Konkurs ! / Giveaway ! - HitmanPro

A

Anonymous

Miałem.Usunołem darmową wersją programu HitmanPro(Przeważnie mam firewalla ale czasami o nim zapominam).

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Dawno temu kiedy jeszcze nie miałem internetu przytargałem na pendrive Sality :mad: a usunąłem to dziadostwo za pomocą McAfee Internet Security, które było na płycie z gazetą :yes master

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Ja miałem tego policyjnego i po udanym restarcie w trybie awaryjnym właśnie Hitmanem udało się usunąć to dziadostwo.Szkoda tylko że program ten miałem w wersji 30 dniowej

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
W grudniu 2013 roku przypętało się coś z USB kolegi - ale dał sobie radę z tym Webrrot. Ten sam szkodnik na jego laptopie wyeliminowałem combofix (on miał XP bez antywirusa)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
W przeszłości załapałem wirusa i usunąłem go podczas skanu programem AV ( nie pamiętam jakim ). Było to już dawno. Dziś z kolei nie łapie syfu. Z głową korzystam z netu. Wiem co instaluje itp. Dzięki Hornet za konkurs. HitmanPro używałem w wersji trail.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Na Hitmana zawsze chętny jestem odkąd pierwszy raz go użyłem :)
Co do infekcji hmm kilka było, przeważnie kończyło się formatem, kiedyś pamiętam że pomogła jakaś dłubanina w rejestrze, w usługach czy procesach systemowych a potem dopiero KAV sobie poradził, ze 2 lata temu złapałem też coś "słodząc" Łofisa 2tysiące3naście wtedy akurat Hitmanek wygrany dawno, dawno temu w konkursie na PZD zneutralizował intruza ;)
Obecnie gości na każdym moim komputerze jako skaner na żądanie ale tylko w wersji nieaktywowanej, niestety.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Ostatnie problemy z wirusami były bardzo dawno ,ściągało różne rzeczy , wtedy Kaspersky pomagał.
Teraz rozsądek i dobry program skanujący całkowicie by wystarczył. Zgłaszam udział w konkursie
Dziękuje i pozdrawiam

A

Anonymous

Proszę bardzo...wyniki konkursu :

HVTwPl6.png

Zwycięzcą zostaje Ola :francuz .Gratulacje !
Po potwierdzeniu przyjęcia nagrody na pw-wyślę lickę.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratuluję OLU! :ok

Do góry