie, to przez ten okres połudzę się nadzieją, że stanę się szczęśliwcem.
Używam wersji free tego programu od początku, jak tylko się pojawił na rynku. To solidne narzędzie, swoistego rodzaju mini kombajn służący nie tylko do deinstalacji, z przyjemną dla oka grafiką. Gdyby oczekiwania użytkownika skorelować z niezawodnością działania programu, to wynik takiego badania byłby na poziomie nie mniejszym niż 9, w skali od 0 do 10.
Miałem przyjemność testować wersję pro. Od dawna staram się pozyskać licencję. Może tym razem się uda.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Na początku dziękuję za zorganizowanie przez kolegę kolejnego konkursu , w który można wygrać ten zacny program.Deinstalator Windowsa nie usuwa dokładnie śmieci .Zostają pozostałości w rejestrze ,w folderach.Revo Unistaller Pro znakomicie się nadaje do usuwania programów.Przemawia za nim :4 tryby odinstalowania ,przywracanie systemu przed odinstalowaniem programu,przejrzysty interfejs ,dodatkowe narzędzia takie jak autostart, narzędzia Windows i Usuwanie zbędnych plików. Do tego zainstalowane programy możemy w Revo grupować. Dlatego proszę o uwzględnienie mnie w konkursie:) :yes master

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Program jest świetny! kIedyś miałem styczność z tym softem przy okazji walki z jakimś trudnousuwalnym programem. Aplikacja ta należy do światowej czołówki w zakresie programów/deinstalatorów. Obecnie używam COMODO Programs Manager, ale nie jesem zniego zadowolny.

pof

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program miodzio wśród deinstalatorów,ma bardzo dobre opinie ,mam nadzieję że będę jednym z szczęśliwców :klawik.

maximus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Cały czas używam wersji Free, która sprawia, że człowiek ma apetyt na więcej. Revo Uninstaller Pro należy w mojej opinii do programów kategorii must have. Klonów tego programu jest sporo, żaden jednak nie zbliża się nawet do poziomu pierwowzoru. Dlatego bardzo bym się ucieszył, wygrywając licencję Revo Uninstaller Pro. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i redakcję.

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym móc dalej korzystać z Revo Uninstaller Pro, który w wersji testowej spisuje się bardzo dobrze. Dotychczas używałem Revo Uninstaller Free.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Na Ozyrysa i Apisa czy ja dobrze widzę :dziwak 10 licencji Revo Uninstaller
Wielkie dzięki :dziękuję

Grzechem by było nie brać udziału w tak atrakcyjnym konkursie gdzie wygraną jest Król a może nawet Joker deinstalatorów. Cechy za które cenię program: prosty w obsłudze, szybki w działaniu, bezpieczny a co najważniejsze zawsze skuteczny.
Używam darmowej wersji Revo.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Do odinstalowania i czyszczenia pozostałości po programach używam JetClean i jv16 Power Tools. A biorę udział w tym konkursie, ponieważ Revo Uninstaller Pro to kompletna aplikacja - sama załatwi należycie sprawę, a ja nie będę musiał instalować kilku podobnych aplikacji na komputerze. Dziękuję za konkurs, pozdrawiam :)

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam
Obecnie nie używam programu do odinstalowywania aplikacji. Ręcznie wyrzucam śmieci po programach. Kiedyś używałem wersji free Revo i chwaliłem sobie. Jednak z tego co mi wiadomo obecnie wersja free nie obsługuje aplikacji 64-bitowych a na systemie 64-bitowym właśnie pracuje. Poza tym program ułatwiłby mi to pozbywanie się zbędnych aplikacji i zmniejszył częstotliwość przywracania systemu :)

A

Anonymous

Witajcie. Konkurs się zakończył więc poniżej zamieszczam wyniki :

mbmrd4.jpg

GRATULACJE !!!
Wygrali: Ola, HrabiaDracula, antbil007, karmi32, uph, k1ub2a, win98, szpon5, pof, witwoj77. Laureatów proszę o potwierdzenie na PW Na wiadomość czekam do 13.09.2012 r. godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.

Congratulation !!!.
They won: Ola, HrabiaDracula, antbil007, karmi32, uph, k1ub2a, win98, szpon5, pof, witwoj77. The winners please confirm the PM. The message waiting for hours on 13.09.2012 y. 23:59, no answer at this time will result in transferring the license to another person.

Do góry