Konkurs !!! / Giveaway !!! - Revo Uninstaller Pro

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Powiem szczerze: to jeden z lepszych programów do monitorowania i cofania zmian w rejestrze systemowym i w ogóle w systemie jakie wymyślono. Dzięki niemu można dokładnie prześledzić jakie i gdzie instalator skopiował pliki i jakie wpisy w rejestrze zostały dodane. Genialny produkt , bo mając taką wiedzę można odinstalować wszystko do "zera" albo stworzyć bliźniaczy instalator korzystając jedynie z wiedzy jaką ten program mi przekazuje...Tak się składa że mam ten program ale mam również drugi komputer a licencja jest tylko na jeden. Tak że zgłaszam chęć posiadania licencji, chociaż zdaję sobie sprawę, że prawdopodobieństwo wygranej w tym wypadku będzie znikome, bo chętnych nie zabraknie. Pozdrawiam

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Zgłaszam się do konkursu ponieważ Revo Uninstaller Pro to bardzo dobre oprogramowanie do odinstalowywania programów. Nigdy nie udało mi się wygrać tego programu a jest mi potrzebny.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Przy tej ilości softu , która się przewija przez forum,program taki jak Revo Uninstaller Pro/free jes tzw. niezbędnikiem
Jak poniektórzy powyżej używam wersji free.
Pomimo totalnego braku szczęścia do konkursów ,zgłaszam akces tzw.standard (Count me in) :dziękuję

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Neo napisał:
W dniu dzisiejszym zwariowałem, jak wiecie zbliża się Nowy Rok szkolny wielkimi krokami i z tej okazji stwierdziłem że zorganizuję kolejny konkurs. :) Tym razem do wygrania są 10 licencji na program Revo Uninstaller Pro. Licencje zawdzięczam Szanownemu Producentowi VS Revo Group

Neo,

dałeś czadu z tym konkursem i ilością licencji do rozlosowania, za które to sprawy wypada pięknie podziękować Tobie oraz VS Revo Group!

Na darmową licencję na program poluję od lat, stosuję darmową wersję portable z portable apps, niekiedy wersję trial TU. Cenne dla mnie jest pełne wsparcie dla win7 64, bardziej zaawansowane algorytmy czyszczenia i siłowa deinstalacja.

Pozdrawiam,

Areopagita

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
W tej chwili korzystam z wersji free i z chęcią zamieniłbym na Pro. Mały, szybki, niezawodny i prosty w obsłudze - dla mnie to nr 1, jeśli chodzi o deinstalcję programów. Z radością dołączę do grona konkursowiczów.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
program jest super obecnie korzystam z wersji darmowej chcialbym wygrac ten sofcik bo wersja pro ma więcej mozliwosci aby zrobic sobie porzadek w systemie z niechcianymi programami oraz plikami które zostaly po programach już odinstalowanych, ponadto tym programem można zainstalować program pod jego kontrolą .dzieki za konkurs ,może sie uda trzeba szczęsciu do pomóc. :dziękuję

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Obecnie używam Your Uninstaller a ogólnie tych programów do deinstalacji przewinęło się przez mój komputer sporo.
Zawsze chciałem mieć Revo w wersji Pro z dość prostego powodu mam system 64 bitowy a Revo free nie obsługuje systemów 64 bitowych . I co ważne jest to jeden z lepszych programów tego typu mający sporo różnych opcji między innymi tryb łowcy , proszę mnie liczyć w tym konkursie i wielkie dzięki koledze Neo za tak atrakcyjne programy , które do konkursów pozyskuje :dziękuję

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Może to zabrzmi dziwnie co teraz napiszę ale do odinstalowania programów używałem i używam R.U.P.....tylko jeśli chodzi o legalność tej licki to..... :zawsty
Dlatego jeśli nadarza się okazja przejścia na jasna stronę mocy to grzechem byłoby nie skorzystać :aniołek
THX za konkurs

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Witam,
Zaryzykuje,a co tam może...RevoUninstaller Pro byłby idealnym rozwiazaniem kłopotów z "pozostałosciami' po deinstalacji niechcianych programów a wersja Pro dlatego bo pracuję na Win7 64bit. Zyczę szczęścia Wszystkim w tym konkursie jak i poza również..Pzdr!

Nambu

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać konkurs bo ten program jest super.

TESTOWAŁEM GO i fajnie czyści dysk inne podobne programy to przy tym kicha

:ireful :ireful :ireful :ireful :ireful Tylko dlaczego trzeba mieć aż 20 postów, jak mam coś wygrać tu jak dopiero zacząłem.
Nigdy nie będę miał tego programiku, jaki jestem biedny i nieszczęśliwy

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Obecnie używam Your uninstaller pro ale rovo to znacznie lepszy deinstalator więc nie mogę opuścić takiej okazji...

przemo

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam wersji free tego programu ale bardzo bym chciał wygrać pro bo o już inna jalość

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Wow, Revo Uninstaler Pro to program legenda wśród "deinstalatorów", jego wersja free to już bardzo dobre narzędzie, ale niestety działa tylko na systemach 32bit. A jak wiadomo wersja PRO działa na systemach 64bit i posiada monitor instalacji. Revo Uninstaler Pro posiada jeszcze jedną niezaprzeczalną zaletę, a mianowicie licencję dożywotnią :)

Aktualnie używam programu Full Uninstall z roczną licencją. Wygrana w konkursie pozwoliłaby mi nie martwić się upływem czasu ;)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam i dzięki Neo za kolejny konkurs. Do odinstalowania nie używam żadnego programu oprócz standardowych narzędzi w windows 7. Zgłaszam się do konkursu gdyż Revo w rankingach wypada bardzo dobrze, doskonale radzi sobie z odinstalowywaniem programów i chciałbym go mieć na swoim kompie.

A

Anonymous

Gogle [Bot] napisał:
Jako programu do odinstalowywania używam windowsowego Dodaj/Usuń programy. Skoro tyle osób bierze udział w konkursie to pewnie jest to program warty uwagi i zgłasza swój udział w konkursie :dziwak

Co do programu, to jest jak by ktoś to napisać Zacny. :) Jeden z lepszych a nawet najlepszych programów tego typu.

(wiadomość poza tematem)
Jaki Zdolny użytkownik, nawet ten użytkownik potrafi dobić prawie do 20 postów. :p
A inni się strasznie oburzają, że ustawiony jest limit. Bierzcie przykład z niego. :)
Nawet taki szarak potrafi napisać prawie 20 postów.

P.S
Brakuje Ci jeszcze 1 posta . :) Niepotrzebnie odświeżasz stare tematy. :)

Jak to się pospolicie mówi.
Dla chcącego nie ma nic trudnego. :)

Do góry