Konkurs ! / Giveaway ! - HitmanPro

A

Anonymous

Do wygrania roczna licka na HitmanaPro

Zasady konkursu :

1.Uczestnicy muszą posiadać minimum 30 postów w dniu rozpoczęcia konkursu.
2.Proszę określić : czy kiedykolwiek mieliście infekcję na swojej maszynce,jeżeli tak,to : w jaki sposób ją usunęliście ?
3.Komentarze możecie pisać w każdym języku którym się posługujecie.
4.Rozstrzygnięcie : 20.01.2014-jak zawsze-przy pomocy Randomizerka.

ENJOY !

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4567
Miasto
Gdynia Orłowo
Miałem.
Format.
Dzięki Hornet za konkurs.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Owszem, miałem raz infekcję na swojej maszynce, ale to było za czasów kiedy (na szczęście) wystarczył zwyczajny AV i wówczas był to NOD32 w wersji 2.7 o ile dobrze pamiętam... Problem został rozwiązany, a przynajmniej tak mi się wydaję. Teraz pewnie by to nie wystarczyło, ze względu na pewne wyrafinowanie tych sprytnych wirków ;)

Dzięki za konkurs :)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Hornet napisał:
1.Uczestnicy muszą posiadać minimum 30 postów w dniu rozpoczęcia konkursu.
2.Proszę określić : czy kiedykolwiek mieliście infekcję na swojej maszynce,jeżeli tak,to : w jaki sposób ją usunęliście ?
3.Komentarze możecie pisać w każdym języku którym się posługujecie.
4.Rozstrzygnięcie : 20.01.2014-jak zawsze-przy pomocy Randomizerka.

1. Ich habe ein 30 und ein wenig mehr
2. Miałam, format i reinstalacja systemu.
3. Спасибо!
4. Can't wait!
Processing.gif

:dziękuję for the giveaway!

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
1.Również miałem wirusa na kompie.
2.Musiałem robić format systemu.
3.Dzięki za konkurs :piwko

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
1 當然,我
2 SD & Sbie 就迎刃而解了
3 感謝您的較量

Użyłem języka którym posługuje się biegle tylko i wyłącznie w sytuacji po spożyciu toksycznych dawek C2H5OH :szydera

A

Anonymous

Na wstępie Hornet bardzo dziękuję Ci za konkurs

A co do pytania, to tak miałam Infekcję na komputerze i to niestety nie raz, kiedyś miałam takiego wirusa (nie pamiętam jakiego), którego za nic w świecie nie mogłam się pozbyć i wtedy pomógł mi program ComboFix

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Dziękuję za konkurs!

Jak chyba każdy, kto używa komputera nie tylko do pasjansa, infekcja wyleczona, ale nie przeze mnie, tylko z pomocą dobrych ludzi. ;)

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Infekcja była, objaw zablokowany komputer, wczesne użytkowanie internetu (stare czasy :D ), problem usunięty szczepionką g-data :ok Dzięki za konkurs :england

A

Anonymous

Na jaką stronę z poradami w sprawie infekcji nie wejdę-wszyscy piszą : Chryste Panie tylko nie format !!
A tutaj widzę 80% userów w razie czego formatuje się bez pardonu...dlatego : Pełen Szacun dla Was :yes master .
Moje pytanie nr.3 było chyba troszkę niefortunne...zaskoczyliście mnie-nie spodziewałem się,że na Forum jest tylu poliglotów :klawik..

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Dzięki za konkurs na tak znamienity soft jak Hitman Pro :klawik.
Hm infekcję miałem ale już dawno , w każdym razie staram się nie doprowadzać do formata i z robactwem różnorakim walczę do skutku a Hitman Pro pomóc może i zarazę wszelką zwalczy , zatem i mnie proszę liczyć w konkursie :dziwak

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
tak mialem wirusa i nie moglem sie go pozbyć to byl trojan ,tylko bylo to jakis czas temu ,a pozbylem sie go Emsisoftem ,teraz staram się do tego nie dopuscić i staram sie nie wchodzić tam gdzie nie potrzebuje ,ale różnie bywa może sie zdarzyc ,dobrze by bylo mieć taki skaner jak Hitmen Pro do zwalczania tego rodzaju wirusów.

A

Anonymous

Witam
Dawno mnie tutaj nie było wchodzę,a tutaj taka niespodzianka "Konkurs Hitmana Pro"od razu rogal na twarzy i zabieram się do pisania :). Używam Hitmana,który jest jednym z lepszym skanerów jak nie najlepszym,dzięki niemu nie posiadam żadnego wirusa na kompie.Każdy plik jaki ściągnę jest skanowany przez Hitmana dzięki któremu wiem czy plik jest dobry czy zły.
Zgłaszam swój udział w konkursie i dzięki wielkie za zorganizowanie go i przede wszystkim życzę powodzenia innym użytkowniką :)

Do góry