Oglądając różne filmy miałem możliwość widzieć zarówno "Zero Day"(2003) jak i "Day Zero"(2007). Widziałem też "The Guard"(2011) i "The Bodyguard"(1992)...
Mając więc taką możliwość i okazję jak ta, postanowiłem i ja wziąć udział w tym konkursie.
Słuchając nagrania Benji Cossa - Volcano (fajny kawałek) użytego do trailera jednego z ww. filmów, dziękuję ORGANIZAT0R-owi za organizację konkursu, a firmie
za AppGuarda.
Ps.Już jakiś czas temu dokonałem zakupu tego programu od firmy Blue Ridge Networks, Inc. na jeden z komputerów. Myślę, że nie zaszkodzi mieć go również na kolejnym, prawda?
głównie dzięki temu forum i obecnym na nim userom zmieniłem swoje zdanie jakoby antywirus + "ogniomurek" a najlepiej jakiś pakiet zawierający w sobie obie te rzeczy i jeszcze jakieś wynalazki był rzeczą podstawowa i niezbędną na każdym komputerze
obecnie stosuję jeszcze leciutki AV w chmurze i uzupełniam go skanem na żądanie w postaci HitmanaPro ale z chęcią spróbowałbym czegoś nowego a o AppGuard przeczytałem wiele pochlebnych opinii, byłaby to dla mnie zupełna nowość ale wiem ze w razie problemów z konfiguracją czy czymkolwiek mogę liczyć na Naszą forumowa społeczność
proszę mnie liczyć w losowanku a nóż widelec się poszczęści
O mały włos przeoczyłbym loterię a wygrana nie byle jaka. .
Nie będę rozpisywał się nt tego programu bo już chyba wszystko zostało o nim na tym forum powiedziane, więc po co powielać ?? ......jednym słowem łącząc go z Sbie i jakimś FW uzyskam mały, lekki bunkier.
....teraz pozostaje mi jeszcze tylko wygrać a dokładniej ujmując, być jednym z dziesięciu
zgłaszam się po ten program w tym ze jak pięknym konkursie no bo jak by nie było za darmo takich programów codziennie nie rozdają a appguard jest programem lekkim jak puch stabilny jak skala i skuteczny jak CR7 wiec chętnie się na niego przesiądę .
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.