Konkurs ! / Giveaway ! - Revo Uninstaller Pro 3

Status
Zamknięty.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Program jest bardzo dokładny, poszukuje wszystkich plików utworzonych plików przez deinstalowany program i dokładnie przeszukuje rejestr, bo to o niego najbardziej chodzi, by nie pozostały w nim żadne pozostałości po programach :)

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Kolejny wartościowy soft w konkursie zorganizowanym przez grzesiek1920, BIG THX.

A co do Revo Uninstaller Pro 3, to najbardziej kuszącą dla mnie cechą jest obsługa systemów x64, oraz nowy, bardziej zaawansowany, szybki algorytm wyszukiwania pozostałości po odinstalowywanych programach.

Zgłaszam swój udział w konkursie :england

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Na początku chciałem podziękować za zorganizowanie konkursu wielkie dzięki :dziękuję . Posiadam Windows 8 i tu Revo Uninstaller Pro 3byłby niezbędny a dlaczego ? Często i gęsto testuję różnego typu programy , które zostają lub nie . Jak wiadomo po odinstalowaniu pozostają śmieci w postaci rejestru czy plików . Odinstalowując Revo Uninstaller Pro 3 takich problemów nie ma gdyż program skanuje w poszukiwaniu zbędnych śmieci w postaci rejestru i plików , a następnie je usuwa . I najważniejsze przed odinstalowaniem tworzy kopię . Do tego posiada niezbędne narzędzia takie jak : deinstalator , menadżer autostaru ,usuwanie zbędnych plików , porządkowanie przeglądarek i wiele innych . Żeby była większa konkurencja :wariat proszę mnie liczyć . dziękuję i życzę wszystkim powodzenia w losowaniu :dziwak

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Wielkie dzięki za zorganizowanie tego konkursu :piwko , od paru miesięcy biorę udział w konkursach na ten program, ale jakoś nie mam w nich szczęścia. Może ten konkurs wreszcie przerwie złą passę z Revo. Obecnie mam wersję 2.5.9 i chętnie zamienił bym ją na 3, bo to prawdopodobnie najefektywniejszy zestaw dezinstalacyjny-czyszczący pod Windowsa.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46617
Miasto
Gdzieś w Polsce
Zamiana dwójki na trójkę to świetny pomysł. Grzechem nie spróbować skoro nadarza się okazja.

Grzesiek1920 dzięki. :yes master :yes master :yes master

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dr7sgoF.jpg

qhvhZC2.jpg

Zwycięzcy mają 24 godziny na potwierdzenie wygranej do mnie na PW.

Gratulacje!

rimdop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
PROGRAM GODNY POLECENIA.NAJLEPSZY W TEJ BRANŻY.CHCIAŁBYM GO MIEĆ.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Gratulacje dla szczęśliwej dziesiątki ;) :piwko

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Hm jakoś ostatnio mam pecha na cóż gratulacje dla zwycięzców :piwko