Konkurs ! / Giveaway ! - Directory Opus 10

Status
Zamknięty.

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
No,ale jaja. W ostatnim tygodniu, po długiej przerwie wziąłem udział w konkursach no i strzał w 10 i to gdzie i co...? Na PZD i solidny explorer z najwyższej półki!
Strasznie się cieszę, szczególnie z tak wpaniałego programu, który był jedyną brakującą pozycją w moim sofcie, a jego alternatywy wydają mi się tylko "ersatzami" !
Dziękuję organizatorowi-Grześkowi1920, PZD, wszystkim widzianym kominiarzom i czarnym kotom, które nie przebiegły mi drogi w tym tygodniu!
Chyba sobie chlapnę za zdrowie Grześka i całej ekipy i forumowiczów, oraz gratulantów PZD! :piwko
:yahoo

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Gratulacje terieron :)

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Gratuluję terieron!

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
Witam,Gratuluję terieron szczęścia w losowaniu. A swoją drogą to bardzo dobry Menadżer plików, kupiłem licencję na Directory Opus w 2006r 14 Grudnia bo wcześniej nie było możliwości w polsce go kupić, A używam go pare lat wcześniej przezd zakupem licki i na początku to nie wiedzialem co to za dziwoląg ten opus, Ale jak już załapałem o co w nim chodzi "długo to trwało" jak go ustawić po swojemu to niema nic lepszego jak Opus.Gratuluję wygranej.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Gratuluję terieron

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595