Konkurs ! / Giveaway ! - Directory Opus 10

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Directory Opus to klasa sama w sobie i jeden z najlepszych na rynku menadżerów plików.
Kiedyś używałem wersji "alternatywnie legalnej" ale to było dawno temu a teraz skoro jest szansa zdobyć lickę na ten zacny soft, to czym prędzej zgłaszam swój udział.

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Directory Opus to jedno z najciekawszych, o ile faktycznie nie najlepsze oprogramowanie tego typu. Przyznam, że bardzo ułatwiłoby mi ono pracę z plikami zapisanymi na dysku, stąd proszę o włączenie mnie do losowania.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Manager plików to narzędzie pierwszej potrzeby dla każdego w miarę kumatego użytkownika PC. DC jest o niebo lepszy od Exploratora, włącznie z tymi z 7 i 8. Stąd moje zainteresowanie.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.

Directory Opus PRO is very efficient, fast and powerful file management software. It is a one-stop shop for finding duplicate files, changing date/time stamps, previewing files, and splitting and rejoining large files.

I would be very happy to win a license of this great software. Please count me in.

Thanks,
Grr

rotsap

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
A ja po prostu marzę o tym programie. Jest genialny, szczególnie integracja z Windowsem. Niestety zupełnie mnie na niego nie stać, a mam zasadę że nie piracę. A poza tym jestem starym Amigowcem :) i już z tamtej platformy pamiętam tamto narzędzie. Plizzzzzzzzzzzzz :)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Dziekuje za konkurs. Chciałbym go wygrać i zainstalować na mojej 7, ponieważ Directory Opus 10 jest bardzo dobrym menadżerem plików, program ma duże możliwosci konfiguracyjne. Warto mieć ten program na swoim kompie.

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Cóż, nie udało się wygrać Total Commandera to może uda się wygrać tutaj. Dziękuje za konkurs i życzę wszystkim powodzenia w losowaniu. ;)

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
D.O. To istotnie duża konkurencja dla TC ze względu chociażby na możliwości konfiguracji UI, świetną przeglądarkę plików i możliwość synchronizacji.Dlatego chętnie wygrałbym tą licencje.Dziękuję za konkurs i pozdrawiam, oraz życzę wszystkim forumowiczom powodzenia. Terieron
:yhy

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Dzięki za konkurs. Z racji że przegapiłem konkursy na Total Commandera to chętnie wezmę udział w konkursie na Directory Opus 10. Dlaczego? Po prostu potrzebuję dobrego menadżera plików, a Directory Opus 10 wcale tak dużo nie ustępuje TC.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
TC wygrać się nie udało, niestety :( ale mam nadzieję, że tym razem szczęście się uśmiechnie, bo Directory Opus mimo, iż mniej znany godnie zastąpi TC ;)
Wielkie dzięki za wspaniały konkurs :dziękuję

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Bardzo chciałbym wygrać Directory Opus, ponieważ jest to moim zdaniem bez wątpienia najlepszy i najwygodniejszy menadżer plików z jakim do tej pory się w życiu zetknąłem. Miałem już tą przyjemność skorzystać z wersji testowej i sprawdzić go w praktyce. Program tego australijskiego producenta zaskoczył mnie swoją solidnością wykonania, mnogością bardzo wielu użytecznych, praktycznych funkcji i przydatnych opcji, które pozwalają na bardzo dokładne dostosowanie go do swoich potrzeb. Ustawienie programu wedle swoich preferencji czyni go jeszcze bardziej przyjemnym i intuicyjnym w użyciu, co przekłada się także na wygodę oraz szybkość wykonywanych zadań.

Życzę wszystkim powodzenia w konkursie :)

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
wyniki:

eltbnvi.jpg

Gratuluję terieron !

ps. już niedługo kolejne konkursy!

FARMER

Bardzo aktywny