Konkurs ! / Giveaway ! - Revo Uninstaller Pro 3

Status
Zamknięty.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Gratulacje dla kolegi za kolejny świetny konkurs , no cóż Revo Uninstaller to kultowy już soft do odinstalowywania programów i trzeba przyznać że Revo robi to co robi w sposób naprawdę świetny nie pozostawiając pozostałości po odinstalowywanym programie. To soft , który każdy powinien mieć na pokładzie swojego kompa :D
Revo ma także menadżer Auto-Startu systemowego, funkcję usuwania zbędnych plików pozostawionych po instalacji programów, czyszczenia historii przeglądarek, pakietu Office a także opcję kasowania plików i folderów.
Zatem biorę udział w konkursie :klawik.

korus

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Sachsen
Używam wersji free,jest satysfakcjonująca, ale pokusa zdobycia pełnej wersji płatnej skłania do próby sił.Być może właśnie mi się poszczęści i stanę się posiadaczem tego rewelacyjnego programu który od ponad 3 lat jest stałą pozycją na liście moich ulubionych. Z tym programem życie staje się zdecydowanie postrzeże o komforcie nie wspomnę;)

kpax

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Był to mój pierwszy program i wydaje się najlepszy do porządkowanie dysku i nie tylko.Bardzo go chwalę i chętnie bym go znów zainstalował.Mam nadzieję że będę miał trochę szczęścia i coś w końcu w życiu wygram... :(

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję za konkurs!
Podobno najlepszy "odinstalowywacz". Kto nie chciałby go mieć? :dziwak
Biorę udział. :hi

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Program, którego nie trzeba przedstawiać. Bo porządek na komputerze musi być :ok

celibar

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
najlepszy program na komputerze, aby usunąć wszelkie pozostałości. :ok

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:dziękuję za konkurs :szef powiem tylko tyle ten soft jest odjechany na maksa , czaderski i wogle super - numer 1 :ok :hura - Biore udział.

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
554
Miasto
okolice Krakowa
Witam!
Używam Revo Uninsallera w wersji darmowej od kilku lat i dla mnie jest to najlepszy program odinstalowujący programy. Moduł czyszczący rejestr jak i pozostałości plikowe po programach nigdy mnie nie zawiódł. Do odinstalowywania programów 64 bitowych muszę używać czegoś innego. Fajnie by było mieć wszystko w jednym. Może uśmiechnie się do mnie szczęście .......
Pozdrawiam tedi13

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I've been using version 2 and are satisfied with its performance, the problem is I can not upgrade to version 3 without the cost, this is my chance to get version 3, which is very nice giveaway

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Chciałbym wygrać lickę bo Revo Pro to najlepszy deinstalator z jakim się spotkałem! Jest szybki i dokładnie sprząta wszystkie pozostałości po odinstalowanych programach
Dzięki za świetny konkurs :dziękuję

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Obecnie moim wymiataczem programów jest Revo Uninstaller Pro 2.5.9
Pragnę wygrać ulepszoną wersję Revo Uninstaller
Dziękuję za konkurs :dziękuję oraz szczęścia wszystkim :hippie

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
O matulu kochana gdyby się tak udało zamienić dwójeczkę na trójeczkę :dziękuję
Takie rzeczy to tylko w erze
pewnie :scratch
Dzięki za konkursidło :ok

mkrzys

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Jak większość uczestników tego konkursu używam Revo Uninstaller w wersji darmowej. Cenie go ,ale od kliku lat jego rozwój jest traktowany po macoszemu (czemu się nie dziwie). Wersja Pro jest rozwijana dość energicznie i zapewnia wsparcie dla os 64bit. Dlatego biorę udział w konkursie.

Status
Zamknięty.
Do góry