Konkurs ! / Giveaway ! - ExtremeCopy Pro

A

Anonymous

Fajny program, fajny konkurs. Dzięki grzesiek1920.
Dla takiej jak ja osoby z komputerowym ADHD - program extra.
Dużo projektuję, rysuję, przewalania mam więc mnóstwo. Program byłby niezłym wsparciem.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway, please count me in.

ExtremeCopy Pro is designed to copy/move files significantly faster than Windows’s normal copy function. For any copy tasks that take a long time to complete you can pause and then resume later. Additionally, if an error occurs while copying files, the same will be recorded in a log – but the copy process continues normally.

It is a utility that helps you to copy/move files at a lightning speed. It optimizes the speed based on your machine’s capability.

If you are looking to not only increase speed of copying/moving files, but also have full control on the process, ExtremeCopy Pro is the only solution.

Thanks,
Grr

galan

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Thanks for the nice contest. Please count me in. ExtremeCopy Pro is great piece of software. Hope to win one of the licenses.
Best regards

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
ExtremeCopy Pro to niewielki program który warto zainstalować, zwłaszcza jeśli sporo się kopiuje na dysk zewnętrzny

noname152

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
ExtremeCopy Pro pozwala na szybsze kopiowanie plików. Jest to jeden z najlepszych programów tego typu, kiedyś testowałem wersję trial.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Jako, że robię dużo zdjęci i trzymam je na zewnętrznych hdd to przydałby mi się program pozwalający przyśpieszyć kopiowanie plików.

pz_5750

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
I frequently need to copy big files to USB flash drives and between hard drives, so this program will help me to do that more easily. Thanks for the contest and count me in please.

jarekwoj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
ExtremeCopy - program wspomagający kopiowanie danych. Po zainstalowaniu wersji standard faktycznie wzrosła prędkość przesyłu danych na dyski zewnętrzne. Wersja PRO posiada więcej funkcji. Chciałbym mieć wersję PRO aby usprawnić pracę na komputerze. Dzięki, pozdrawiam.

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać ExtremeCopy Pro ponieważ znacznie przyspiesza kopiowanie danych, co przy wielu pendrivach i pojemnych dyskach jest bardzo ważne.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Dzięki za organizację konkursu. EC Pro to solidny program do kopiowania, usprawniający ten proces, z weryfikacja danych. dlatego liczę na lickę.! :wariat

pozdr.,

A.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
wyniki:

XBpEh.jpg

Zwycięzców proszę o potwierdzenie na PW. Na potwierdzenie czekam do 29.12.2012 godz. 23:59.

The winners please confirm the PM. The message waiting for hours on 29.12.2012 godz. 23:59.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Również gratuluję! Czułem w kościach, że mogę wygrać... mogłem, ale nie wygrałem ;)

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
gratulacje dla wygranych

PYTANIE ?
czy licencja na program jest na okres czasowy czy dożywotnia

Do góry