Konkurs ! / Giveaway ! - ExtremeCopy Pro

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Witam!
Zapraszam do udziału w kolejnym konkursie. Tym razem do wygrania aż 8 licencji na ExtremeCopy Pro. Dziękuję serdecznie producentowi programu za przekazanie licencji na konkurs.

1339831480_234o.jpg

ExtremeCopy Pro to program do wspomagania kopiowania bądź przenoszenia plików. Jak zapewnia producent program może przyśpieszyć proces kopiowania nawet kilkakrotnie. ExtremeCopy Pro umożliwia zatrzymywanie i wznawianie kopiowania. Dodatkowo aby upewnić się czy dane skopiowały się poprawnie program oferuje weryfikację skopiowanych danych.

Mój opis programu można znaleźć pod tym odnośnikiem:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać ExtremeCopy Pro(Użytkownik powinien posiadać minimum 10 postów) .
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 23.12.2012

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win ExtremeCopy Pro (You should have a minimum of 10 posts).
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 23.12.2012

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez random.org
The person who receives a license, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Hi!
Dobry program, sądząc po twoim krótkim opisem. Swego czasu używałem Tera Copy, ale rozczarowany nią, bardzo często nie działa poprawnie. W tej chwili używam standardowego Windows kopiowania.
Proszę trzymaj mnie w głowie.
Najlepiej!

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Po prostu ten program przyspiesza kopiowanie, i po co wiecej sie rozpisywać :dziwak

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wprawdzie jestem sceptycznie nastawiony do tego typu programów, ale może niesłusznie? Jedyną możliwością potwierdzenia jego zalet będzie wygranie licencji i dogłębne przetestowanie programu ExtremeCopy Pro. Żadna czasowa wersja nie pozwala mi na przetestowanie programu gdyż nie zawsze mam czas na zabawę z komputerem a czas testowania (trial) najczęściej jest określony w dniach od instalacji.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Zależy mi na tym, żeby wygrać program w tym konkursie, ponieważ częste przerwanie kopiowania plików i konieczność ponownego ich kopiowania w całości jest z lekka męcząca... jako że program oferuje bezpieczne wznawianie kopiowania, jest to jedna z zalet, które biorę pod uwagę podczas aplikacji...

Powodzenia życze wszystkim współuczestnikom konkursu... sobie rzecz jasna również :)

Deutsche Vita

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I can't write a comment about this software. I don't know it. But I want to try. Thanks a lot for this possibility.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Chciałbym wygrać ExtremeCopy Pro, ponieważ w dzisiejszych (terabajtowych) czasach szybsze kopiowanie, to po prostu oszczędność czasu, a czas jak wiadomo jest bezcenny :D

grzesiek1920 dziękuję za zorganizowanie kolejnego superowego konkursu :)

V

vhick

I'm always on the go and my files are cluttered. When I organize my files. I want copy my files fast, so I need this software to move or copy my files faster, also when I transfer my files over USB flash drive.

Thank you..

violamen

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Robię backup moich plikow na dysku zewnetrznym WIFI i trwa to b. dugo. Ciekawa jestem czy ten program by mogł to przyspieszyć i czy faktycznie wznowi kopiowanie jeśli z jakiś przyczyn mnie rozłączy z tym dyskiem (a zdarzało się). Pozdrawiam

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Mam ten program w wersji podstawowej i jestem bardzo zadowolony. Kiedys kopiujac zdjecia z karty SD na komputer tracilem je czesto i musialem powtarzac proces bo czytnik nie byl calkiem sprawny. Teraz moge po prostu wznowic od miejsca gdzie przerwalo co o dziwo sie nie zdarza bo robi to szybko (wzrost 120%). Ten program zaoszczedzi sporo nerwow a samo kopiowanie odbywa sie znacznie sprawniej niz tradycyjnie z meni windows.
Wersja Pro jest jeszcze bardziej uzyteczna z wieksza liczba opcji kopiowania
(

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
)
Byloby milo dostac klucz do wersji Pro.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Do tej pory używałem system kopiowania windows ,a zdarzami się mi kopiowac duże pliki na dysk zewnętrzny
ten program znacznie przyśpieszył mi kopiawanie i oszczędziłbym czas. (właśnie zainstalowałem sobie wersje standartową i sobie przetestuje).

Zgłaszam udział w konkursie

pozdrawiam

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chociaż posiadam wersje free to jednak program wymiata jeżeli chodzi o kopiowanie plików , jest mega szybki a co do piero wersja Pro . Dlatego chciałbym wygrać pod choinkę ten program .

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
This application is very useful when frequently copied a lot of large files because it will save you time, I hope to win one license key

lpaste

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dotychczas korzystałem z SuperCopier'a i ciekaw jestem jaka będzie różnica między obydwoma programami.
Dzięki za zorganizowanie konkursu.
Pozdrawiam

Do góry