Konkurs ! / Giveaway ! - Revo Uninstaller Pro 3

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
YKEIfM6.jpg

Dzięki uprzejmości producenta mam do rozdania aż 10 licencji na Revo Uninstaller Pro 3!

Revo Uninstaller Pro jest programem do usuwania zbędnych aplikacji z systemu oraz dodatkowo oferuje szereg innych opcji zapewniających porządek na dysku twardym. Program oprócz wersji Professional która zapewnia zdecydowanie więcej funkcji posiada także wersję darmową.

Zasady konkursu :
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać Revo Uninstaller Pro.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 12.09.2013.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win Revo Uninstaller Pro.
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 12.09.2013.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random. //
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dla mnie to najlepszy program tego typu. Długo używałem wersji free, ale niestety nie wykrywa ona aplikacji 64 bitowych a wersja pro już tak. Bardzo polecam ten program i zgłaszam chęć udziału w konkursie.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać Revo Uninstaller Pro, ponieważ jest to jedno z najlepszych narzędzi do usuwania programów oraz ich pozostałości z systemu. Posiada monitor który w czasie rzeczywistym wykrywa instalatory, dzięki czemu jest bardzo skuteczny.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs!
Świetny uninstaller, może nawet najlepszy. Mam nadzieję, że się o tym przekonam.

A

Anonymous

Takiego konkursu się nie spodziewałem ;) Z chęcią wezmę w nim udział, ponieważ od mniej więcej trzech lat używam wersji darmowej i jak dla mnie jest to zdecydowanie najlepszy program tego typu:) Aż strach się bać jak będzie działała wersja PRO. Także proszę brać mnie pod uwagę jako potencjalnego zwycięzcę :suuper Dzięki i pozdrawiam.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4560
Miasto
Gdynia Orłowo
Kolejna perełka od grześka1920. Dzięki wielkie za szansę wygrania znakomitego deinstalatora.
Moją pasją jest testowanie programów, a Revo jest, jak rzadko które narzędzie, znakomicie sprawuje rolę deinstalatora i czyszczyciela rejestru.
Tak więc wchodzę. Życzę wszystkim konkurentom powodzenia, ale po cichu wierzę, że może mi się uda. :)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Jeden z najlepszych programów tego typu.Jego zadanie to usuwanie zbędnych plików które pozostają po odinstalowaniu programów.Świetnie sprawuje się też typ łowcy.A chciałbym go wygrać ponieważ moja wersja 2.5 nie daje się już aktualizowac.Dziękuję za konkurs i życzę biorącym udział szczęścia w losowaniu.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Bardzo dobry , bezpieczny uninstaller dla systemu 64 bitowego :ok . Potwierdzam udział w konkursie

pozdrawiam

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Przetestowałem wiele tego typu deinstalatorów, teraz używam Revo w wersji free i sądzę, że jest najlepszy z nich wszystkich. Dlatego też chciałbym używać wersję Pro tego programu.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Jadę na tym profesjonalnym sofciku już bardzo długo i chętnie przesiadłbym się na nowszą wersję. :ok

A

Anonymous

Witam.
Chciałbym wygrać Revo Uninstaller Pro, gdyż od lat używam jego mniej rozbudowaną, skromniejszą wersję Free. Program jest świetny, a przede wszystkim dokładny i skuteczny. Całkowicie, bezbłędnie odinstalowuje wskazane aplikacje, wraz ze śmieciami pozostawionymi przez ich instalatory. Usuwa tez porzucone klucze rejestru i inne błędne wpisy związane z aktualnie wykonywaną de-instalacją danego programu. Moduł „Tryb Łowcy” upraszcza pracę pozwalając odinstalować bezpośrednio, tj. bez ręcznego szukania de-instalatora, co trzeba przyznać jest rozwiązaniem dość rzadkim, ale bardzo wygodnym i praktycznym. Na uwagę zasługuje też fakt, że Revo posiada całkiem przydatne narzędzia do optymalizacji i zacierania śladów aktywności użytkownika, co czyni go jeszcze bardziej uniwersalnym. Dlatego też warto traktować ten program, jak przysłowiowy niezbędnik.
Dziękuję z konkurs. :england

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Do tej pory używam wersji free z której jestem bardzo zadowolony. Wersję pro chętnie zainstaluje z uwagi na ciekawe monitorowanie programów podczas instalacji oraz kompatybilność z systemami 64 bitowymi

vinay84

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
I want Revo Uninstaller pro because i want to use software for complete uninstall my install applications/softwares,and Revo Uninstalleris the best software.

Thank You :hi

Count me in.

rimdop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Zdecydowanie najlepszy program na rynku.Chciałbym wygrać tę aplikację,ponieważ nadaje się do systemu 64bit.Revo jest programem bardzo skutecznym,także w usuwaniu wszelkich pozostałości po odinstalowaniu aplikacji.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for this giveaway opportunity. Please count me in this giveaway.

Following are the reasons for which I want to win myself a Revo Uninstaller PRO license.

1. I'm addicted of trying new software's, including the ones on GAOTD, Security Softwares. Removing them always leaves a lot of junk on my PC. :twisted:
2. Tried couple of registry trackers and uninstallers but still i could find the traces of the removed software in registry. So none worked good.
3. Revo PRO allows real-time monitoring of installation for any software. During monitoring it does not hangs the PC for any high use of resources. So my installation & monitoring are smooth. :D
4. All the monitoring is logged and we can print those logs. This is important as I could then choose what to remove, if required later.
5. Provides Full support for 64-bit PCs
6. Forced Uninstall feature allows removing corrupted installations (in my case microsoft updates, security products). Many other uninstallers would fail to remove a corrupted program which dies half-way during installation.
7. Backup feature is very useful to restore the changes made by Revo when I would accidentally remove a program. Additionally it automatically creates a restore point before making any changes. This is helpful when my Windows will not start and then I could restore to a previous restore-point and get in back happily. :arrow:
8. Command line uninstallation support is useful in those cases where the PC is not responding or gets hanged.
9. it is having a 5-STAR rating at more than 10 respectable sites and more than 5-Editor Choice awards. And a 5-rating from me also. :idea:

Thanks,
Grr

Status
Zamknięty.
Do góry